Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είτε 18 είτε 128 τα glitches(στην εμφάνιση) στα 8 δεν βλέπω να τα διορθώνουν,παίζει να μην φταίει ο Firefox αλλά είναι ο μόνος που έχω θέμα

Δημοσ.

Είτε 18 είτε 128 τα glitches(στην εμφάνιση) στα 8 δεν βλέπω να τα διορθώνουν,παίζει να μην φταίει ο Firefox αλλά είναι ο μόνος που έχω θέμα

δοκιμασε με καθαρο προφιλ και απενεργοποιημενο το hardware acceleration.

Δημοσ.

Ένα update που κρατάει μισό λεπτό, κάθε 6 βδομάδες. Πραγματικά ανυπόφορο. :rolleyes:

Απορώ με την έλλειψη υπομονής κάποιων ανθρώπων και το πως αντιμετωπίζουν πραγματικά σοβαρά θέματα.

Όταν το laptop είναι κλειδωμένο και ο χρήστης του δεν μπορεί να κάνει μόνος του αναβαθμίσεις αλλά πρέπει να το πάει στο τμήμα μηχανοργάνωσης τότε θαρρώ πως το μισό λεπτό γίνεται παραπάνω και αποτελεί πρόβλημα εάν γίνεται κάθε 6 εβδομάδες. 

Δημοσ.

Παιδια εγω εχω προβλημα μετα απο την αναβαθμιση που εκανα!!μου κανει συνεχομενα κοληματα στα βιντεακια του γιουτουμπ!!και σε οτι οτι αλλο σαιτ υπαρχει παρομοιου περιεχομενου.Στον 17 δεν ειχα κανενα παρομοιο προβλημα.Καμια λυση υπαρχει?ειμαι σε μακιντος λειτουργικο (λαιον οσχ)

Δημοσ.

Όταν το laptop είναι κλειδωμένο και ο χρήστης του δεν μπορεί να κάνει μόνος του αναβαθμίσεις αλλά πρέπει να το πάει στο τμήμα μηχανοργάνωσης τότε θαρρώ πως το μισό λεπτό γίνεται παραπάνω και αποτελεί πρόβλημα εάν γίνεται κάθε 6 εβδομάδες. 

Σαφώς και ναι!

Ωστόσο, σε τόσο "ιδιαίτερες" συνθήκες, ε δε νομίζω ότι κρίνονται και τόσο δεσμευτικά απαραίτητες όλες οι αναβαθμίσεις, κάθε λογισμικού του υπολογιστή.

Θέλω να πω πως (στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων) και να μη γίνουν όλες μα όλες ή, έστω, να μη γίνονται με το που εκδίδονται, δεν θα κρεμάσει και το σύστημα.

• Like 1
Δημοσ.

Σαφώς και ναι!

Ωστόσο, σε τόσο "ιδιαίτερες" συνθήκες, ε δε νομίζω ότι κρίνονται και τόσο δεσμευτικά απαραίτητες όλες οι αναβαθμίσεις, κάθε λογισμικού του υπολογιστή.

Θέλω να πω πως (στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων) και να μη γίνουν όλες μα όλες ή, έστω, να μη γίνονται με το που εκδίδονται, δεν θα κρεμάσει και το σύστημα.

Μαζί σου. Αλλά σκέψου να κάνει κανείς αγώνα για να εισάγει ΕΛ/ΛΑΚ σε μία εταιρεία και να του έρχεται αυτό. Εκείνος θα ξέρει ότι "δεν θα κρεμάσει το σύστημα" αλλά ο κάθε user ίσως αρχίσει τα παράπονα. Το ρισκάρεις; 

Οπότε, FF, GC ή Opera; 

Δημοσ.

Μαζί σου. Αλλά σκέψου να κάνει κανείς αγώνα για να εισάγει ΕΛ/ΛΑΚ σε μία εταιρεία και να του έρχεται αυτό. Εκείνος θα ξέρει ότι "δεν θα κρεμάσει το σύστημα" αλλά ο κάθε user ίσως αρχίσει τα παράπονα. Το ρισκάρεις; 

Οπότε, FF, GC ή Opera; 

FF ESR. ποσες φορες θα το πουμε;

αν θελεις να εχεις μια μονιμη,σταθερη εκδοση χωρις τα νεα features αλλα με ολα τα νεα security/privacy/bug fixes, βαζεις FF ESR.

διαφορετικα αν δεν θελεις καθολου αναβαθμισεις, βαλε τον κανονικο FF, πχ την τελευταια εκδοση 18, απενεργοποιησε τελειως τα updates και μεινε με αυτον οσο καιρο θελεις.

δεν ειναι δυσκολο.

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...