Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

στον οτε πας στο Myotenet για να κλεισεις την αυξημενη ασφαλεια οχι να ανοιξεις το Port.το port το ανοιγεις μεσα απο το ρουτερ.στην cyta δεν υπαρχει αυξημενη ασφαλεια οποτε εκει απλα την ανοιγεις στο ρουτερ.

Δημοσ.

στον οτε πας στο Myotenet για να κλεισεις την αυξημενη ασφαλεια οχι να ανοιξεις το Port.το port το ανοιγεις μεσα απο το ρουτερ.στην cyta δεν υπαρχει αυξημενη ασφαλεια οποτε εκει απλα την ανοιγεις στο ρουτερ.

ναι αυτο ήθελα να πω (αλλα το εκανα με λαθος τροπο)τελος πάντων 

την πορτα πως θα την ανοιξω στο μοντεμ?θα παω στο nat και θα την 192.168.1.1 να την βγαζει στην πορτα 80?(ετσι δεν κανω απλα αναδρομολόγηση?)

Δημοσ.

δεν θα δωσεις την Ip του ρουτερ αλλα την Ip που εχει το Pc σου.θα την δεις απο το Ipconfig η μπορεις να την δωσεις καρφωτα στο tcp ip της καρτας δικτυου για να μην υπαρχει περιπτωση να αλλαξει .

Δημοσ.

αν θες να κανεις remote management του ρουτερ τοτε δεν χρειαζεται η 80.συνηθως ανοιγεις το remote απο καποιοο μενου και σου λεει αυτο σε ποια θυρα παιζει.

Δημοσ.

την 80 την κανεις port forward αν θες να μπεις Remote σε καποιο Pc.Κανεις Port forward.αν θες να μπεις στο ρουτερ δεν κανεις κατι Port forward απλα ανοιγεις το Remote.για τα ports Λογικα θα υπαρχει μενου Port forward η καποιο μενου virtual server.

Δημοσ.

οποτε για να μπαινω στο interface του router πρεπει να ανοίξω το remote...αλλα πως θα το κανω αυτο?

αν σε βοηθάει αυτη η εικόνα....

post-243195-0-26801800-1358186193_thumb.png

Δημοσ.

Ναι πρεπει να ανοιξεις το remote.για κοιτα στην καρτελλα tools η στην καρτελλα system μηπως γραφει κατι.αλλιως πρεπει να δω το manual

Δημοσ.

εγω μπαίνω με username:cytauser & password:cytauser αλλα δεν εχει κάποια επιλογή στο system που να λεει remote management..

post-243195-0-72528600-1358283349_thumb.png

μετα απο λιγο ψάξιμο ειδα οτι εχει και αλλο λλογαριασμο που μπαινεις και εχεις δικαιόματα admin..αλλα δεν ξερω το κωδικο.γνωρίζεις ποιος ειναι?

Δημοσ.

τον δοκιμασα και αυτον και δεν ήταν αλλα βρηκα ποιος κανει...
Μαύρα Πιρέλλια:

Username: CytaAdmRes
Password: R3$Adm1n

Άσπρα Πιρέλλια:

Username: cytaadmin
Password: cyt@$upp0rt

καλα μεχρι εδω βρήκα και το ρεμοτε μαναγεμεντ εκει πια ip μου ζητάει?post-243195-0-43355100-1358284346_thumb.png

Δημοσ.

λογικα αμα το αφησεις 0.0.0.0 τοτε θα πρεπει ΛΟΓΙΚΑ παντα να αφηνει ολες τις ip να μπαινουν Remote.ναι πηγα να σου πω αν δεν κανει αυτοςο ο κωδικος πεςς ποιο ρουτερ εχεις για να βρουμε ακριβως  ποιο ειναι το pass.google is the friend.

Δημοσ.

δοκιμασα και να την αφήσω 0.0.0.0 και να βαλω τ δικια μου απο εδω που ειμαι και αυτη που εχει το μοντεμ (της συτα)αλλα τιποτα μου λεει οτι ειναι αδύνατη η σύνδεση

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...