Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά!Σκοπεύω στις αρχές του καλοκαιριού να αγοράσω καινούργιο gaming pc και θα ήθελα τα φώτα σας!Το budget που διαθέτω είναι 500-550 ευρώ!Θέλω μόνο το κουτί δηλαδή χωρίς οθόνη ποντίκια και διάφορα περιφερειακά είδη επειδή τα έχω!Τον υπολογιστή τον θέλω για χρήση gaming και ταυτόχρονα για ταινίες και μουσική!Τι μου προτείνετε;

Υ.Γ Λειτουργικό δεν χρειάζομαι έχω.

Δημοσ.

Για αγορά υπολογιστή

Αναφέρουμε:

Ποσό που διαθέτουμε :

Χρήση υπολογιστή :

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .

Δημοσ.

Ποσό που διαθέτουμε :

500-550 ευρώ

Χρήση υπολογιστή :

gaming κυρίως αλλά ταυτόχρονα να είναι και για ταινίες και μουσική

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:

Όχι 

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.

προς το παρόν δεν χρειάζομαι οθόνη έχω την acer al1716.στο μέλλον μπορεί να αγοράσω άλλη

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?

Όχι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).

Αθήνα

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?

Αν γίνεται από το ίδιο

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?

όπως να είναι

Δημοσ.

Σε 5 μήνες που σκοπεύεις να κάνεις την αγορά πολλά θα έχουν αλλάξει και σε επίπεδο τιμών όπως και στην ποικιλία των διάφορων components που θα απαρτίζουν το pc σου. Ξανα άνοιξε θέμα όταν θα είσαι έτοιμος.

Δημοσ.

Οκ.... κανε παλι σε 2-3 μηνες. Παντως για την ωρα κανεις καλο συστημα για αυτην την αναλυση. Αν στο μελλον αγορασεις αλλη και πας στα 1080p, τοτε θα εχεις προβλημα.

Δημοσ.

αμα εχεις ηδη μαζεψει τα λεφτα προτεινω να μαζεψεις λιγα παραπανω χρηματα ακομα ωστε να πας σε κατι καλυτερο το καλοκαιρι αλλα οπως προαναφερθηκε παραπανω μεχρι τοτε θα εχουν βγει καινουργια stuff :-D  :-D

Δημοσ.

Συμφωνώ με όλους τους προλαλήσαντες και επαυξάνω εις τη νιοστήν!!!

Φίλε μου ανάμεινε εις το ακουστικό σου, διότι είναι αρκετός ο χρόνος των 5 μηνών, ακόμα και των 2 μηνών.

Αν μπορείς να συγκεντρώσεις και λίγα παραπάνω χρήματα στο διάστημα που θα μεσολαβήσει μέχρι την αγορά, μόνο σε καλό θα σου βγεί! ;)

Δημοσ.

το μονο που μπορεις να κανεις τωρα ειναι να ψαχτεις για τα τοπ κομματια ετσι ωστε μεχρι το καλοκαιρι να μπορεις να παρακολουθεις τιμες και γενικα να εχεις μια ιδεα τι παιζει στην αγορα.αλλα μεχρι εκει...γιατι δεν ενδιαφερεσε για αγορα τωρα?παιζει να μαζεψεις παραπανω μεχρι το καλοκαιρι?

Δημοσ.

παντως 500 ειναι λιγα,θες τουλαχιστον μια 7870 εφοσον προοριζεται για gaming.Καλυτερα να εψαχνες στα μεταχειρισμενα ,ετσι θα επαιρνες καλυτερο hardware σε αυτα τα λεφτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...