ant_dls46 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Καλησπερα φιλοι, πρωτη φορα κανω θεμα δικο μου και δυστηχως ειναι προβληματακι αλλα οκ το προσπερναμε Λοιπον, το προβλημα ειναι το εξης, χ8ες το βραδυ αποφασισα να κλεισω το κινητο μου επειδη βαριομουν πατωντας το home button και το on off button και εκλεισε, μετα απο ολιγη ωρα, το εβαλα να φορτιζει στον φορτιστη αυτοκινητου, η οθονη ανοιξε, και μετα απο 5'' εκλεισε... (το κινητο πριν τα δοκιμασω ολα αυτα το ειχε 1' στην φορτιση μηπως εφταιγε η πολυ χαμηλη μπαταρια αλλα τιποτα, ΟΥΤΕ σημα της φορτισης δεν βγαζει στην οθονη) Απο τοτε δεν εχει ξαναανοιξει... Το Ιτυνες, δεν το βρισκει Ο υπολογιστης δεν το βρισκει Με Home button και on off δεν ανοιγει, ουτε με τους συνδιασμους (Υ.Γ εχω δοκιμασει διαφορετικα καλωδια data) ΑΛΛΑ... Οταν το βαζω να φορτιζει μετα απο 15-20 λεπτα ζεστενεται απο πισω οπως παντα οταν φορτιζεται... ...... Τι παιζει? Θα λεγα οτι φταιει η οθονη αλλα δεν δικαιολογητε γτ λειτουργουσε κανονικα προηγουμενος κ δεν ειχε πτωση αλλα επισης δεν κολλαει και με το οτι δεν το αναγνωριζει ο υπολογιστης και το itunes. ευχαριστω
thanosgen Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δοκίμασε να το αφησεις στην φορτιση για ενα 8ωρο.αλλιως ανοιξε το και βγαλε την μπαταρία... Υπάρχει κ το ενδεχομενο να στο εκαψε οφορτιστης αυτοκινητου απο παραπανω ταση.να φανταστω ειναι κινεζικος,ε; Sent from my iPhone using Insomnia
iMarilina Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Βάλτο στη πρίζα και κράτα πατημένα εκτεταμένα τα home/power button μαζί για όσο χρειαστεί. Συνήθως μετά απο 20-30 δευτερόλεπτα ανοίγει. Έχεις jailbreak? Sent from my iPhone using Insomnia
SOCRATIS1000 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Μπαταρια μυριζει,δοκιμασε να το βαλεις σε recovery mode,αν δεν πηγαινει καλο θα ειναι να παρεις μια μπαταρια καινουργια.
spinemm Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Εμενα χωρις να θελω να σε απογοητευσω και το δικο μου 3GS "επαθε" κατι τετοιο λιγο πριν τα χριστουγεννα....συγκεκριμενσα....εγω το εκλεινα καθε βραδυ οταν προσπαθησα να το ανοιξω το επομενο πρωι τιποτα......η μπαταρια την προηγουμενη νυχτα ηταν λιγο πιο κατω απο το μισο, οταν τελικα επανηρθε μετα απο "hard reset" αρνειται μεχρι και σημερα να συνδεθει σε δικτυο, ενω φορτιζει και δουλευει κανονικα το wifi!!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα