Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλή Χρονιά σε όλους θα ήθελα την γνώμη σας για ένα μαγαζί που έχω σκοπό να ανοίξω. Στην ουσία το μαγαζί θα φτιάχνει custom υπολογιστές τροποποιημένους ειδικά για τον κάθε πελάτη, μπορούμε να κάνουμε και υδρόψυξη. Θα ήθελα να ξέρω αν υπάρχει κάποιο ενδιαφέρων.

Δημοσ.

Φίλε μου δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα, καθώς δεν υπάρχει κοινό. Εξαρχής απευθύνεσαι στο 5% (το πολύ) αυτών που έχουν H/Y και το 95% αυτού του 5 μπορεί και θέλει να κάνει τη δουλειά για τον εαυτό του. Αν λοιπόν το δεις σαν πηγή ειδοδήματος, το βρίσκω κακή ιδέα.

• Like 1
Δημοσ.

συνυπολογισε και το γεγονος οτι θα εισαι αρκετα ακριβοτερος απο μεγαλα ψαρια εξωτερικου και θα δεις οτι θα χρειαστεις πελατες απο ολες τις κατηγοριες τελικα,ωστε να επιβιωσει το μαγαζι.

Δημοσ.

Και εγω χλωμο το βλέπω ειδικά σε περιοδο χαμηλων εισοδημάτων όπου  ειδικα οι ψαγμενοι χρηστες θα παρουν τα πραγματα τους απο οπουδηποτε(και εξωτερικό) να μπορεσεις να τους ανταγωνιστεισ..Οπως ειπωθηκε και πριν ειδικά για ψαγμενους δυσκολο να πληρωσουν για να τους κανεις την εγκατασταση..Βρες καποια αλλη ιδεα γιατι δε βλεπω να παει καλα το μαγαζι..

Δημοσ.

μαγαζι μονο για να φτιαχνεις υπολογιστες?περιεργο..ανοιξε κανονικη επιχειρηση που θα πουλας εξαρτηματα+θα φτιάχνεις και συνθεσεις.εκει κατι μπορει να γινει.

Δημοσ.

υπαρχει ενας γνωστος τον forum που κανει αυτη την δουλεια αν μπορεις να κανεις καλη δουλεια και εισαι σιγουρος για τον εαυτο σου δεν ειναι κακο να προχωρησεις αλλα να προσεχεις παντα, να κρατας χαμηλα τα κοστοι και να κοιτας να "ανοιξεις" την πελατεια σου μην μεινεις μονο στα mods

Δημοσ.

Δεν την ψαχνεις καλυτερα στον προγραμματισμο, ιστοσελιδες και εγκαταστασεις εξοπλισμων... κτλπ. Το εμποριο Η/Υ εχει ψιλο κλεισει και οπως σου ειπαν το κοινο που στοχευεις μπορει και γουσταρει να τα κανει μονο του. Ως ποτε θα φτιαχνεις πσ? Βρες κατι πιο παραγωγικο να τα συνδοιασεις.

Sent from my 7 Trophy

Δημοσ.

Σαν ιδέα δεν είναι κακή φίλε μου αλλά δυστυχώς όχι για την Ελλάδα του 2013...Ίσως στην Ελλάδα του 2004 μπορεί να είχες μεγαλύτερη ανταπόκριση.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...