gregory1978 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 χαιρετω το forum.προσπαθω εδω και μερες να εγκαταστησω το nero12,το χω κατεβασει απο πολλα site με κλειδια κλπ..αλλα σε κανενα δεν μου βγαζει το nero controlcenter.ενω μου κανει εγκατασταση ολα τ'αλλα προγραμματα του,αυτο δεν το κανει με αποτελεσμα να μην μπορω βλεπω το κλειδι κτλ και δεν ανοιγει και τα υπολοιπα.ζητα ενεργοποιηση κλειδιου.Αυτο εγινε επειτα απο την απεγκατασταση του nero11 με το revo unistaller,(σε καποια φαση με ρωτουσε αν θελω να σβησω καποια καταλοιπα φακελων).ευχαριστω εκ των προτερων για την οποια βοηθεια..
micos000 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Nero...πφφφφ... Έλεος, το έχουν παραξηλώσει στην ahead! Το ακολουθούσα μέχρι την έκδοση 8 ενώ η απόλυτη προτίμηση μου ήταν η 6.6.1.15. Κρίμα που δεν δουλεύει σε vista και πάνω. Φίλε θα σου προτείνω να μείνεις στην 11 που σου δούλευε σωστά ή να πας σε άλλο πρόγραμμα εγγραφής. Εγώ βολεύτηκα με τη δωρεάν έκδοση του ashampoo 6 ή σε άλλες περιπτώσεις με το CDBurner XP (και αυτό δωρεάν). Δυστυχώς, το γιατί δεν σου δουλεύει η πειρατική έκδοση του nero δεν μπορεί να στο πει κάποιος εδώ και πολύ φοβάμαι ότι το θέμα θα κλειδώσει με συνοπτικές διαδικασίες.
μπουρτζοβλαχος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 αν εχεις βαλε τη 10 δεν εχουν μεγαλες διαφορες μεταξυ 10-11 και 12 ουσιαστικα ποιος δουλευει νερο σημερα αφου υπαρχουν οπως ειπε και ο απο πανω μικρα και free για εγγραφη, εγω που το εχω δεν το χρησιμοποιω καν αλλα και βαριεμαι να το βγαλω
tolis_01 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Αν δεν χρειάζεσαι κάποιο συγκεκριμένο εργαλείο του Nero γιατί δεν δοκιμάζεις κάποιο άλλο software εγγραφής; Υπάρχουν πάρα πολλά δωρεάν, όπως CDburnerXP, BurnAware, Ashampoo Burning studio Free, Infra Recorder, αλλά και αρκετά άλλα.
gregory1978 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Ευχαριστω για τις συμβουλες μαλλον θα ψαξω κανενα αλλο προγραμμα.Δυστηχως ουτε στις παλιες εκδοσεις του nero11-10 δεν μου περνα το conrolcenter.Το χρησιμοποιω για να γραψω κανενα dvd και τωρα τελευταια να επεξεργαστω τα βιντεο απο την καμερα,να φτιαχνω dvd με φωτοφραφιες χρησιμοποιωντας καποια απο τα εφε του,απλα το ειχα μαθει γι'αυτο το πρωτιμουσα.Ευκαιρια να μαθουμε και αλλα προγραμματα...ευχαριστω για την βοηθεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα