dimitris2006 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Λίγο πριν την επίσημη ανακοίνωσή του ο Mozilla Firefox browser είναι διαθέσιμος για κατέβασμα για τις πλατφόρμες των Windows, Mac και Linux. Οι σημαντικότερες δυνατότητες της νέας έκδοσης είναι η υποστήριξη ανάλυσης Retina για τους χρήστες OS X αλλά και μια πρώτη υποστήριξη του προτύπου WebRTC.Στις υπόλοιπες ενημερώσεις βλέπουμε βελτιώσεις στην ποιότητα εικόνων, επιδιορθώσεις στο πρότυπο του HTTPS αλλά και γρηγορότερη εναλλαγή μεταξύ των ανοιχτών καρτελών. Μπορείτε να κατεβάσετε τον Firefox 18 από τα παρακάτω link ανάλογα την πλατφόρμα που χρησιμοποιείτε ή διαφορετικά μπορείτε να περιμένετε την επίσημη ανακοίνωση της Mozilla. Download: ftp://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/releases/18.0//win32/el/Firefox[/url'> Setup 18.0.exe']Firefox 18 για Windows - OS X - Linux Site: http://thenextweb.com/apps/2013/01/08/you-can-download-firefox-18-for-windows-mac-and-linux-right-now-official-launch-this-week/']thenextweb.com
pontios16 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Το update το έχουνε κάνει πλέον "Μόδα" έχω βαρεθή πια.....πωωωω................ 2
NOTIOS1981 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Και να φανταστεις οτι ο opera και ο IE ειναι πιο παλιοι και εχουν μικροτερο Major Version.....
warlock9_0 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 το νούμερο είναι το θέμα ή οι αλλαγές? αν άλλαζαν μόνο revision θα σας άρεσε περισσότερο? 5
mikegad Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 ένα update έχουν κάνει μέχρι τώρα όλη τη χρονιά ,και το κάνετε θέμα 6
Cyber_Spartacus Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 <p>ένα update έχουν κάνει μέχρι τώρα όλη τη χρονιά ,και το κάνετε θέμα</p> Για το 13' λες ;;; Sent from my iPhone using Insomnia 5
skiabox Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Ο browser σε mac ακόμα δεν 'βλέπει' το update πάντως.
Nick 7 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Ο browser σε mac ακόμα δεν 'βλέπει' το update πάντως. Λογικό. Εξάλλου, το λέει και στην ανακοίνωση. Insomnia: Μπορείτε να κατεβάσετε τον Firefox 18 από τα παρακάτω link ανάλογα την πλατφόρμα που χρησιμοποιείτε ή διαφορετικά μπορείτε να περιμένετε την επίσημη ανακοίνωση της Mozilla. Κι εγώ στα windows, το κατεβασα από το link. Υ.Γ. 1ο μου post στο Insomnia, αν και παρακολουθώ το site πολύυυυ καιρό. Καλώς σας βρήκα. Κάνετε εξαιρετική δουλειά. ^^
NOTIOS1981 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 το νούμερο είναι το θέμα ή οι αλλαγές? αν άλλαζαν μόνο revision θα σας άρεσε περισσότερο? Παιζει ρολο. Π.χ. Εγω θελω να κανω update μονο οταν υπαρχει Major Version γιατι εχω 20 workstation και θελω ολοι να εχουν ιδια release. Οταν ολα τα θεωρει Major Version τι να κανω να κανω update καθε 3 και λιγο;
Pokemon640 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Παιζει ρολο. Π.χ. Εγω θελω να κανω update μονο οταν υπαρχει Major Version γιατι εχω 20 workstation και θελω ολοι να εχουν ιδια release. Οταν ολα τα θεωρει Major Version τι να κανω να κανω update καθε 3 και λιγο;Βάλε την ESR version. κατ εμέ έπρεπε να τη λέγαν όχι 18 αλλά 4.9.1 η έστω 5.4. Δε τη μπορώ τη verion-ο-λαγνεία. 2
CosmosKGR Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Εντάξει, δεν κουράζεται και κανείς στις αναβαθμίσεις του firefox εδώ που τα λέμε! Μια χαρά τις κάνει και με τις λιγότερες δυνατές παρεμβάσεις από πλευράς μας. Ενίοτε δε και με καμία παρέμβασή μας μάλιστα. Άρα, απ' όσο καταλαβαίνω, είτε σε ένα τερματικό χρειάζεται να γίνει είτε σε 50 και είτε μια φορά τον χρόνο είτε κάθε βδομάδα, δεν θα προβληματίζει ιδιαίτερα.
KilliK Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Παιζει ρολο. Π.χ. Εγω θελω να κανω update μονο οταν υπαρχει Major Version γιατι εχω 20 workstation και θελω ολοι να εχουν ιδια release. Οταν ολα τα θεωρει Major Version τι να κανω να κανω update καθε 3 και λιγο; βαλε την ESR εκδοση του FF. θα εχεις μια μονιμη,σταθερη εκδοση με ολα τα νεα privacy και security updates που θα βγαινουν. http://www.mozilla.org/en-US/firefox/organizations/all.html υποψιν, επειδη καποιοι το εχουν ζητησει απο δω μεσα, η εκδοση 20 του FF θα διαθετει πλεον και private mode σε ξεχωριστο window: 3
pigeon Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 ..και για να προγραμματίσετε τη γκρίνια σας, εδώ τα επόμενα releases: https://wiki.mozilla.org/RapidRelease/Calendar v19 - 19 Φεβ 2013 v20 - 02 Απρ 2013 v21 - 14 Μαι 2013 v22 - 25 Ιου 2013 v23 - 8 Αυγ 2013 ...and so on, every six weeks. Λυσάξτε τσαούσες! 4
alexandergr Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Ένα update που κρατάει μισό λεπτό, κάθε 6 βδομάδες. Πραγματικά ανυπόφορο. Απορώ με την έλλειψη υπομονής κάποιων ανθρώπων και το πως αντιμετωπίζουν πραγματικά σοβαρά θέματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα