Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Εδω και αρκετό καιρό αντιμετωπίζω πρόβλημα με το ipad1. Ενω το είχα κλειστό για αρκετό καιρό, τώρα δεν ανοίγει, δεν φορτίζει και ούτε αναγνωρίζεται απο το pc. Άλλαξα μπαταρία επειδή νόμιζα οτι κάτι έπαθε αλλά τπτ. Μήπως φταίει η υποδοχή φόρτισης? 

:cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Εχεις δοκιμάσει άλλο καλώδιο; Βάλτο στην πρίζα επίσης και κράτα πατημένα ταυτόχρονα τα home/power button για αρκετή ώρα.

Σε τι εκδοση ειναι (ios). Και επίσης εχει jailbreak?

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Το καλώδιο λειτουργεί κανονικά στο iphone οπότε είναι οκ. Τα έχω δοκιμάσει όλα. Και με κρατημένα home/power button. Ειναι στην προηγούμενη έκδοση ios. Οχι δεν έχει jailbreak!

Δημοσ.

Γιατί να αλλάξεις μπαταρία; Πράγματι χαλάνε οι μπαταρίες όταν μείνουν καιρό άδειες. Όταν δεν θα χρησιμοποιήσουμε μία συσκευή, φροντίζουμε να την φορτίσουμε πρώτα, ώστε να μην πέσει σε βαθιά εκφόρτιση.

Φαντάζομαι ότι μιλάμε για αυθεντικό καλώδιο πάντα έτσι; Τα ΟΕΜ πολλές φορές δεν δουλεύουν με iPad.

Δοκίμασε Hard Reset αφού το αφήσεις στη φόρτιση για μία ημέρα.

Δημοσ.

Αυθεντικό είναι το καλώδιο. Δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω hard reset. Δεν ανταποκρίνεται σε τίποτα. Φίλε μου Heatspreader αξίζει τον κόπο να κάνω μια αλλαγή το dock connector με την καλωδιοταινία ή θα χάσω τα λεφτά μου?

Δημοσ.

Κάνε ένα τηλέφωνο στο e-matrix και ρώτα πόσο θα κοστίσει. Μπορεί να μην είναι το dock connector με την καλωδιοταινία βέβαια. Θα το δουν αυτοί βέβαια.

http://www.e-matrix.gr/

Πιστεύω ότι αν είναι μέχρι ένα 60άρι-70άρι αξίζει. Αν πηγαίνει στο 100άρικο δεν αξίζει.

Το βλέπεις και μόνος σου αυτό.

Δημοσ.

Θα μπορούσα να το αλλάξω μόνη μου αν είναι αυτό, όπως άλλαξα και την μπαταρία. Επικοινώνησα προχθες με matrix και μου είπαν να το στείλω για να το τσεκάρουν. Μάλλον αυτό θα κάνω. Σ'ευχαριστω πολύ!

Δημοσ.

Το ίδιο ακριβως πρόβλημα είχα και εγώ και με ταλαιπώρησε πολύ για να το επαναφέρω.Το άφησα συνδεδεμένο σε μια USB 3.0 θύρα και με την βοήθεια του Asus ai charger που δίνει λίγο παραπάνω ρεύμα, κάποια στιγμή έδειξε για λιγο το logo της apple και ξανάσβησε, μετα πάτησα το home button και power μαζι για 15 -20 δευτερόλεπτα και μου έβγαλε μήνυμα για να κάνω restore μέσω του itunes και σιγα σιγα άρχισε να φορτίζει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...