Darth_Fanis Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 http://www.3dmark.com/3dm11/5492463 ρε παιδιά το cryostasis είναι παιχνίδι του 2007 !!!! Μα τόσο μικρό σκορ? Αν δεν βρω άκρη θα κάνω φορμάτ ,αλλά έχω πολλά παρτίσιονς.. Το cryostasis μη το λαβάνεις καν υπόψιν. Είναι βαρύ και κακογραμμένο παιχνίδι. Τρέξε το Aliens vs Predator benchmark με τις default τιμές και πες αποτελέσματα. Το έιχα τρέξει πολλές φορές με την 5850 παλιά σε ανάλυση 1920Χ1080 όμως. 1
sintalkas Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Στο avp benchmark dx11 το έτρεξα απλά και είχα 30 fps min αλλά μόνο σε 1 σκηνή ,average κοντά στα 40 και max fps 57 στο heaven dx11 v3.0 έχω αυτά τα αποτελέσματα
3DJIN Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 φιλε η καρτα κυκλοφορησε το 2009 κανε τις πραξεις και θα καταλαβεις γιατι σερνεται σε ουλτρα ρυθμισεις.Μια 5870 που μου εχει απομεινει τι ιδιο και αυτη ,τι να κανουμε περασανε τα χρονια για τη σειρα αυτη.Εσυ βεβαια θες και σοβαρο επεξεργαστη...
Heatspreader Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Καθόλου δεν σέρνεται η 5870. Ίσα ίσα που η σειρά αυτή στέκεται αξιοπρεπώς. Έχω πει ότι αρχίζει και δείχνει τα χρόνια της, αλλά όχι ότι δεν παίζει καλά. Μέχρι στιγμής παίζω με max details, απλά δεν βάζω φίλτρα. 5
sintalkas Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Στο θέμα μου παιδιά ποιο είναι τελικά το πρόβλημα και έχω τόσο χαμηλές επιδόσεις?
Heatspreader Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Έκανες κάτι από αυτά που είπαμε πιο πριν και δεν λύθηκε το πρόβλημα;(Με κάποιους Drivers πιο παλιά, υπήρχε ένα θέμα. Δεν ανέβαζε τα ρολόγια η κάρτα γραφικών σε Load, κρατώντας τα idle). Όταν παίζεις κάποιο παιχνίδι, έχεις ανοιχτό το MSI Afterburner να βλέπεις τη συχνότητα;
3DJIN Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 δωσε ενα screenshot απο gpuz για να δουμε ποσο τρεχει το pci-x ,γιατι μπορει να παιζει issue.
gpolic Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Το ρευμα πιστευω οτι πρεπει να ερχεται απευθειας απο το τροφοδοτικο και στις 2 συνδεσεις Αυτο το καλωδιο που δινει ρευμα και στο σκληρο, χμμμ κατι δεν μου αρεσει Η καρτα ειχε προβλημα απο τοτε που την εβαλες η το παρουσιασε καποια στιγμη αργοτερα ;
sintalkas Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Τι να σας πω ρε παιδιά εγώ σχεδόν ποτέ δεν έμεινα ευχαριστημένος από την κάρτα αφού όλο και κολλούσε κάποιο παιχνίδι, πάντως επειδή το έψαξα τα saints row 3 και cryostasis έχουν γενικά θέμα με αυτή την κάρτα ,άρα τα αποκλείω.Θα βάλω σε λίγο to CRYSIS να δω τι ψάρια θα πιάσω. ορίστε και τα αποτελέσματα από το gpu-z
gamer hd Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 τους drivers του crossfire τους κατεβασες?
sintalkas Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 ποιανού crossfire αφού 1 κάρτα έχω και δεν το υποστηρίζει
trek Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 δωσε ενα screenshot απο gpuz για να δουμε ποσο τρεχει το pci-x ,γιατι μπορει να παιζει issue. +1. Αν και τα αποτελέσματα του Ηeaven μου φαίνονται ψιλο-νορμαλ για pcie x16, δες γιατί μπορεί να κουνήθηκε λίγο η κάρτα ή να έχει στραβω-βιδώσει (το είχα πάθει και εγώ). Πάντως φίλε μου, το cryostasis το είχα παίξει και εγώ με την πρώτη 5850 που είχα (reference απο HIS) και το παράτησα τις πρώτες 2 ώρες. Και να φανταστείς οτι για επεξεργαστή είχα έναν Phenom x4 955 στα 3.8 τότε (σαφώς ανώτερο απο e7500) 1
sobi1984 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Τι να σας πω ρε παιδιά εγώ σχεδόν ποτέ δεν έμεινα ευχαριστημένος από την κάρτα αφού όλο και κολλούσε κάποιο παιχνίδι, πάντως επειδή το έψαξα τα saints row 3 και cryostasis έχουν γενικά θέμα με αυτή την κάρτα ,άρα τα αποκλείω.Θα βάλω σε λίγο to CRYSIS να δω τι ψάρια θα πιάσω. ορίστε και τα αποτελέσματα από το gpu-z 5850sintalkas.gif εδω εχεις περασει τους 11.8 πηγαινε στους 12.10 αφου καθαρισεις τους παλιους..
gamer hd Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 crossfire λεω συγνωμη τους νεουσ drivers εννοούσα . Που το εχω το μυαλο μου...
sintalkas Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 οκ θα βάλω τους 12.10 και θα ξαναποστάρω !!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα