xstats Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Καλή Χρονιά σε όλους θα ήθελα την γνώμη σας για ένα μαγαζί που έχω σκοπό να ανοίξω. Στην ουσία το μαγαζί θα φτιάχνει custom υπολογιστές τροποποιημένους ειδικά για τον κάθε πελάτη, μπορούμε να κάνουμε και υδρόψυξη. Θα ήθελα να ξέρω αν υπάρχει κάποιο ενδιαφέρων.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Φίλε μου δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα, καθώς δεν υπάρχει κοινό. Εξαρχής απευθύνεσαι στο 5% (το πολύ) αυτών που έχουν H/Y και το 95% αυτού του 5 μπορεί και θέλει να κάνει τη δουλειά για τον εαυτό του. Αν λοιπόν το δεις σαν πηγή ειδοδήματος, το βρίσκω κακή ιδέα. 1
3DJIN Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 συνυπολογισε και το γεγονος οτι θα εισαι αρκετα ακριβοτερος απο μεγαλα ψαρια εξωτερικου και θα δεις οτι θα χρειαστεις πελατες απο ολες τις κατηγοριες τελικα,ωστε να επιβιωσει το μαγαζι.
baskon Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Και εγω χλωμο το βλέπω ειδικά σε περιοδο χαμηλων εισοδημάτων όπου ειδικα οι ψαγμενοι χρηστες θα παρουν τα πραγματα τους απο οπουδηποτε(και εξωτερικό) να μπορεσεις να τους ανταγωνιστεισ..Οπως ειπωθηκε και πριν ειδικά για ψαγμενους δυσκολο να πληρωσουν για να τους κανεις την εγκατασταση..Βρες καποια αλλη ιδεα γιατι δε βλεπω να παει καλα το μαγαζι..
gatokoritso Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 μαγαζι μονο για να φτιαχνεις υπολογιστες?περιεργο..ανοιξε κανονικη επιχειρηση που θα πουλας εξαρτηματα+θα φτιάχνεις και συνθεσεις.εκει κατι μπορει να γινει.
nikos_alfa Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 υπαρχει ενας γνωστος τον forum που κανει αυτη την δουλεια αν μπορεις να κανεις καλη δουλεια και εισαι σιγουρος για τον εαυτο σου δεν ειναι κακο να προχωρησεις αλλα να προσεχεις παντα, να κρατας χαμηλα τα κοστοι και να κοιτας να "ανοιξεις" την πελατεια σου μην μεινεις μονο στα mods
cyberrobot Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δεν την ψαχνεις καλυτερα στον προγραμματισμο, ιστοσελιδες και εγκαταστασεις εξοπλισμων... κτλπ. Το εμποριο Η/Υ εχει ψιλο κλεισει και οπως σου ειπαν το κοινο που στοχευεις μπορει και γουσταρει να τα κανει μονο του. Ως ποτε θα φτιαχνεις πσ? Βρες κατι πιο παραγωγικο να τα συνδοιασεις. Sent from my 7 Trophy
petranthe Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Σαν ιδέα δεν είναι κακή φίλε μου αλλά δυστυχώς όχι για την Ελλάδα του 2013...Ίσως στην Ελλάδα του 2004 μπορεί να είχες μεγαλύτερη ανταπόκριση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα