Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους. Πηρα την παραπανω οθονη και απο την πρωτη εικονα καταλαβαινω οτι χρειαζονται αρκετες ρυθμισεις για να ερθει σε ικανοποιητικα επιπεδα. Καθομαι και δοκιμαζω ολους τους συνδιασμους αλλα μια μου βγαινει πολυ σκουρα η εικονα,μια πολυ κιτρινη ,μια καθολου καθαρο ασπρο και οπως καταλαβαινεται δεν μπορω να κατασταλαξω καπου. Στο tftcentral δεν την εχει,την εχει κανεις αλλος να μοιραστει τις ρυθμισεις του ή να ξερει κανενα αλλο site με σωστο calibration?? ευχαριστω προκαταβολικα

Δημοσ.

Ελπίζω μόνο να μη την έβαλες με HDMI, καθώς να ρυθμίσεις το χρώμα σε HDMI είναι αδύνατον.

Το PC μόνο με DVI (η display port σε ποιο καλές οθόνες).

Για κείμενα 5000K είναι οκ, με χαμηλό contrast/brightness.

Για φωτογραφία χρησιμοποίησε calibrator να ρυθμιστεί σωστά (αν και στη συγκεκριμένη θα απογοητευτείς).

Σε Games συνήθως βολεύει 6500k.

καλή τύχη

Δημοσ.

Με HDMI ειναι διοτι εχω και αλλη μια DELL 2312HM,και αναγκαστικα αφου δεν εχει hdmi η dell την βαζω στην lg. Απλα τα χρωματα αμα δεις ειναι και λες ειναι πολυ εντονα πολυ σκουρα πολυ ψευτικα στην lg. Αυτο τα 5000κ και 6500κ τι  ειναι και που ειναι ακριβως??

Δημοσ.

Εγώ αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι έχει "κιτρινωπό" χρώμα στις φωτογραφίες!! 

Ανέβασε τη θερμοκρασία 7000κ με 7300κ!! Κάπου εκεί βρήκα ότι είναι οκ!!

Επίσης έχω βάλει: φωτεινότητα 25,αντίθεση 75, gamma 2/3, ευκρίνεια 7/10

Δοκίμασε το και πες μου!

Δημοσ.

χαχαχα,ούτε εγώ ξέρω τι ακριβός είναι!!  :P  Αλλά θα το βρείς στις ρυθμίσεις(χρώματος) από τους drivers  της κάρτας γραφικών,πχ σε μένα στο catalyst. 

Τα υπόλοιπα που σου είπα είναι από τις ρυθμίσεις τις οθόνης.

Α,εγώ την οθόνη την έχω σαν πρώτη οθόνη και την έχω συνδέσει με DVI,δεν ξέρω αν παίζει ρόλο....απλά το αναφέρω!!  :-D

Δημοσ.

Την βρηκα επιτελους που ειναι αυτη η επιλογη!! Και ναι επιτελους μπορω οτι το αποτελεσμα ειναι εκει που το ηθελα. Τη εβαλα διπλα διπλα με την 2312 μου,και μονο το ασπρο ηταν λιιγο καλυτερο της 2312. Ευχαριστουμε ολους για τις απαντησεις :D

• Like 2
Δημοσ.

Αν θες πες και τις ρυθμίσεις που έκανες...ίσως με κάποιες μικροαλλαγές να έρθει και το άσπρο εκεί που το θες!

Εγώ παιδευόμουν 2 μέρες να τις βρω και χωρίς να έχω κάποιο άλλο μόνιτορ να συγκρίνω!

Δημοσ.

Με HDMI ειναι διοτι εχω και αλλη μια DELL 2312HM,και αναγκαστικα αφου δεν εχει hdmi η dell την βαζω στην lg. Απλα τα χρωματα αμα δεις ειναι και λες ειναι πολυ εντονα πολυ σκουρα πολυ ψευτικα στην lg. Αυτο τα 5000κ και 6500κ τι  ειναι και που ειναι ακριβως??

Το λεω και το ξαναλέω : το HDMI, ΔΕΝ κάνει για desktop PC/κείμενα/φωτογραφία, ξεχάστε το !

Είναι καθαρά για PS3/Blu ray/Ταινίες και τηλεόραση.

Βάλε την οθόνη με DVI να δουλέψεις σαν άνρθωπος επιτέλους στο PC.

Δεν έχει 2η DVI η κάρτα σου; η έστω μια display port και με adaptor να έχεις DVI 2ο.

Δημοσ.

Επίσης έχω βάλει: φωτεινότητα 25,αντίθεση 75, gamma 2/3, ευκρίνεια 7/10

Δοκίμασε το και πες μου!

Μάλλον την ευκρίνεια την έχεις πολυ υψηλά, 5/10 είναι οκ (η στο κέντρο). Ποιο πάνω παραμορφώνει το αποτέλεσμα.

Άμα παραμένει το πρόβλημα τρύψε τους την οθόνη στη μούρη :P

Υ.Γ. Να υποθέσω είχες μια καλή CRT πριν ε; :S

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...