LRoi Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Το budget είναι μέχρι 150€ - 200€ maximum και δεν έχω πολύ μεγάλες απαιτήσεις σε απόδοση. Δεν με ενδιαφέρουν ασύρματα ηχεία και ιστορίες, καθότι το σπίτι διαθέτει προεγκατάσταση Home Cinema, αλλά θέλω μία λογική απόδοση σε μία ακόμα λογικότερη τιμή. Π.χ. τι γνώμη έχετε γι' αυτό το σύστημα? https://www.skroutz.gr/s/1682137/Philips-HTS3538.html Επίσης να αναφέρω ότι διαθέτω ένα WD Media Player, DVD Player με υποστήριξη 1080 και θα ήθελα να συνδέω και το PC για κανένα Pro από τον καναπέ, αν όλα τα παραπάνω βοηθάνε κάπου.
graphist83 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Ψιλο ψοφίμι ειναι. Θα το εχεις σχεδόν παντα τερμα για να παίζεις σε μια λογική ένταση. Εαν εχεις μεγάλο χωρο καλύτερα να μην το προτιμήσεις. Μαζεψε κανα 100 αρικο ακόμα. να πάρεις μια μεγαλύτερη σειρά.
LRoi Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Να επαναφέρω λίγο το θέμα: Επειδή έχω βρει το συγκεκριμένο σε τιμή πίτα (120 €) να το πάρω? http://www.lg.com/gr/home-entertainment/lg-HT806PH-dvd-home-theater-system Ο χώρος που θα καλύπτει είναι γύρω στα 30 τ.μ.
rosgr100 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 προσεχε γιατι αν θες να το βαλεις σε pc αποκωδικοποιεί μονο dolby digitital. Αν στο αφησει 100 μια χαρα ειναι κατα τα αλλα απλα κοιτα μην σου δωσουν τιποτα καμενα ηχεια!Αν δινεις 215 στο electro εχει το lg 6220s 222€ και με κουπονι (BDW10983) πας στα 215. Πιστευω οτι ειναι η πιο ολοκληρωμένηλυση σε αυτα τα λεφτα!
LRoi Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 προσεχε γιατι αν θες να το βαλεις σε pc αποκωδικοποιεί μονο dolby digitital. Αν στο αφησει 100 μια χαρα ειναι κατα τα αλλα απλα κοιτα μην σου δωσουν τιποτα καμενα ηχεια! Αν δινεις 215 στο electro εχει το lg 6220s 222€ και με κουπονι (BDW10983) πας στα 215. Πιστευω οτι ειναι η πιο ολοκληρωμένη λυση σε αυτα τα λεφτα! Κοινώς τι σημαίνει αυτό? Ότι αν δεν έχω κάρτα ήχου να υποστηρίζει Dolby, ήχος από PC γιοκ? Το σετ θα αγοραστεί καινούργιο με εγγύηση. Αν έχει καμένα ηχεία θα πρέπει να με αποζημιώσουν. 100 δύσκολα να μου το αφήσουν, αλλά επειδή είναι εκθεσιακό κομμάτι, δεν χάνω τίποτα να το παζαρέψω. Το lg 6220 s λόγω διαρρύθμισης σαλονιού, δεν με βολεύει, θέλω κολώνες χώρια του ότι δεν έχω τα 100 ευρώ συν που κοστίζει, αλλά ευχαριστώ για την αντιπρόταση.
rosgr100 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Θα εχεις μονο δικαναλο ηχο απο Pc που δεν υποστηρίζει dolby digital live η καρτα ηχου σε ολα, εκτος απο ταινιες με ac3.Επισης ξεχνα και ταινιες με ηχο dts δεν θα ακους τιποτα.Εγω παντως στην θεση θα κοιταγα τις τεχνολογικες ευκολιες και οχι το στυλ...αν και καταλαβαινω τι λες ειναι καλυτερο να ψαχνεσαι που θα τα βαλεις απο το να μην σου κανουν την δουλεια τους στο τελος.
LRoi Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Κοίτα, η βασική χρήση του Home Cinema θα είναι για τηλεόραση, συνεπώς το όλο θέμα με το PC περνάει σε δεύτερη μοίρα, καθώς το ήθελα για κανένα Pro στον καναπέ κλπ, αλλά δεν με καίει κιόλας, δεν είμαι fan του καναπέ gaming, συνεπώς και ο δικάναλος καλός είναι. Με ενδιαφέρουν τα εφε στις ταινίες κυρίως και ο καθαρός ήχος. Αν τα κάνει αυτά το παίρνω. Εμένα με ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή να έχω ένα στοιχειώδες Home cinema με καλή απόδοση και με χαμηλό κόστος. Ήδη και αυτά τα λεφτά υπέρβαση είναι, γιατί δεν ήταν στο πρόγραμμα και ξέρω καλά ότι αν δεν πάρω αυτό, αποκλείεται να μαζέψω 200 ευρώ plus για να αποκτήσω αργότερα κάτι καλύτερο... PS όταν λες να ξεχάσω ταινίες με ήχο DTS φαντάζομαι εννοείς στο PC, σωστά?
rosgr100 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Οχι γενικα ξεχνα το dts. Οσο για τον ηχο μην περιμενεις τιποτα σπουδαιο απο αυτο το σετ.
LRoi Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Εδώ πάντως γράφει το αντίθετο: This LG Home Theater System sports an illuminated display, internal EQ, bass boost, on-screen display, HDMI port, and SCART port. With its multiple inputs and outputs, support for DTS, Dolby Digital, and Dolby Pro Logic II surround sound, as well as the 50-station programmable AM/FM radio, this LG Home Theater System is a quality choice for individuals or families. http://poundbid.weebly.com/lg-51-channel-home-cinema-system-with-dvd-player.html Συνεπώς δεν περιμένω κάτι εξαιρετικό στο θέμα του ήχου, αλλά με τα λεφτά που διαθέτω, ξέρω τι μπορώ να αγοράσω και μπορώ να κάνω τις απαραίτητες υποχωρήσεις.
rosgr100 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Dts δεν υποστοριζει σιγουρα ασε τι γραφει εκει στο εγχειρίδιο λεει μονο dolby digital!
graphist83 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Ηχητικά ειναι καλούτσικο. Αλλα ενα μεγάλο μείον...Δεν εχει blueray...Τη σήμερον ήμερα flat tv χωρις blueray είναι σαν ferrari σε σοκάκι της Αθηνας...
LRoi Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δεν χρειάζομαι blueray, έχω WD media player και όλες οι ταινίες είναι mkv. Επιπροσθέτως το θέλω και για τα προγράμματα της Nova, μπάλες κατά κύριο λόγο και για τις ταινίες, αλλά αυτό με το DTS οφείλω να πω ότι με προβλημάτισε. Δηλαδή να έχεις Home Cinema και να κάθεσαι να μετατρέπεις την ταινία με popcorn σε AC3? Αμαρτία από το θεό...
graphist83 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Και παλι το bandwidth του blueray δεν το βγαζει κανένα MKV.... Τελος παντων. Ερώτηση. Το pc οταν αναπαράγει ηχο, η καρτα δεν κανει την αποκωδικοποίηση ειτε για DTS ειτε για Pro logic? Στις αναλογικές σιγουρα δεν ρωτώ εκει. Απο το optical out ομως στελνει pure direct για decode απο τον προενισχυτή του εκάστοτε μηχανήματος η το στελνει αποκωδικοποιημένο?. Νομίζω οτι ετσι είναι. Και να μην το κανει, δεν υπαρχει λογισμικό player που να κανει downstream realtime??
rosgr100 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Πλεον υπαρχουν καρτες που τον δικαναλο που φευγει απο το optical out τον κανουν πεντακαναλο ειτε με dts connect ειτεμε dolby digital live, ακομα για να μεταδωσουν οτιδηποτε εκτος απο δικαναλο ηχο τα pc μεσω οπτικης ινας πρεπει να υπαρχει η δυνατοτητα αυτων των προτυπων στην καρτα ηχου.
graphist83 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Αρα εναι θεμα καρτας ηχου. Γιατι το παρον home cinema υποστηρίζει πρότυπα DTS και pro logic στην ortical in. Αντιθετα δεν υποστηρίζει HD DTS.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα