A_panM Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Παιδια θα ηθελα να δοκιμασω την τεχνολογια αυτη στην τηλεοραση samsung που εχω.Mπορω με την τεχνολογια αυτη να συνδεσω το λαπτοπ ας πουμε?
madtaz Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Ναι μπορείς αρκεί να υποστηρίζει η TV σου την τεχνολογία DLNA και λαπτοπ και τηλεόραση να μοιράζονται το ίδιο δίκτυο.
Gianniz Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Παιδια θα ηθελα να δοκιμασω την τεχνολογια αυτη στην τηλεοραση samsung που εχω.Mπορω με την τεχνολογια αυτη να συνδεσω το λαπτοπ ας πουμε? Ναι μπορείς. Συνδέεις την τηλεόραση σου με το laptop σου με ένα καλώδιο ethernet και μπορείς να μοιράζεσαι τα αρχεία σου στις δύο συσκευές μέσω του προγράμματος allshare της Samsung. (Με απλά λόγια μια ταινία που έχεις στο laptop σου μπορείς να την παίξεις στην τηλεόραση σου μέσω του allshare) Καλώδια Ethernet : http://www.skroutz.gr/c/694/kalodia-diktyou.html?from=catspan&keyphrase=%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%89%CE%B4%CE%B9%CE%BF+ethernet
A_panM Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Μπορω και μεσω του κινητου μου samsung να μοιρασω αρχεια?
graphist83 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Ναι. Στα android phones κατεβαζεις το all share play. Στα IOS phones κατεβαζεις το imediashare.
A_panM Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Ναι. Στα android phones κατεβαζεις το all share play. Στα IOS phones κατεβαζεις το imediashare. κατεβασα την εφαρμογη που λες για το android, οταν ομως την ανοιγω στο κινητο μου λεει οτι η δεν ειναι συμβατη.Samsung SIII mini γιατι?
graphist83 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Α εχει το jellybean ε? Πρεπει να περιμενεις να βγαλουν update για αυτο. Δοκιμασε να κατεβασεις το imediashare. Το εχει και η google.
A_panM Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 ναι jellybean φοραει!Λογικα θα βγαλουν update.Θα δοκιμασω το imediashare τωρα. ΥΓ. οκ βρηκα την εφαρμογη αυτη και με μια πρωτη ματια καλη φαινεται.Τωρα θα πρεπει να το συνδεσω με την τηλεοραση. Samsung LE32C550 Θελει λιγο ψαξιμο...
Luciddream Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 τι ψάξιμο? αυτη ειναι η δουλεια του DLNA, να μην θέλει ψάξιμο... τα συνδέεις όλα στο δίκτυο και πρέπει να παίζει.
A_panM Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 θα το δοκιμασω αργοτερα για εχω και την μανα μου να βλεπει μ...ς τωρα... εχω την εντυπωση οτι παιζει και μεσω wifi
Luciddream Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 υπάρχουν και αλλες εφαρμογές δεν χρειάζεται απαραίτητα να τρέξεις της Samsung.
Luciddream Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 αν κάνεις ενα search στο Google Play απτο κινητό θα βρείς διάφορες... π.χ BubbleUPnP,Pixel Media Server,κτλ... για το λαπτοπ/PC "PS3 Media Server"
graphist83 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Το imediashare είναι τρίτου και όχι της SAMSUNG. Τουλάχιστο το έχω δοκιμάσει και ξέρω ότι δουλεύει στάνταρ. Sent from my iPhone using Insomnia
A_panM Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 θελεις να μου πεις τον τροπο?δεν βρηκα κατι.Η τηλεοραση θα πρεπει να συνδεθει με καλωδιο στο ρουτερ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα