gavros10 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Καλησπερα εχω το φοιτητικο πακετο του whats up και μεχρι τον ιουνιο αν θυμαμαι καλα καθε μηνα προστιθενται δωρεαν 600 λεπτα ομιλιας και 600 mb. Την πρωτη του μηνος ομως δεν μου τα εβαλε, και επειδη ειχα ανοιχτο το ιντερνετ με χρεωσε και 1 ευρω γιατι και καλα μπηκε στο ιντερνετ. ειχα ομως 400mb ακομα και μου τα αφαιρεσαι οπως και τα λεπτα ομιλιας κατι που δεν γινοταν τους προηγουμενους μηνες. Αρκετοι φιλοι μου εχουν αυτο το προβλημα. Ξερετε τι εγινε;
xristoforos89 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Εμενα εγινε το αλλο κουλο. Εβαλα 10 ευρω καρτα (8.80ευρω μεσα). Εβαλα το πακετο με τα 7 ευρω.. Βλεπω μετα ποση καρτα εχω..7.56ευρω! Μια εβδομαδα μετα εχω τα ιδια χρηματα.. δεν ξερω τι εγινε. Ειχες βαλει τον προηγουμενο μηνα τουλαχιστον μια 10ευρη;
gavros10 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Εμενα εγινε το αλλο κουλο. Εβαλα 10 ευρω καρτα (8.80ευρω μεσα). Εβαλα το πακετο με τα 7 ευρω.. Βλεπω μετα ποση καρτα εχω..7.56ευρω! Μια εβδομαδα μετα εχω τα ιδια χρηματα.. δεν ξερω τι εγινε. Ειχες βαλει τον προηγουμενο μηνα τουλαχιστον μια 10ευρη; τον δεκεμβριο δεν εβαλα. αλλα νομιζω ειναι χωρις να βαλεις μεσα 10ευρω
zarzonis Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι ανανέωση χρόνου ομιλίας τον προηγούμενο μήνα και θα λαμβάνεις το δώρο σου την πρώτη μέρα του μήνα. Είναι copy paste ακριβώς ό,τι λέει στο site του what's up για την προσφορά...
gs20309 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 προυπόθεση για να σου τα βάλει είναι 10ευρώ ανανέωση το μήνα και κρατάνε για 1μήνα.
vaggospat13 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 σε μενα παλι δινει δωρεαν λεπτα και mb χωρις να βαλω καρτα
gavros10 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 σε μενα παλι δινει δωρεαν λεπτα και mb χωρις να βαλω καρτα 3 μηνες που εχω το φοιτητικο, μια φορα εβαλα καρτα για αυτο μου κανει εντυπωση
mikegad Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Αφου υπάρχουν οι Site: http://www.cosmote.gr/cosmoportal/page/T37/xml/Personal__articleadvanced__articleadvanced_StudentOffer/section/Personal"> προυποθέσεις στην σελίδα τους
gavros10 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 παιδια οχι δεν ηταν ετσι. στανταρ αλλαξαν τους ορους μετα. δεν ηθελε ανανεωση για να σου βαλει λεπτα και ιντερνετ. ειδικα αυτο ειναι ελεηνο Το δώρο παραλαμβάνεται την 1η μέρα του μήνα μετά από ανανέωση τον προηγούμενο μήνα. Για τα δωρεάν 600’ ισχύει ελάχιστη διάρκεια κλήσης 3’και στη συνέχεια χρέωση ανά δευτερόλεπτο.
christs Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 παιδια οχι δεν ηταν ετσι. στανταρ αλλαξαν τους ορους μετα. δεν ηθελε ανανεωση για να σου βαλει λεπτα και ιντερνετ. ειδικα αυτο ειναι ελεηνο παντα ετσι ηταν. απ τη πρωτη μερα ετσι μου τα ειχαν πει στον Γερμανο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα