Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

φίλος με ρωτά (και γω με τη σειρά μου σας γράφω) πως μπορεί να αναβαθμίσει το macbook air που πήρε τον οκτώβρη (είναι το μοντέλο MD224 στις 11.6" εξοπλισμένο με επεξεργαστή i5 1.7GHZ) από τα 4gb που εχει στα 8 (μέχρι εκεί πάει όντως ή μπορεί και στα 16?)  και επίσης να αλλάξει τον SSD του (128gb) με έναν 256gb .

διαβάζω κατά καιρούς το φόρουμ και έχω δει πως προτείνετε το site της crucial γι αυτές τις αλλαγές (τουλάχιστον για τις μνήμες) . αν θέλετε κατ'αρχήν πείτε μου αν αυτό το site στέλνει από ευρώπη (θα το προτιμούσαμε) και φυσικά (απορία του φίλου) αν η διαδικασία αναβαθμίσεων του hdd και της RAM είναι εύκολη ή δύσκολη υπόθεση (δεν ξέρω αν είναι σαν το macbook pro από κάτω, αν ναι τότε είναι παιχνίδι).

τέλος προτείνετέ μου πακετάκι μνήμης / SSD από την crucial ή όπου αλλού έχετε μείνει ικανοποιημένοι αγοράζοντας. ευχαριστώ.

Δημοσ.

Δυστυχώς τo Macbook Air δεν αναβαθμίζεται σε RAM. Αναβάθμιση σε ssd μπορείς να κάνεις, αλλά δεν θα σου το πρότεινα γιατί το κόστος είναι πολύ μεγάλο (δυστυχώς δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις τους κλασικούς και σχετικά φτηνούς 2.5" ssd που πωλούνται στο εμπόριο).

Δημοσ.

άρα αγοράζεις το όποιο configuration και μένεις σε αυτό ?

Δυστυχώς ναι, όσο βλακώδης και αν είναι η πολιτική της soldered ram που ακολουθείται από τις περισσότερες εταιρείες σήμερα. Το χειρότερο από όλα είναι ότι δεν μπαίνουν καν στην διαδικασία να σε εξοπλίσουν by default με 8GB RAM minimum, όταν το έξτρα κόστος παραγωγής για κάτι τέτοιο δεν θα ξεπερνούσε τα 20 ευρώ. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...