lagermon Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Θέλω να αγοράσω μια μνήμη ram 4gb για αναβάθμιση PC. Πρώτον θέλω να ξέρω αν μπορώ να την εγκαταστήσω μόνος μου (εννοώ τους drivers) για να γλιτώσω τα λεφτά στο πλαίσιο Δεύτερον αν μπορεί κάποιος να μου προτείνει μια συμβατή ram με τα χαρακτηριστικά του υπολογιστή μου. cpu: intel pentium 4 540 στα 3,2 ghz και 1 πυρήναgpu: nvidia GeForce 6600 GTmotherboard: Asus P5GD1Να πω επίσης ότι έχω τα windows 7 Service Pack 1 και η τωρινή μνήμη είναι 1Gb DDR Dual Channel στα 200MhΑν έχετε κάτι να προτείνετε θα με βοηθούσατε. Ευχαριστώ!!!
doakes Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Οι μνημες δε θελουν drivers. Απλα την κουμπωνεις και παιζει. Δεν υπαρχει 4GB μνημη DDR1 σε 1 dimmακι.To μεγιστο που βγαινει ειναι 1GB.
lagermon Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Οι μνημες δε θελουν drivers. Απλα την κουμπωνεις και παιζει. Δεν υπαρχει 4GB μνημη DDR1 σε 1 dimmακι.To μεγιστο που βγαινει ειναι 1GB. και αν παρω 4 gb σε ddr2 η ddr3 δεν θα παιξει
Δεινόσαυρος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Όχι, δεν θα παιξει. Δεν θα κουμπώσει καν.
lagermon Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Και για να μπορώ να βάλω ddr2 η ddr3 τι πρέπει να αλλάξω;
Millennium Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Μητρικη και επεξεργαστη.Καινουριο συστημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα