Luciddream Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 θελεις να μου πεις τον τροπο?δεν βρηκα κατι.Η τηλεοραση θα πρεπει να συνδεθει με καλωδιο στο ρουτερ? εννοείται αυτό, πρέπει να ειναι στο ίδιο δίκτυο. εκτώς και αν έχει καμια επιλογή για απευθείας σύνδεση...
madtaz Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Εγώ έχω Panasonic Smart-TV και για το DLNA δοκίμασα στο pc μου τα προγράμματα Mezzmo και Twonky αλλά τελικά κατέληξα στο Serviio, με καλύπτει με το παραπάνω με τις ρυθμίσεις και τις λειτουργίες του!
graphist83 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Για την tv αναφέρομαι. Δεν ειδα πουθενά πιο μοντέλο samsung έχεις.
A_panM Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Samsung LE32D550 αυτην εχω..φοβερο μοντελο αλλα ακομα δεν εχω εκμεταλλευτει την τεχνολογια dlna
graphist83 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Ωραία εχει DLNA και ειναι wi-fi ready. Πρέπει να την συνδέσεις με το router σου. Οταν θα γίνει αυτο, οποια συσκευή θα ειναι συνδεμένη με αυτο και τρέχει καποια εφαρμογή DLNA capable τοτε το all share θα σου εμφανίσει την συσκευη. Πολλες φορες ανοιγει και μονο του το περιεχόμενο μολις κανεις send στην tv. Εαν δεν μπορεις να συνδέσεις την tv με ethernet λόγω απόστασης τοτε μπορεις να προμηθευτείς ενα usb dongle της samsung έναντι 49 ευρω, το οποιο θα κανει τα παντα ασύρματα.
A_panM Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δηλαδη ετσι οπως ειναι δεν μπορω να συνδεθω ασυρματα?
graphist83 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Οχι δεν εχει ενσωματωμένο wi-fi. Το δέχεται επιπρόσθετα.
A_panM Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Οχι δεν εχει ενσωματωμένο wi-fi. Το δέχεται επιπρόσθετα. Μαλιστα σε ευχαριστω για τις απαντησεις σου.Μαλλον θα συνδεσω την τηλεοραση με καλωδιο με το ρουτερ εχω ενα usb wifi adapter λες να κανει?
madtaz Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Μαλιστα σε ευχαριστω για τις απαντησεις σου.Μαλλον θα συνδεσω την τηλεοραση με καλωδιο με το ρουτερ εχω ενα usb wifi adapter λες να κανει? οχι δεν μπορείς να βάλεις οποιοδήποτε Wi-Fi stick επειδή στην TV δεν μπορείς να βάλεις drivers. Αν δεν μπορείς να συνδεθείς με UTP τότε αναγκαστικά θα πρέπει να πάρεις το stick της Samsung.
A_panM Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 λοιπον μολις επιχειρησα να συνδεσω την τηλεοραση με καλωδιο ethernet απο το ρουτερ..αλλα κατι με προβληματιζει.Στις ρυθμισεις εβαλα αυτοματα την ιπ και μπυ λεει οτι ειναι για αναβαθμιση λογισμικου και κατι τετοια...Να φανταστω οτι δεν γινεται η συνδεση για κοινη χρηση αρχειων?
Luciddream Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 μπορεί να ειναι Και για αυτό... δοκίμασες να ανοίξεις την κοινή χρήση μέσα απτην τηλεόραση και δεν έδειχνε τίποτα? ειχες ανοιχτό κάποιον server όταν το δοκίμασες? μέσα απτο ρουτερ μπορείς να δείς αν έδωσε ip στην τηλεόραση...
A_panM Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 η τηλεοραση εχει επιλογη allshare αλλα δεν εκανε κατι μου ελεγε οτι δεν εχει συνδεθει και....οταν λες σερβερ?στο ρουτερ το συνδεσα .
madtaz Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δες αυτό το σου δείχνει αναλυτικά με βήματα τι πρέπει να κάνεις!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα