Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

η τηλεοραση εχει επιλογη allshare αλλα δεν εκανε κατι μου ελεγε οτι δεν εχει συνδεθει και....οταν λες σερβερ?στο ρουτερ το συνδεσα .

ναι οκ το συνδεσες με το ρουτερ, καλά μεχρι εκεί.. απο κάπου όμως πρέπει να βρεί τα βίντεο. απο μια συσκευή που θα ειναι και αυτή συνδεδεμένη στο ρουτερ (ενσύρματα η ασύρματα). αυτη η συσκευή πρέπει να ειναι ανοιχτή και να λειτουργεί σαν υπηρεσία DLNA όταν θα πατήσεις το allshare. επίσης το οτι έδωσες αυτόματα ip δεν σημαίνει οτι την πήρε κιόλας. εκτώς και αν στο δείχνει (π.χ 192.168.1.20)

Δημοσ.

ναι οκ το συνδεσες με το ρουτερ, καλά μεχρι εκεί.. απο κάπου όμως πρέπει να βρεί τα βίντεο. απο μια συσκευή που θα ειναι και αυτή συνδεδεμένη στο ρουτερ (ενσύρματα η ασύρματα). αυτη η συσκευή πρέπει να ειναι ανοιχτή και να λειτουργεί σαν υπηρεσία DLNA όταν θα πατήσεις το allshare. επίσης το οτι έδωσες αυτόματα ip δεν σημαίνει οτι την πήρε κιόλας. εκτώς και αν στο δείχνει (π.χ 192.168.1.20)

για το αν την πηρε το κοιταξα ηταν οκ!Τωρα θα πρεπει να κανω εναν κοινοχρηστο φακελο απο τον υπολογιστη μου που συνδεεται εν συρματα με το ρουτερ και να βαλω μεσα βιντεο,μουσικη?

Δημοσ.

οχι δεν θα φτιάξεις φάκελο θα πρέπει να ρυθμίσεις ένα πρόγραμμα όπως το PS3 Media Server (η τα άλλα που είπαμε) και να τρέχει την ώρα που θέλεις να δείς. αυτο το πρόγραμμα θα στέλνει την εικόνα στην τηλεόραση, μέσω του ρουτερ. για πιο απλά βάλε ένα στο κινητό να δείς αν δουλεύει και μετά στηνεις και του PC ξέρω γω.

Δημοσ.

δεν στέλνεις αρχεία ακριβώς. το DLNA ειναι σαν να σου δημιουργεί μιά λίστα με ταινίες/τραγούδια κτλ που θα τα βλέπεις μέσα απο την τηλεόραση. απλα στο κινητό οι εφαρμογές είναι πιο έτοιμες για χρήση και δεν θέλουν τόσο ρυθμίσεις γιαυτο στο ειπα.

η βάλε αυτο το πρόγραμα που σου γράφει ο graphist πάνω.

Δημοσ.

οκ θα το δοκιμασω...και θα αναφερω ;)

Λοιπον μετα απο τις πρωινες δοκιμες που εκανα εχουμε,

αρχικα συνδεσα την τηλεοραση με καλωδιο στο ρουτερ.Εγκατεστησα το allshare στο λαπτοπ μου, ανοιγω την τηλεοραση βαζω ip απο τις ρυθμισεις αυτοματα ολα οκ τα πηρε, αλλα με το λαπτοπ δεν καταφερα να συνδεθει με το κινητο συνδεθηκε δεν ειχα προβλημα.Πιστευω πως κατι γινετε με το προγραμμα στο λαπτοπ δεν στελνει τα αρχεια ή εγω κανω κατι λαθος.

Ανεβασα μερικες φοτο

http://s8.postimage.org/kz72mkaz9/20130116_122348.jpg

http://s14.postimage.org/5xa38sp35/20130116_122407.jpg

Δημοσ.

αυτο που λεει PC - ALLshare ειναι το κινητό?

οχι ειναι το λαπτοπ.Το κινητο εμφανιστηκε ακριβως απο κατω χωρις προβλημα.Απλα τραβηξα την φωτο πριν συνδεθει με το κινητο.Λοιπον τελικα τα καταφερα και συνδεσα την τηλεοραση.Απενεργοποιησα το τοιχος προστασιας απο το nod32.Δεν ξερω γιατι δεν το αφηνε...Τωρα ολα καλως εβαλα απο το προγραμμα στο λαπτοπ κοινοχρηστα αρχεια και τα βλεπω στην τηλεοραση.

ΥΓ. Θα ηθελα να σας ευχαριστησω για την βοηθεια σας και τις απαντησεις παιδια graphist83 & Luciddream!!!

• Like 1

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...