A_panM Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 θα το προσπαθησω και θα απαντησω για το τι εκανα...
Luciddream Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 η τηλεοραση εχει επιλογη allshare αλλα δεν εκανε κατι μου ελεγε οτι δεν εχει συνδεθει και....οταν λες σερβερ?στο ρουτερ το συνδεσα . ναι οκ το συνδεσες με το ρουτερ, καλά μεχρι εκεί.. απο κάπου όμως πρέπει να βρεί τα βίντεο. απο μια συσκευή που θα ειναι και αυτή συνδεδεμένη στο ρουτερ (ενσύρματα η ασύρματα). αυτη η συσκευή πρέπει να ειναι ανοιχτή και να λειτουργεί σαν υπηρεσία DLNA όταν θα πατήσεις το allshare. επίσης το οτι έδωσες αυτόματα ip δεν σημαίνει οτι την πήρε κιόλας. εκτώς και αν στο δείχνει (π.χ 192.168.1.20)
A_panM Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 ναι οκ το συνδεσες με το ρουτερ, καλά μεχρι εκεί.. απο κάπου όμως πρέπει να βρεί τα βίντεο. απο μια συσκευή που θα ειναι και αυτή συνδεδεμένη στο ρουτερ (ενσύρματα η ασύρματα). αυτη η συσκευή πρέπει να ειναι ανοιχτή και να λειτουργεί σαν υπηρεσία DLNA όταν θα πατήσεις το allshare. επίσης το οτι έδωσες αυτόματα ip δεν σημαίνει οτι την πήρε κιόλας. εκτώς και αν στο δείχνει (π.χ 192.168.1.20) για το αν την πηρε το κοιταξα ηταν οκ!Τωρα θα πρεπει να κανω εναν κοινοχρηστο φακελο απο τον υπολογιστη μου που συνδεεται εν συρματα με το ρουτερ και να βαλω μεσα βιντεο,μουσικη?
graphist83 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Στον υπολογιστή σου, πας στον ιστοχωρο της Samsung και κατεβάζεις το all share play. Εκει το εγκαθιστάς και ακολουθάς οδηγίες. Θα φτιάξει μονο του κοινοχρήστους φακέλους κτλ. http://www.samsung.com/global/allshare/pcsw/
Luciddream Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 οχι δεν θα φτιάξεις φάκελο θα πρέπει να ρυθμίσεις ένα πρόγραμμα όπως το PS3 Media Server (η τα άλλα που είπαμε) και να τρέχει την ώρα που θέλεις να δείς. αυτο το πρόγραμμα θα στέλνει την εικόνα στην τηλεόραση, μέσω του ρουτερ. για πιο απλά βάλε ένα στο κινητό να δείς αν δουλεύει και μετά στηνεις και του PC ξέρω γω.
A_panM Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 δεν το πιασα ακριβως...με το κινητο τι θα κανω?πως θα στελνω αρχεια ωστε να το δοκιμασω?
Luciddream Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 δεν στέλνεις αρχεία ακριβώς. το DLNA ειναι σαν να σου δημιουργεί μιά λίστα με ταινίες/τραγούδια κτλ που θα τα βλέπεις μέσα απο την τηλεόραση. απλα στο κινητό οι εφαρμογές είναι πιο έτοιμες για χρήση και δεν θέλουν τόσο ρυθμίσεις γιαυτο στο ειπα. η βάλε αυτο το πρόγραμα που σου γράφει ο graphist πάνω.
A_panM Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 οκ θα το δοκιμασω...και θα αναφερω Λοιπον μετα απο τις πρωινες δοκιμες που εκανα εχουμε, αρχικα συνδεσα την τηλεοραση με καλωδιο στο ρουτερ.Εγκατεστησα το allshare στο λαπτοπ μου, ανοιγω την τηλεοραση βαζω ip απο τις ρυθμισεις αυτοματα ολα οκ τα πηρε, αλλα με το λαπτοπ δεν καταφερα να συνδεθει με το κινητο συνδεθηκε δεν ειχα προβλημα.Πιστευω πως κατι γινετε με το προγραμμα στο λαπτοπ δεν στελνει τα αρχεια ή εγω κανω κατι λαθος. Ανεβασα μερικες φοτο http://s8.postimage.org/kz72mkaz9/20130116_122348.jpg http://s14.postimage.org/5xa38sp35/20130116_122407.jpg
Luciddream Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 αυτο που λεει PC - ALLshare ειναι το κινητό?
A_panM Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 αυτο που λεει PC - ALLshare ειναι το κινητό? οχι ειναι το λαπτοπ.Το κινητο εμφανιστηκε ακριβως απο κατω χωρις προβλημα.Απλα τραβηξα την φωτο πριν συνδεθει με το κινητο.Λοιπον τελικα τα καταφερα και συνδεσα την τηλεοραση.Απενεργοποιησα το τοιχος προστασιας απο το nod32.Δεν ξερω γιατι δεν το αφηνε...Τωρα ολα καλως εβαλα απο το προγραμμα στο λαπτοπ κοινοχρηστα αρχεια και τα βλεπω στην τηλεοραση. ΥΓ. Θα ηθελα να σας ευχαριστησω για την βοηθεια σας και τις απαντησεις παιδια graphist83 & Luciddream!!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα