Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν εχει χωρο να βαλει 27αρα γιατι οχι. Τα 50 ευρω εξτρα μπορει να τα βρει αλλαζοντας επεξεργαστη με τον 3470, μητρικη με την H77 Pro4/MVP, βγαζοντας την ψυχτρα, βαζοντας φθηνοτερο κουτι, γενικοτερα υπαρχει τροπος. Να μας πει όμως ο TS αν όντως ενδιαφερεται γαι τόσο μεγαλη οθόνη.

Δεν νομίζω πως χρειάζεται να αλλάξει κάτι ! Απλά να προσθέσει στο budget του +50€ 

Ο 3570Κ αξίζει ο 3470 είναι λίγος! Τόσα χρήματα θα δώσει και θα πάει σε κλειδωμένα chip?

Δημοσ.

Δεινο βαζεις καλυτερο κουτι και καλυτερο τροφοδοτικο θυσιαζοντας τον ssd. Εμενα θα μου αρεσε περισσοτερο ειναι η αληθεια ενας μεγαλος ssd, αλλα καταλαβαινω το νοημα. Ας κρινει και ας αποφασισει, κατα πασα πιθανοτητα "πεταμενα" λεφτα των γονιων ειναι, όπως αλλωστε τα ειχαν σκασει και οι δικοι μου οταν ειμουν γυμνασιο κατοπιν επιμονης μου :P ΤΣ πες μου αν το πετυχα, ποιος αλλος θα εδινε 1500+ για gaming μηχανημα?

• Like 1
Δημοσ.

Για μητρική και 3470 έγραψα. Όχι θα έλεγα και στην οθόνη καθώς δεν λέει 27αρα full hd. Θέλει μεγαλύτερη ανάλυση εκεί.

Μια χαρά είναι 27ρες σε 1920x 1080 ! 

Δυο χρόνια με τέτοιες ζω ! Και πάνελ να απολαμβάνεις και υψηλό frame rate λόγω ανάλυσης στα games !

Τροφοδοτικό 200€ είναι υπερβολή !

Συμφωνώ και εγώ με τον XMorsX ! Από την στιγμή που το XFX είναι ποιοτικότατο δεν υπάρχει λόγος αλλαγής ! Και το 400R καλό είναι.

Δημοσ.

Και εγω νομιζω πως αν μπορεις να χωρεσεις στο budget 27αρες τις βαζεις και ας ειναι απλα full HD. Kαλη η 27αρα Dell με την 2500xφευγα αναλυση αλλα κοστιζει και 600 ευρω. Πρεπει όμως να την βαλεις και στον καταλληλο χωρο, δεν εχει νοημα αν δεν μπορεις να διατηρησεις ενα μετρο αποσταση απο αυτην τουλαχιστον.

Δημοσ.

Γύρω στου 70-60 πόντους θέλει δηλαδή να είναι στο βάθος ενός φυσιολογικού γραφείου και λίγο λιγοτερο.

Σε 2500 ανάλυση η 7970 θα αρχίζει έτσι κι αλλιώς να τα βρίσκει σκούρα και μετά θα λέμε γαι μεγαλύτερη κάρτα  !

Δημοσ.

Δεινο βαζεις καλυτερο κουτι και καλυτερο τροφοδοτικο θυσιαζοντας τον ssd. Εμενα θα μου αρεσε περισσοτερο ειναι η αληθεια ενας μεγαλος ssd, αλλα καταλαβαινω το νοημα. Ας κρινει και ας αποφασισει, κατα πασα πιθανοτητα "πεταμενα" λεφτα των γονιων ειναι, όπως αλλωστε τα ειχαν σκασει και οι δικοι μου οταν ειμουν γυμνασιο κατοπιν επιμονης μου :P ΤΣ πες μου αν το πετυχα, ποιος αλλος θα εδινε 1500+ για gaming μηχανημα?

Ε ναι, μετράνε περισσότερο.  Αν έχω μπει στο νόημα για παιχνιδομηχανή μιλάμε, οπότε και ο 128αρης vertex 4 πολύς είναι. Ας βάλει εκεί τα 2 παιχνίδια που θα παίζει συχνότερα ή αυτά τα ελάχιστα που τυχόν επωφελούνται (αν τα παιζει). To κουτί είναι πιο πλήρες και πιο "μουράτο" (αυτό είναι υποκειμενικό βέβαια) και το τροφοδοτικό ανώτερης ποιότητας και κατηγορίας.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν τα βρισκει τοσο σκουρα πιστευω, απλα θα πρεπει να αρχιζεις να παιζεις με aa και details. Αλλα σιγουρα οι οθονες των 600+ ευρω απαευθυνονται σε μηχανηματα αλλου budget.

Δημοσ.

Εεμμ οχι,ειμαι 31 και πληρωνω με χρηματα απο την δουλεια μου ;)

• Like 1
Δημοσ.

Δεν τα βρισκει τοσο σκουρα πιστευω, απλα θα πρεπει να αρχιζεις να παιζεις με aa και details. Αλλα σιγουρα οι οθονες των 600+ ευρω απαευθυνονται σε μηχανηματα αλλου budget.

Αν είναι να έχεις δώσει σχεδόν 2 χιλιάρικα και να ρίχνεις από την αρχή τις απαιτήσεις, άστα βραστα.

Δημοσ.

Αντιβαινει λιγο την λογικη "εσκασα χρημα θελω να παιζω τα παντα στο φουλ" αλλα νομιζω πως η υψηλη αναλυση αντισταθμιζει με το παραπανω την απωλεια AA και καμια φορα των ultra settings. Σιγουρα βεβαια θα χρειαστει να προβαινεις ανα περιοδου σε ακριβες αναβαθμισεις για να διατηρεις το hardware σου up-to-date. Μονο μια ακομη 7970 σε cf ειναι 400 εξτρα ευρω.

Δημοσ.

Αντιβαινει λιγο την λογικη "εσκασα χρημα θελω να παιζω τα παντα στο φουλ" αλλα νομιζω πως η υψηλη αναλυση αντισταθμιζει με το παραπανω την απωλεια AA και καμια φορα των ultra settings. Σιγουρα βεβαια θα χρειαστει να προβαινεις ανα περιοδου σε ακριβες αναβαθμισεις για να διατηρεις το hardware σου up-to-date. Μονο μια ακομη 7970 σε cf ειναι 400 εξτρα ευρω.

Δεν χρειαζεσαι ΑΑ σε αυτες τις αναλυσεις.Η 7970 ειδικα με τους τελευταιους οδηγους ειναι οκ εκτος και αν θες 100 fps στο BF3 πχ.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...