Srautas Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Γειά σας θέλω να αγοράσω μια τηλεόραση για να την συνδέω με τον υπολογιστή και με το ps3. Η απόσταση είναι 2 με 3 μέτρα και δεν θέλω να δώσω πάνω από 350 ευρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Srautas Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 aaaaaaaaapppppppppppppaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnttttttthhhhhhhhhssssssssstttteeeeeeeeeeeeee Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guardianx71 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Φίλε μου στα 350 ευρώ λογικά θα πας σε 32" τηλεόραση , αλλά στα 2-3 μέτρα δεν νομίζω να σε βολέψει . Θα σου πρότεινα να ανεβείς κοντά στα 400 και να κοιτάξεις για 37-42 " Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Beerloah Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Έχω τη συγκεκριμένη για ταινίες στο δωμάτιο και PS3 - Site: http://www.plaisio.gr/tv/tv/tileoraseis/Samsung-UE32EH5000-LED-TV-32-UE32EH5000.htm">Samsung 32" full HD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα