Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δουλεύουν στα 8 σε 32bit τουλάχιστον που τα βάζω τώρα. (ακόμα δε τα έβαλα όλα) απλά λόγω UAC σε μερικά χρειάζεται δεξί κλικ > run as admin γιατί αλλιώς πετάει error στο extracting files.

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Υποτίθεται ότι το έχω κλειστό, αλλά δε κλείνει εντελώς. Αν το κλείσεις εντελώς μέσω registry tweak τότε σταματάνε να δουλεύουν οι περισσότερες εφαρμογές σε metro UI...

Δημοσ.

εχω απεγκαταστησει προγραμματα και εχω διαγραψει φακελους και αρχεια που αφηνει κατα την απεγκατασταση ακομα και απο appdata οχι δεν με ρωτησε

edit: action center, firewalls, windows defender τα εχω ολα κλειστα δεν ξερω αν εχει σχεση αυτο

Δημοσ.

Ρε γαμώ το μπελά μου με τα 8. Κάτσε να τα κλείσω κι εγώ όλα να δω. Από appdata δε με ρωτάει, αλλά από program files, ακόμα και στο root του δίσκου μου ζητάει επιβεβαίωση. (offtopic εντελώς... δεν πάμε ΠΜ; :P )

Δημοσ.

μήπως να διορθώσουμε τον τίτλο του topic εφόσον δεν είναι δωρεάν?

Και χάρηκα ρε γαμώτο, ψηνόμουν να το έχω επίσιμο το CS2 και να μην τρέχω Gimp :-)

• Like 1
Δημοσ.

μήπως να διορθώσουμε τον τίτλο του topic εφόσον δεν είναι δωρεάν?

Και χάρηκα ρε γαμώτο, ψηνόμουν να το έχω επίσιμο το CS2 και να μην τρέχω Gimp :-)

Δωρεάν είναι  :blink:  απλά έγινε κατα λάθος. Κατέβαστα όσο προλαβαίνεις! Τα προγράμματα είναι πλήρως λειτουργικά με τα serials που δίνουν και δε ζητάνε καν activate.

Δημοσ.

αν έρθει το ΣΔΟΕ για έλεγχο θα το δεχτούν? αυτό με νοιάζει :-)

γιατί έχω διάφορους φίλους που θα έκαναν χαρά αν ήταν επισήμως δωρέαν :-) :-)

εγώ βολεύομαι με το gimp και το aftershot

• Like 1
Δημοσ.

αα δε το ξέρω για το ΣΔΟΕ, αλλά αν τα θέλεις για το σπίτι σου δε νομίζω να έρθει ποτέ το ΣΔΟΕ  :lol:  

Από τη στιγμή που τα δίνει επίσημα η εταιρία γιατί να είναι παράνομο; Αλλά να μου πεις μπορούν κανονικά να σου ζητήσουν την αρχική άδεια που τα είχες αγοράσει σε περίπτωση που δουν ότι έχεις αυτές τις εκδόσεις χωρίς activate.

Δημοσ.

Το έχω βρε το aftershot, δεν είχα κάνει και καταχώρηση στο linux section?

Για φίλους που δεν τα έχουν αυθεντικά ψάχνομαι. Εγώ είμαι linux και νόμιμος!

Δημοσ.

Καλά πόσα χρόνια ξέρουμε την Adobe, αυτή δεν δίνει ούτε δωρεάν shortcut στην επιφάνεια εργασίας.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...