Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια θα ηθελα να δοκιμασω την τεχνολογια αυτη στην τηλεοραση samsung που εχω.Mπορω με την τεχνολογια αυτη να συνδεσω το λαπτοπ ας πουμε?

Δημοσ.

Ναι μπορείς αρκεί να υποστηρίζει η TV σου την τεχνολογία DLNA και λαπτοπ και τηλεόραση να μοιράζονται το ίδιο δίκτυο.

Δημοσ.

Παιδια θα ηθελα να δοκιμασω την τεχνολογια αυτη στην τηλεοραση samsung που εχω.Mπορω με την τεχνολογια αυτη να συνδεσω το λαπτοπ ας πουμε?

Ναι μπορείς. Συνδέεις την τηλεόραση σου με το laptop σου με ένα καλώδιο ethernet και μπορείς να μοιράζεσαι τα αρχεία σου στις δύο συσκευές μέσω του προγράμματος allshare της Samsung. (Με απλά λόγια μια ταινία που έχεις στο laptop σου μπορείς να την παίξεις στην τηλεόραση σου μέσω του allshare)

Καλώδια Ethernet : http://www.skroutz.gr/c/694/kalodia-diktyou.html?from=catspan&keyphrase=%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%89%CE%B4%CE%B9%CE%BF+ethernet

Δημοσ.

Ναι.

Στα android phones κατεβαζεις το all share play. Στα IOS phones κατεβαζεις το imediashare.

κατεβασα την εφαρμογη που λες για το android, οταν ομως την ανοιγω στο κινητο μου λεει οτι η δεν ειναι συμβατη.Samsung SIII mini γιατι?

Δημοσ.

ναι jellybean φοραει!Λογικα θα βγαλουν update.Θα δοκιμασω το imediashare τωρα.

ΥΓ. οκ βρηκα την εφαρμογη αυτη και με μια πρωτη ματια καλη φαινεται.Τωρα θα πρεπει να το συνδεσω με την τηλεοραση. Samsung LE32C550

Θελει λιγο ψαξιμο...

Δημοσ.

θα το δοκιμασω αργοτερα για εχω και την μανα μου να βλεπει μ...ς τωρα...

εχω την εντυπωση οτι παιζει και μεσω wifi

Δημοσ.

Το imediashare είναι τρίτου και όχι της SAMSUNG. Τουλάχιστο το έχω δοκιμάσει και ξέρω ότι δουλεύει στάνταρ.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

θελεις να μου πεις τον τροπο?δεν βρηκα κατι.Η τηλεοραση θα πρεπει να συνδεθει με καλωδιο στο ρουτερ?

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...