Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορεί κάποιος να μου δώσει κάποια κατευθυντήρια γραμμή για το πώς μπορώ να

γράψω τον κώδικα στην c  για την παρακάτω συνάρτηση

ΕΥχαριστώ!

post-71976-0-32092000-1357602074_thumb.jpg

post-71976-0-54801800-1357602233_thumb.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Μήπως θα μπορούσες να περιγράψεις στα ελληνικά τι λέει γιατί δεν καταλαβαίνω και πολλά από γαλλικά (γαλλικά δεν είναι; )

Η συνάρτηση, θέλεις να υπολογίζει το Do (δεδομένων των n,y,x,σ);

Δημοσ.

Δηλαδή... όχι απλά ζητάει κανείς την λύση της άσκησης αλλά δεν ασχολείται ΚΑΝ να δει τι λέει η εκφώνηση και να το γράψει...

Απλά ανεβάζει φωτογραφία της εκφώνησης!!!!

Προσωπικά πιστεύω ότι τέτοια άτομα να μην πάρουν ΠΟΤΕ πτυχίο. Δεν θέλει ο κλάδος άλλους τέτοιους...

Ή πάλι... ΝΑΙ ΘΕΛΕΙ! Θα έχει πιο πολύ δουλειά για τους άλλους! Βέβαια... μετά θα φταίει πάλι το δημόσιο που θα προσλαμβάνει τέτοια λαμόγια που δεν ασχολούνται καν... αλλά δεν βαριέσαι. Τόσα χρόνια αυτό γίνεται. 

Δημοσ.

Μήπως θα μπορούσες να περιγράψεις στα ελληνικά τι λέει γιατί δεν καταλαβαίνω και πολλά από γαλλικά (γαλλικά δεν είναι; )

Η συνάρτηση, θέλεις να υπολογίζει το Do (δεδομένων των n,y,x,σ);

Το παραθέτω στα ελληνικά! Προσπαθώ να κάνω εφαρμογή της συνάρτησης σε c

και να βρώ την τυπική απόκλιση.

post-71976-0-99395500-1357693341_thumb.jpg

Δημοσ.

Είναι άσκηση μεταπτυχιακού στον τομέα της τηλεπισκόπησης σε Γαλλικο πανεπιστήμιο

Προσπαθώ να βρώ βοήθεια για κάποιον ο οποίος δέν έχει γνώσειςπρογραμματισμού ιδιαίτερες και οι Γαλλοι δέν τον βοηθάνε καθόλου

Αν αυτό θεωρείται εκμετάλευση τοτε ζητώ συγνώμη εγω απλά  μια κατευθυντήρια γραμμή θα ήθελα

Δημοσ.

Με το συμπάθειο... αλλά δεν ζητάς κατευθυντήριες γραμμές. Ζητάς την λύση.-

Εάν ζητούσες γραμμές τότε θα ΕΓΡΑΦΕΣ τι ζητάει η άσκηση, θα έλεγες που έχεις το πρόβλημα και θα ζητούσες κατευθυντήριες γραμμές. 

Εσύ απλά πέταξες δύο φωτογραφίες με σημειώσεις και την εκφώνηση (εάν ήταν όλη και αυτή, δεν πρόσεξα) και ζητάς να σου πουν τι να κάνεις. 

Και δεν θεωρείται εκμετάλλευση. Γιατί όποιος θα σου δώσει την λύση θα το κάνει μόνος του. 

Όμως, για μερικούς που θέλουν να βοηθάνε όσους ΟΝΤΩΣ ζητάνε βοήθεια και όχι αγγαρείες είναι ίσως και προσβολή. 

Δημοσ.

Μπορεί να ψάξει Tutorials στη C ή να πάρει ένα βιβλίο. Με ένα Σ/Κ διάβασμα στα 3 πρώτα κεφάλαια θα είναι σε θέση να κάνει την άσκηση. Αν μάθει variables και IF/FOR/WHILE είναι έτοιμος. Δεν χρειαζεται καν να κανει functions.

Δημοσ.

και οι Γαλλοι δέν τον βοηθάνε καθόλου

Όπως βλέπεις προς το παρόν και οι Έλληνες δε βοηθάνε καθόλου. Εφόσον δε φταίει η εθνικότητα το πρόβλημα είναι κάπου αλλού: στο ότι η έκκληση για βοήθεια είναι πολύ μα πάρα πολύ άσχημα διατυπωμένη.

Δεν ξέρω αν αυτό συμβαίνει επειδή δε σου πέρασε από το μυαλό ή επειδή τα θέλεις όλα έτοιμα, αλλά just saying.

• Like 1
Δημοσ.

Επαναλαμβάνω δέν είναι για εμένα. Δεν εχω γνώσεις προγραμματισμού για να ξέρω τι θεωρείται προσβολή και τί όχι. Τα πράγματα είναι ακριβώς έτσι όπως τα περιέγραψα

Ευχαριστώ τον φίλο ZAKKWYLDE γιά τις συμβουλές..

Ο φίλος έχει δίκιο για την έκκληση που έκανα για βοήθεια. Εντελώς άκομψη και απότομη αλλα οφείλεται λόγω άγνοιας

και όχι λόγω λαμογιάς οπως αναφέρεται κάποιος πιο πάνω

Δημοσ.

Float tab_obs, tab_atm [j],

tab_ecart,pm,s,k,r,d ;

int i,j;

for (i=5 ; I<=8 ; i++)

sum=0;

for(j=0; j<872; j++ )

{

P = tab_obs- tab_atm[j];

m= pow(p,2);

s= tab- ecart;

k=pow(p,2);

r=m/k;

sum =sum + r;

d=sum;

}

P=(yi-xi,j)

M= p= (yi –xi )2

S= Gi

K=S2 = Gi2

r = m/k = (yi-xi,j)/Gi2

Σ = (yi – xi,j)/Gi2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...