Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παλίκαρε δεν γνωρίζω την δουλειά σας αν και διαβάζω συνέχεια νέα για τα hacking στις κονσόλες, εφόσον δεν πρόκειται να κάνεις release ένα exploit μην το διαφημίζεις για φήμη σε διάφορα forum,πρώτον γιατί απότι βλέπω απλά δεν κάνεις κάτι νέο,ήδη έχουμε Psp exploits για vhbl τον οποίο τον μοιράζουν κιόλας.... σιγά τα αυγά δλδ..., δέυτερον γιατί είναι τραγικό να λέει κάποιος έβγαλα κάτι αλλα δεν το μοιράζω(egohot πλέον είναι official απο τον geohot) αυτό δεν είναι hacking ,δεν βοηθάς καθόλου τον κόσμο οπότε τι το αναφέρεις?α ξέχασα για περισσότερα hit στο Site σου...

για όσους περιμένουν κάτι απο τον skfu απλά μην περιμένετε κάτι, έχει βγάλει κάτι χρήσιμα tools αλλα άποιρες φορές εμφανίστηκε με super duper νέα για το ps3 και ήταν τελικά αέρας κοπανιστός.

αν γίνει κάτι για το vita υπάρχουν άτομα εδω μέσα που την ψάχνουν την δουλειά καθημερινά και θα δώσουν στον κόσμο αυτό που περιμένει ένα σωστό exploit/hack για να τρέχουν iso/roms/Homebrew ,δεν χρειάζεται ψευτοπροφήτες που να μην έχουν τπτ να προσφέρουν και απλά να θέλουν λίγη φήμη , 

είσαι dev ?μπράβο,βρήκες exploit ? μπράβο,δεν το κάνεις release? τι μας τα πρίζεις σαββατιάτικα,? κάπως έτσι σκέφτονται αυτοί που διαβάζουν το forum,όχι οτι τους νοιάζει το συγκεκριμένο exploit γιατί το έχουν ήδη.

sorry αν ήταν πολύ ευθύβολο ,αλλα κάποιους hackers/devs που το παίζουν κάπως εδώ μου κάθονται...έχει άποιρους στην 3ds scene δεν χρειαζόμαστε και στην vita/ps3 scene και ας είναι και Ελληνες

• Like 3
  • Απαντ. 127
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πρώτον) Δεν το κάνουμε για χρήματα/views κλπ ή για να γίνουμε famous! Αν ήθελα να το κάνω αυτό θα το είχα κάνει με πολλούς άλλους τρόπους, και εδώ θα σας έβαζα links και διαφορα ανούσια πράγματα!

Δεύτερον)Είπα ότι δεν θα κάνω release αυτό το exploit γιατί με το που βγει θα μπλοκάρουν και τα αλλα 3 που έχουν βρει άλλοι DEVS. Κάποια στιγμή θα γίνει μαζικό release. Εξάλλου είναι πολύ νωρίς για την δουλεία που θές ή που θα θέλαμε, για το psp τους πήρε 5 χρόνια!

Τρίτων)Δεν μας νοιάζουν τα 3ds κλπ, εγώ απλά το ανέφερα αυτό γιατί ξέρω ότι έχουμε και εμείς οι έλληνες αρκετούς και πολύ καλους DEVS, επιτέλους θα ήταν μια ευκαιρία να μαζευτούμε και να κάνουμε μια καλή δουλειά, να μην τα περιμένουμε όλα από τους άλλους!

Και Τέταρτον) Για ακόμη μια φορα βλέπω ποσο noobάδες είμαστε "ΕΙΜΑΣΤΕ" εμείς οι έλληνες! Μην βρούμε συμπατριώτη που κάνει κάτι καλο, αμέσως να του χωθούμε να τον φάμε! Και τι έγινε που μου χώθηκες τώρα? Τι κατάλαβες? Παραμόνο έκανες σαν 13χρόνο!

Καλήτερα να πάς να δείς λίγο mpraf και να τα αφήσεις αυτα :-)

Αάαα και ξέχασα, ΔΕΝ το πάιζώ hacker, αυτό μπορέι να το κρίνει ο καθένας όπως θέλει! Εγώ απλά το θεωρώ hobby μου γιατί είναι κάτι που κάνω ευχάριστα και μου αρέσει!

Sorry αν ήταν κάπως επιθετικά τα λόγια μου, δεν πιστεύω ότι είναι ανάγκη να δημιουργήσουμε έχθρες για το τίποτα! Είναι ανούσιο!

Εγώ απλά προσφέρθηκα να μοιραστώ τα νέα! Να καταλάβουν και οι δικοί μας ότι δεν τα περιμένουμε όλα από τους άλλους!

* Επίσης, όταν βασίζεσαι σε άλλους,δεν μπορείς και να ξέρεις τι γίνεται πίσω απο το πλάτη σου! Υπάρχουν πολυ βαρβάτα νέα, όχι για exploit στο emulator του psp αλλά για το firmware του vita που ο φίλος μας ο wololo δεν μοιράζετε! Απο την μία είναι σωστό αυτό που κάνει αλλά μην κάνεις και εσύ πως τα ξέρεις όλα φιλαράκι! *

Δημοσ.

για το Psp δεν τους πήρε 5 χρόνια,μάλλον είσαι λίγο άσχετος με το θέμα gaming hacking...υπήρχε full exploit απο το 1001 μέσα σε 1.5χρόνο. αυτό που λες για μαζικό release γίνεται ανα 2-3 μήνες στο tortuga και wololo για Psp vhbl . μπορείς απλά να πεις οτι δημιούργησες ένα site για να μαζευτείτε devs για psvita hacking και να πόσταρες και το Link δεν θα είχε κανείς πρόβλημα,έτσι πως το διατύπωσες είναι σαν να θες να τα ακούσεις γιατί δεν προσφέρεις κάτι καινούριο και γίνεσαι εριστικός με το όλο "δεν το κάνουμε release" τι να μην κάνεις release αυτό που ήδη έχει γίνει release? κατάφερες κάτι καινούριο και δεν το έχω καταλάβει?με exploits δεν ασχολούνται devs αλλα Hackers/crackers. οι devs είναι developers,creators,φτιάχνουν κάτι απο το τπτ,δεν βρίσκουν τρύπες ,κενά ασφαλείας και τα εκμεταλέυονται,μάθε τι κάνεις ή πως ονομάζεται το Hobby σου έστω..

δεν μοιράζεσαι κανένα νέο, αν είναι έτσι να μοιραστώ και εγώ ένα νέο, "Παλικάρια έσπασα μόνος μου το ps4,που ακόμα δεν βγήκε,αλλα δεν πρώκειται να δείξω τι και πως έτσι γιατί είμαι ***...επισκευτείτε όμως το σιτε μου να το συζητήσουμε εκεί και να κερδίζω εγώ λεφτά απο τις διαφιμήσεις και να δημιουργήσω community"

• Like 1
Δημοσ.

Εχεις παρακολουθησει ΠΣ3 hack σκηνη;

Εγω που την παρακολουθω χρόνια εχω παρατηρησει τα εξης:

1. Πολλοι devs τρωγονται μεταξυ τους και με τα ρουχα τους. 

2. Εχει μπουχτισει (η μαλλον ειχε μπουχτισει) οταν ηταν καθηλωμενη στο 3.55 και πιο πριν απο "devs" του στυλ βρηκα αυτο αλλα δεν το κανω release για να μη κλεισει η τρυπα.

3. Οι πραγματικοι hackers - devs, βρισκουν αυτο το exploit που πρεπει και το δημοσιευουν οταν ερθει η ωρα και η στιγμη χωρις πολλες τυμπανοκρουσιες.

4. Το να λες εχω αυτο, θα κανω αυτο το ενα το αλλο κατανταει κουραστικο και ενοχλει αυτους που πραγματικα θελουν το exploit. Στο τελος αυτους που εχουν και δε δημοσιευουν τους τρωει η μαρμαγκα (βλεπε Demon Hades, Mathew, kakaroto και πολλους αλλους) Με το καιρο καθιστανται αναξιοπιστοι....

Εγω φιλικα θα στο πω χωρις διαθεση αντιπαραθεσης: εχεις κατι, πιστευεις πως δουλευει; δε μιλας το κρατας για παρτη σου μεχρι να το τελοιοποιησεις και οταν νομιζεις οτι ηρθε το πληρωμα του χρονου το βγαζεις. Ετσι κερδιζεις την εκτιμηση των αλλων. Βλεπε Rogero, Rebug κτλπ. Το βασικοτερο ολων ειναι η αξιοπιστια φιλε μου στο τι δινεις και οχι τα λογια. Ετσι λειτουργει σωστα η σκηνη.

Καλη συνεχεια στη προσπαθεια σου απο μενα.

• Like 4
Δημοσ.

Σωστότατος mtzs! Ειλικρινά έκανες ένα σωστο σχόλιο!
Και εγώ έτσι θα έκανα, αλλα να το κάνω release, να το πάρουν 2-3 άτομα και μετά να το μπλοκάρουν!?
Τι να το κάνω! Δεν έχει νόημα!

Μόνος μου δουλεύω και δίνω και εξετάσεις παράλληλα! Γί'αυτό και εγώ προσπάθησα να ειδοποιήσω κάπως! Ούτε ψωνάρα , ούτε ξερόλας το παίζω! Απλά ξέρω πως υπάρχουν αρκετοί καλοί έλληνες εκεί έξω που θα ήθελαν και είναι ικανοί να κάνουν τέτοια δουλειά!

Σκεφτείτε το λίγο!? Δεν θα ήταν καλο επιτέλους να μαζευτούνε αυτοί που ενδιαφέρονται και να κάνουμε κάτι καλο? Κάτι Ελληνικό!
Εγώ πολύ ευχαρίστως να το δώσω το exploit σε άλλον DEV που ενδιαφέρεται να εργαστεί επάνω του, για να βγεί κάτι πιό αποτελεσματικό! Και μετά βρίσκουμε τρόπους να κάνουμε ένα πιο επίσημο release! Να μήν πάει χαμένο!

Ή μπορεί και να μήν είναι exploit, υπάρχουν πράγματα που αφορόυν το κανονικό firmware του vita που μένουν κρυμμένα τόσο καιρό και επιδή οι περισσότεροι περιμένουν τον wololo δέν τα έχουν πάρει είδηση! Γενικά η σκηνή είναι κάπως κρυφή, πιστέψτε το ή όχι, όλα μέσω skype γίνονται :ph34r:

Sorry αν σας έπρηξα και ευχαριστώ mtzs για τα σωστά και καλά σου λόγια!

Δημοσ.

Εγω πάντω οσο δεν τρέχει isos του ps vita το θεωρώ άχρηστο .Τραβα πάρε ενα μεταχειρισμενο psp με 50-60 ευρω και τρεχετα απο εκει πολυ πιο απλα.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω πάντω οσο δεν τρέχει isos του ps vita το θεωρώ άχρηστο .Τραβα πάρε ενα μεταχειρισμενο psp με 50-60 ευρω και τρεχετα απο εκει πολυ πιο απλα.

Συμφωνώ σε αυτό! Και στο vita θα τρέχαμε iso άμα δεν μας τα μπλόκαρει συνέχεια η $... Υπάρχει μόνο 1 kernel exploit ακομα για 2.12!

Όταν βρούμε κι'άλλο και τελειώσουμε αυτο που κάνουμε, θα γίνουν τα release κανονικά (Προς τα τέλη Ιουνίου) . Δεν λέω παραπάνω για να μήν σας ζαλίζω! Για περισσότερα, ξέρετε!

Δημοσ.

kernel exploit έχει βρει ο yellow8 με τον neimod για 3ds απο τον δεκέμβριο... ακόμα δεν βρήκαν άλλο exploit και φυσικά μπαλώθηκε το exploit γιατί αργήσανε να το κάνουν release και ο κόσμος ήθελε να παίξει fire emblem. α και έχουμε μάιο 6 μήνες πέρασαν... αν χακάρετε το psvita mode μέχρι τέλος ιουνιου είστε ήρωες... 

• Like 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

εχουμε κανενα νεο παιδια για το χακιν στο βιτα? ..εχω το μηχανημα με firmware 2.12

Kαλη μερα παιδια!!

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

PSVita 2.60: Hackάρισμα του PSP Emulator στο PS Vita!

Γειά σας και πάλι! Είμαι ο GodmanGen , ένας από τους Devs της Ελληνικής κοινότητας για PS Vita/PSP και σήμερα έχω κάποια καλά νέα! Αρκετοί απο εσάς μπορεί να μήν ενδιαφέρεστε αλλά εγώ το γράφω αυτό το post για όλους!

Σε μία προηγούμενη συζήτηση στο forum του insomnia.gr , είχα αναφέρει ότι είχα βρεί ένα exploit για το PSP emulator του PS Vita. Τότε για κάποιους λόγους δεν μπορούσα να κάνω release αλλά μιας και το βρήκαν κι'άλλοι devs όπως ο Acid_Snake, αποφασίστικε να γίνει αυτό το release πρίν βγεί επόμενο update!

Όποτε, σας ενημερώνω ότι προς τα τέλη του παρόντος μήνα (Αύγουστος 2013) θα γίνει η ανακοίνωση του πρώτου "Ελληνικού" Usermode Exploit από εμένα (GodmanGen) στην αρχική σελίδα της Ελληνικής Κοινότητας για PS Vita (PSVitaGR.net) αλλα και μια σειρά exploits της ίδιας εταιρείας με την ελληνική έκδοση από τον Acid_Snake για το PS Vita σε version 2.60

Τα παιχνίδια αυτά είναι διαθέσιμα στο PSN-SEN των ΗΠΑ , της Ευρώπης αλλα και της Ιαπωνίας!
Η συμβατότητα τους είναι αρκετά καλύτερη σε σχέση με τα προηγούμενα exploits όπως το Gamocracy και το Apache.

Επίσης, αν όχι την ίδια μέρα θα γίνει η δημοσίευση του Kernel Exploit μαζί με την νέα ενημέρωση του TN-V eCFW από τον Total_Noob σε έκδοση V4 που θα μας επιτρέπει την χρήση ISO/CSO παιχνιδιών του PSP σε μενού τύπου XMB όπως και του PSP!

(Αφότου ανακοινώσουμε τις ονομασίες , τα παιχνίδια συνήθως αφαιρούνται απο το PSN εντός 48 ωρών.)

Ελπίζω να μην υπάρξουν αρνητικά σχόλια, αν θεωρείτε πως κάνω διαφήμιση τότε διαγράψτε τα links ή το post, εγώ απλά θέλω να ενημερώσω τους φίλους μας από το Insomnia.gr :-)

Πηγή/Και για περαιτέρω πληροφορίες:
http://psvitagr.net/index.php?topic=121

• Like 2
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

επειδή με ρωτάει ένας φίλος μου.

Σιγουρα ρωταει φιλος σου;

:P :P

Τιποτα ακομη. δεν υπαρχει φως στον οριζοντα :)

Ετσι πεστου απο μενα !!!

• 7 μήνες μετά...
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...