Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω δοκιμάσει πολλές ρυθμίσεις...τώρα την ευκρίνεια την έχω 5/10,όπως και την αντίθεση στα 70.

Δοκίμασα και στο RGB να κάνω αλλαγές αλλά μάταια...ακόμα και με το QuickGamma δεν έγινε κάτι!

Για να καταλάβεις η οθόνη έχει μία ψηλομπέζ απόχρωση στα χρώματα της,που κάνει την εικόνα πιο κίτρινη και πιο έντονη!Σαν να έχουν κατεβάσει την θερμοκρασία των χρωμάτων....για αυτό και η μόνη ρύθμιση που έκανα και έχει "αποτέλεσμα" είναι ότι ανέβασα την θερμοκρασία μέσω της κάρτας από τα 6500κ που είναι default στα 7300κ!!! Αλλά 1ον αυτό εγώ δεν το βρίσκω φυσιολογικό(δεν έχω ξανακάνει κάτι τέτοιο,μόνο αντίθεση κ φωτεινότητα πείραζα σε ότι οθόνη είχα μέχρι τώρα) και 2ον έχω την εντύπωση ότι έχουν αλλοιωθεί αλλού τα χρώματα(μπορεί να είναι ιδέα μου αλλά με τόσες αλλαγές έχασα τη μπάλα)...  :fear: 

Όχι δεν είχα crt,πάνε χρόνια από τότε που είχα crt! Mία tft Philips 19'' είχα και πιο πριν μία tft LG 17''. Αλλά πέρα από αυτές,έχω δουλέψει ένα σωρό οθόνες....τέτοιο θέμα δεν είχα ποτέ!!

Σκέφτομαι να την πάω στην LG αλλά δεν ξέρω αν αξίζει και γιατί φοβάμαι ότι και η άλλη θα είναι έτσι αλλά και γιατί δεν ξέρω αν αξίζει να "χαλάσω" την εγγύηση για αυτό! Μιας βδομάδας οθόνη είναι.....

Δημοσ.

χωρίς αμφιβολία, η οθόνη σου έχει όντως πρόβλημα. Καλύτερα να την επιστρέψεις.

Μετά θα σου λένε : μα.. τώρα το είδατε; τι κάνατε τόσο καιρό; Κλπ

Η εγγύηση δεν καταστρέφεται. Ισχύει μέχρι όσο υπόσχεται η LG.

Δημοσ.

Πήρα την LG τηλέφωνο και χωρίς καν δουν αν όντως έχει πρόβλημα η οθόνη,μου είπαν να την πάω πίσω και να μου δώσουν την IPS237L!

Τι λέτε?? Το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι η 237 δεν έχει DVI!!  :wacko: 

Δημοσ.

Αυτό το μοντέλο (237) μάλλον θα αγοράσω και εγώ. Στο manual του (http://www.lg.com/gr/support-product/lg-IPS237L-BN#) στη σελίδα 9 αναφέρει ότι: If you use HDMI PC, it can cause compatibility problem.

Είναι το τελευταίο που θέλω να μάθω πριν την αγορά της. Όμως δεν ξέρω αν αυτή η σημείωση έχει σχέση με το τίτλο του θέματος (για ρύθμιση χρωμάτων) ή αναφέρεται για άλλο πρόβλημα.

Δημοσ.

Την πήγα πίσω τελικά την 224V και πήρα την 237L,η οποία αν όχι σήμερα,αύριο θα πάει και αυτή πίσω!!

Καταρχάς κλείνει και ανοίγει όποτε θέλει αυτή...μέσα σε λιγότερο από μία μέρα που την έχω,έχει κλείσει 4 φορές και έχει ανοίξει μία ενώ ήταν το pc κλειστό! Και το χειρότερο είναι ότι αν δεν θέλει....δεν ανοίγει κιόλας....ή δεν κλείνει αντίστοιχα!!   :X 

Επίσης σε ορισμένες φάσης,όπως πχ όταν τσεκάρω μία πρόταση για να κάνω αντιγραφή-επικόλληση,φαίνονται τα pixels(τα τετραγωνάκια της οθόνης)!!

post-249411-0-18097800-1358248445_thumb.png

Κατά τα άλλα έχει αρκετά καλύτερα χρώματα από την 224V,είναι μεγαλύτερη,είναι πιο γερή σαν κατασκευή αλλά δεν έχει DVI,έχει πολύ μικρότερη γωνία θέασης και για μένα δεν είναι τόσο όμορφη όσο φαίνεται από της φωτογραφίες(πιο ωραία η 224V...πιο κλασική).

Έχω ξενερώσει με όλη την ιστορία και δεν ξέρω και τι φταίει...τα IPS panel,η LG,η ατυχία μου...???  :fear: 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...