slevinkelevra Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Καλησπέρα Χρησιμοποιω postgresql 9.1 και postGIS 2.0... Ρίξτε μια ματιά στον παρακάτω κώδικα.... Αρχικα κανω include το αρχειο με το connection include_once('connection.php'); και μετα καποια querys για να παρω τα αποτελεσματα και να δημιουργησω drop-downs //query for TYPE $que=" SELECT type.t_name , type.t_id FROM type"; //fetching to fill array $res=pg_query($conn, $que); $num=pg_num_rows($res); $p=0; while($arrr=pg_fetch_array($res)){ $typos[$p]=$arrr['t_name']; $tid[$p]=$arrr['t_id']; $p++; } ///////////////////////////////////////////////// //query for BOROUGH $quer=" SELECT borough.b_name , borough.b_boxA , borough.b_boxB , borough.b_boxC , borough.b_boxD FROM borough"; //fetching to fill array $resu=pg_query($conn, $quer); $numR=pg_num_rows($resu); $b=0; while($arra=pg_fetch_array($resu)){ $borough[$b]=$arra['b_name']; $bboxa[$b]=$arra['b_boxA']; $bboxb[$b]=$arra['b_boxB']; $bboxc[$b]=$arra['b_boxC']; $bboxd[$b]=$arra['b_boxD']; $b++; echo $b; } και μετα το dropdown για το borough Επιλέξτε :<br/> <select name="boroughselect" id="boroughselect"> <option selected value=" ">Επιλέξτε...</option> <?php for ($v=0; $v< sizeof($borough) ; $v++) {echo '"<option value="'.$bboxa[$v].','.$bboxb[$v].','.$bboxc[$v].','.$bboxd[$v].'" label="'.$borough[$v].'">'.$borough[$v].'</option>';} ?> </select> Το dropdown για το type δεν το βαζω καν γιατι δεν εχει προβλημα. Το προβλημα εντοπιζεται στο borough και πιο συγκεκριμενα στο SELECT κομματι του query. Αν δεν προσθεσω τα borough.b_boxA , borough.b_boxB , borough.b_boxC , borough.b_boxD το query εκτελειται κανονικα. Και ειμαι σιγουρος γιατι το $b τυπωνεται κανονικα, εκει που το εχω βαλει να κανει echo και τυπωνει ακριβως 7 που ειναι το σωστο. Αν το κομματι SELECT ειναι οπως το βλέπετε, δεν τρέχει το query, δεν τυπωνει τιποτα το $b και το dropdown δεν εμφανιζει τίποτα. Εχω τσεκαρει 100 φορες τον κωδικα μου, τη ΒΔ, τις στήλες, το dreamweaver δεν μου εμφανιζει καποιο συντακτικό λάθος.... Ελεος ρε παιδια, παρακαλω βοηθηστε με, δε μπορω να το ξεκολλησω με τιποτα Ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα