Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ για το μοντέλο 2000.

Αυτό που ζητάει ο κόσμος. SD card υποστήριξη, clickable sticks, R2/L2, ΑΑΑ παιχνίδια, και ικανό να τρέξει PS2 παιχνίδια (κάποιοι θέλουν και PS3). Τι άλλο? Αυτά διαβάζω κατά βάση στο reddit.

Λίγο δύσκολο, το τελευταίο που αναφέρεις. Δύσκολα θα δούμε 3 ανακοινώσεις τον Σεπτέμβριο. Τους χαρτογιακάδες της SONY τους καίει να βγάλουν τις 2 άλλες κονσόλες, γιατί είδαν να πέφτουν από την κορυφή των charts. Θα είναι αποτυχία κατ' εμέ να ανακοινωθούν 3 συσκευές μαζί.

εχει ηδη ανακοινωθει sd υποστηριξη για το ps vita απο ενα ατομο γνωστο στην ps3 σκηνη αλλα ακομα ειναι απλα σε 'work in progress'.

• Like 1
  • Απαντ. 127
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εχει ηδη ανακοινωθει sd υποστηριξη για το ps vita απο ενα ατομο γνωστο στην ps3 σκηνη αλλα ακομα ειναι απλα σε 'work in progress'.

Ενδιαφέρον.

Έχω παρατήσει λίγο το Vita, και τις ειδήσεις γύρω από αυτό, το τελευταίο εξάμηνο. τελευταία φορά που έπαιξα ήταν τον Μάιο το GoW.

Τώρα με το Trinity, άρχισα να ξανα ασχολούμε.

Δημοσ.

δεν το εχω παιξει το god of war κυριως γιατι ειχα κουραστει με ολες αυτες τις ps2 μεταφορες. θα προτιμουσα να δω psone παιχνιδια βελτιωμενα (ειδικα ενα spyro trilogy θα ταιριαζε 'γαντι' στο ps vita). όσο για το trinity μεγαλη μπουκια φαε... :Ρ αλλα για να δουμε.

εγω εχω μια 32αρα καρτα η οποια εχει γεμισει και η τιμη της 64αρας ειναι στα υψη (και κυκλοφορουνε μονο στην Ιαπωνια εκτος απο imports σε Amazon / Ebay).

Δημοσ.

Λοιπόν, νεο εργαλειο που κανει αυτοματα dumping τα παιχνιδια με το ονομα Vitamin (στο youtube υπηρχε σχετικο βιντεο το οποιο εγινε private πριν λιγο). Το βιντεο εδειχνε οντως ενα προγραμμα που εκανε dump (δεν ξερω αν εχει ασχοληθει κανενας απο εδω μεσα, ουσιαστικα αυτοματοποιει την διαδικασια που κανεις με το background ωστε να γινει το cartridge dump την ωρα που παει να τρεξει) αλλά ΚΑΙ decrypt . βεβαια το βιντεο δεν συνεχιζε ωστε να δειξει οτι μετα τρεχει το αντεγραμμενο παιχνιδι οποτε οι περισσοτεροι ελεγαν πως ειναι fake. Μέχρι που βγηκε ο διασημος Wololo πριν λιγο και...

edit: πριν προλαβω να ολοκληρωσω το κειμενο, ανεβηκε το full video.

• Moderators
Δημοσ.

Uncharted 4 που έχω δοκιμάσει από PS4 στο Vita δεν είχε κανένα πρόβλημα. Το μόνο θέμα ήταν η έλλειψη r2 l2 στο vita, και έπρεπε να χρησιμοποιώ το πίσω touchpad το οποίο δεν βολεύει καθόλου.

Το βασικό πρόβλημα είναι η έλλειψη L2-3, R2-3 που χρησιμοποιείς το πίσω touch pad αλλά πραγματικά δεν βολεύει με τίποτα. Για CFW δεν έχω ιδέα να σε πω κάτι.

Παιδιά, το λύσαμε αυτό πιστεύω:

Εδώ για το μοντέλο 2000.

Δημοσ.

Παιδιά, το λύσαμε αυτό πιστεύω:

Τα έχω υπόψιν αλλά δεν  τα έχω δοκιμάσει για να ξέρω αν κάνουν δουλειά. Τόσα παιχνίδια έχει το vita, του PS3 θα παίζεις? :-D

• Moderators
Δημοσ.

Nα ρωτησω τη βλακεια μου, τωρα με το Henkaku κλπ, ποσο πιθανο ειναι να δουμε unofficial υποστηριξη για κανονικες sd cards? Ή παιζει hardware θεμα οποτε δεν το σκεφτομαστε καν?

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιος που το προσπαθεί αλλά μην νομίζεις ότι θα είναι όμορφο και δεν θα φαίνεται.

Μάλλον θα εξέχει από το ps vita, είναι πολύ μικρά τα cartridges του ps vita δυστυχώς.

• Moderators
Δημοσ.

Υπάρχει κάποιος που το προσπαθεί αλλά μην νομίζεις ότι θα είναι όμορφο και δεν θα φαίνεται.

Μάλλον θα εξέχει από το ps vita, είναι πολύ μικρά τα cartridges του ps vita δυστυχώς.

Kριμα γιατι αυτο θα ηταν πολυ ενδιαφερον. Αν και να σου πω την αληθεια δε θα με πειραζε ιδιαιτερα να εξεχουν αν γινεται η δουλεια :)

Μια τελευταια ερωτηση, με τα homebrew κλπ υπαρχει περιπτωση να γινουν ban τα accounts λογω χρησης του exploit ή οχι? 

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παιδια εχω εγκαταστησει κι εγώ στο δικο μου psvita (3.60) MollecularCell και μου εγκαθιστα κανονικά τα .vpk game backups μεσω ftp με το vita organizer αλλα δεν μπορεσα να βρω πληροφορίες στο πως θα εγκαταστησω psone games. Ξερει κανεις πως γίνεται?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...