Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 127
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Tι ακριβως κανει αυτο το exploit? 

Oχι τιποτα αλλο αλλα εχω βαλει σε αγγελια το Vita, μηπως το βγαλω τελικα :lol:

μην το δωσεις, θα εμφανιστουνε πολυ ωραια πραγματα προσεχως. Το Henkaku αποκαλυφθηκε πως βασιζεται σε kernel exploit που σημαινει οτι μπορει να δουμε CFW πολυ πιο συντομα απο οτι νομιζουμε (η ομαδα πισω απο το Henkaku εχει πει πως θα αποκαλυψει κατι καλο οταν καταφερει καποιος να βρει πως δουλευει το hack)

εγω το δικο μου το εχω πλεον για homebrew και πηρα και ενα 2ο για κανονικη χρηση.

επισης εμφανιστηκε και offline installer πριν λιγες ωρες (περνας το henkaku κανονικα απο το site του, κανεις εγκατασταση τον offline installer, τον τρεχεις απο την homescreen και στον περναει μεσα στον email client. οποτε θες να ενεργοποιησεις το exploit απλα ανοιγεις τον email client με τον λογαριασμο που σου εχει δημιουργηθει απο τον installer, θα δεις ενα μηνυμα εγκαταστασης και τελειωσε.

(δεν δουλευει σε 3.61, το οποιο βγηκε μονο για να κλεισει το κενο ασφαλειας)

• Like 1
Δημοσ.

εγω το δικο μου το εχω πλεον για homebrew και πηρα και ενα 2ο για κανονικη χρηση.

Σοφη επιλογη για οσους σκοπευουν να χρησιμοποιησουν το PSvita με το exploit.

Ειναι θεμα χρονου να βγει manager που θα επιτρεπει να τρεχουν αντιγραφα παιχνιδιων

Ειναι ομως και βεβαιον οτι η Sony θα μπαναρει λογαριασμο και κονσολα (στα προτυπα PS3)

οποτε μη χρησιμοποιητε η σβηστε εντελως το PS vita που τρεχει exploit απο το PSN ID σας. Ειδικα οσοι εχετε πολλα παιχνιδια η ταυτοχρονα λογαριασμο plus σε PS4 τοτε ειναι θεμα.

Και εδω ειναι μεγα διλημμα ας πουμε για μενα που εχω ολα τα plus παιχνιδια που εχει δωσει η Sony για το PSV τα οποια ειναι παρα πολλα. Δε ξερω αν αξιζει τον κοπο. Σιγουρα υπαρχουν κι αλλοι σε αναλογη κατασταση.

• Like 2
Δημοσ.

Ειναι θεμα χρονου να βγει manager που θα επιτρεπει να τρεχουν αντιγραφα παιχνιδιων

Ειναι ομως και βεβαιον οτι η Sony θα μπαναρει λογαριασμο και κονσολα (στα προτυπα PS3)

οποτε μη χρησιμοποιητε η σβηστε εντελως το PS vita που τρεχει exploit απο το PSN ID σας. Ειδικα οσοι εχετε πολλα παιχνιδια η ταυτοχρονα λογαριασμο plus σε PS4 τοτε ειναι θεμα.

Και εδω ειναι μεγα διλημμα ας πουμε για μενα που εχω ολα τα plus παιχνιδια που εχει δωσει η Sony για το PSV τα οποια ειναι παρα πολλα. Δε ξερω αν αξιζει τον κοπο. Σιγουρα υπαρχουν κι αλλοι σε αναλογη κατασταση.

Μια ερωτηση φιλε μου. Απο που σβηνω το Vita στο PS Id μου? Σκοπευω να το κρατησω με το exploit.

Δημοσ.

μπαινεις στον χορο , οσο εχεις αν εχεις ps4 . ps3 η και απο browser κρατας και τα παιχνιδια που δινει η ιδια η sony και αν βαρεθεις το γυριζεις σε official Και δεν εχασες τιποτα. Και γω ακομα δε θα ασχοληθω διοτι δεν εχει ουσια να ασχοληθω με emulators

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εμενα να σου πω την αληθεια δεν με νοιαζουν τα αντιγραφα των ps vita παιχνιδιων. εχω ηδη αρκετα μεγαλη συλλογη και θα συνεχισω να τα αγοραζω. αλλα η homebrew σκηνη με ενδιαφερει παρα πολυ, ηδη ο δημιουργος του reicast εδειξε ενδιαφερον για το ps vita, καταλαβαινεις τι εχει να γινει.

και με δεδομενο την ισχυ της κονσολας, δεν θα μου φανει παραξενο να δουμε στο μελλον κανεναν kodi και αλλα ομορφα. (ηδη δοκιμασα το Street Fighter Alpha 3 - Arcades, και το τρεχει αψογα)

Επεξ/σία από xaerialtwistx
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Απ' ότι φαίνεται μάλλον ξεκίνησε και στο ps vita η πειρατεία.

Εννοώ ps vita games όχι του psp μέσω epsp exploit.

ναι το επαιξα ηδη το παιχνιδι πριν μερικες ωρες. υπαρχει περιπτωση βεβαια απλα να είναι ενας drm free τιτλος  (απο devepopment kit, σαν αυτον που διερρευσε πριν λιγες μερες για οποιον ξερει) αλλα αυτος που το εκανε επιμενει πως το εκανε decrypt οποτε αν ισχυει, περιμενουμε 2ο κρουσμα αμεσα.

• Like 1
Δημοσ.

ναι το επαιξα ηδη το παιχνιδι πριν μερικες ωρες. υπαρχει περιπτωση βεβαια απλα να είναι ενας drm free τιτλος  (απο devepopment kit, σαν αυτον που διερρευσε πριν λιγες μερες για οποιον ξερει) αλλα αυτος που το εκανε επιμενει πως το εκανε decrypt οποτε αν ισχυει, περιμενουμε 2ο κρουσμα αμεσα.

Καλά πάει και το hacking του ps vita πλέον.

Κάποια στιγμή θέλω να πάρω ένα ps vita, αν και κυρίως το θέλω για να παίζω psp games. :P (και homebrew)

Δημοσ.

και εγω για αυτο το θελω (homebrew). δεν μου παει η καρδια να το παω στην πειρατεια γιατι την αγαπω αυτην την κονσολα. το μονο όφελος που βλεπω περα απο Homebrew ειναι οι μεταφρασεις παιχνιδιων (ετοιμαζουν μεταφραση του phantasy star nova, εναν τιτλο που τερματισα χωρις να καταλαβω ουτε μια προταση!)

Δημοσ.

Και εγώ παρόλο που έχω πειράξει το 3ds και έχω περάσει κάμποσα παιχνίδια δεν παίζω, από την άλλη χρησιμοποιώ homebrew για τα παιχνίδια που έχω ήδη (είτε αγοράσει είτε freemium games).

Κυρίως save backup χρησιμοποιώ. :P

Θα ήταν καλό να τρέχεις το patch (translation) και σε cartridges, όπως κάνεις και στο 3ds μέσω του HANS για όσους ξέρουν. Και δεν χρειάζεται να έχεις custom firmware, απλά να τρέχεις homebrew θες.

Δημοσ.

με σπασμενη κονσολα χανεται και η μαγεια γιατι κατεβαζεις δεκα δεκα τα παιχνιδια και δεν απολαμβανεις κανενα (εκτος και αν εισαι 12-15 χρονων που δεν βαριεσαι ευκολα παιζοντας, εγω στην μια-μιαμιση ωρα εχω βαρεθει για αυτο συνηθως προτιμω μικρα και δυσκολα παιχνιδια)

ναι δεν χρειαζεται cfw και πιστευω θα αργησει λιγο ακομα να εμφανιστει, μεχρι να κανουν decrypt ολο το λειτουργικο (αν και προχτες αποκτησανε read-write access στο partition του λειτουργικου)

• Like 1
Δημοσ.

Απ' ότι φαίνεται μάλλον ξεκίνησε και στο ps vita η πειρατεία.

Εννοώ ps vita games όχι του psp μέσω epsp exploit.

Που το είδες αυτο φίλε? έριξα κι εγώ μια ματιά στα γνωστά sites αλλά δεν κατάφερα να βρω κάτι σχετικό

Δημοσ.

https://gbatemp.net/threads/apparently-somebody-decrypted-a-pkg.438675/

https://gbatemp.net/threads/potential-vita-backup-loading-breakthrough.438668/

http://wololo.net/2016/08/21/ps-vita-piracy-getting-closer-just-another-leak/

Δες εδώ.

Ακόμα όμως δεν ξέρουμε αν είναι όντως decrypted το παιχνίδι μέσω cartridge και όχι κάποια dev έκδοση.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...