Ai8erovamon Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Χαιρετώ την κοινότητα και εύχομαι τα καλύτερα για το 2013! Ας προχωρήσω στο ψητό Θέλω σε έναν υπολογιστή με win7 ο οποίος δουλεύει 24ώρες το 24ωρο, στη 2η του οθόνη να εμφανίζεται ακολουθία φωτογραφιών, στην κύρια οθόνη θα είναι κανονικό περιβάλλον windows, αυτή η ακολουθία θέλω να παίζει σε κάθε περίπτωση και non stop, με το που εκκινεί το σύστημα και να μην σταματάει για κανένα λόγο(ακόμα και σε bsod που λέει ο λογος ), έχω βρεί διάφορες λύσεις(displayfusion,murgeemon) ΟΜΩΣ όταν συνδέομαι με remote desktop (κατα 99% δηλαδή των περιπτώσεων που τον χειρίζομαι) θέλω να συνεχίζει όπως επίσης όταν αποσυνδέομαι ή όταν είναι σε lock screen η πρώτη οθόνη, η δεύτερη να συνεχίζει κάτι που με αυτά τα προγράμματα δεν έχω καταφέρει. Τέλος το ιδανικό θα ήταν το πρόγραμμα που θα το κάνει αυτό, να τραβάει τις φωτογραφίες από φάκελο, έτσι ώστε όταν κάποιος ΑΠΛΟΣ χρήστης θέλει να προσθέσει μια φωτό, απλά να ανεβάζει με όποιο τρόπο σε αυτό το φάκελο (ftp πχ)
micos000 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Βάλε έναν media player ή έναν mp4 decoder με usb στην 2η οθόνη και τέλος. Ότι software λύση και να δοκιμάσεις θα έχει περιορισμούς. Υπάρχουν και φθηνά dvd players με usb που παίζουν φώτος από στικάκι. Αν το media player έχει και δυνατότητες networking μπορείς να του πεις να τραβάει φωτογραφίες από υπολογιστή ή δίσκο στο δίκτυο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα