3DJIN Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 δεν αξιζουν φιλε οι διπλες καρτες παρα μονο για μπεντς.Το μεγαλυτερο προβλημα ειναι η ομαλοτητα της κινησης που δυστυχως δεν εχει υπαρξει προοδος.Εγω δεν εβαλα μυαλο δυο φορες με πρασινη 7900gt,gtx580 και δυο φορες με κοκκινη 4870,5870 ωστε τελικα να καταλαβω οτι αν θελω καλο και σταθερο gameplay πρεπει να πηγαινω σε μια πολυ δυνατη καρτα.Χωρια τ αλλα προβληματα περι υποστηριξης απο οδηγους αναλογα το παιχνιδι.Αγορασε μια και καλη.
TEOKOS Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Λοιπόν Χάρη για να ξεκαθαρίσουμε λιγάκι τα πράγματα θα σου γράψω προσωπική μου εμπειρία με cf. Όταν υπήρχαν λεφτά και με είχε χτυπήσει η τεχνολογική κ@βλα στο κεφάλι , πήρα την καλύτερη μονοπύρινη της εποχής. Τότε ήταν η 5870 και την πήρα 310 ευρώ.Επαιζα οτιδήποτε σε full γραφικά.έβλεπα όμως διάφορα bench και αγόρασα και δεύτερη 380 ευρώ (αντί να φτηνηνουν ,ακριβηναν) Εκτός απο τα bench δεν χρησιμεύαν για τίποτα άλλο. Πούλησα την μια λοιπόν. Τρίτος χρόνος φέτος και άρχισε και δείχνει την ηλικία της. Σε πολλά καινούργια παιχνιδια δεν σηκώνει αρκετά φίλτρα. Άρα για να τα παίζω όλα στο περίπου full, τι επιλογές έχω; Παίρνω μια μεταχειρισμένη με περίπου 130 ευρω που πωλούνται για cf, η δίνω αυτή που έχω και με 160-170 ευρώ παραπάνω παίρνω μια 7950;;; Για αυτό πάρε μια καλή τώρα και όταν έρθει η ώρα που δεν θα σε ικανοποιεί παίρνεις τότε μια καλή σύγχρονη. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα