donkixoths Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δυστυχώς δεν το χώ όπως είπα παραπάνω και ναι το ψάχνω από τώρα φίλε μου για να μην τρέχω τελευταία στιγμή τώρα ψάχνω να βρω κανένα καλό γνωστή τεχνικό
poulinos Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 σου στειλα με τα υπολοιπα.οπου κολλησεις Just ask. Δυστυχώς δεν το χώ όπως είπα παραπάνω και ναι το ψάχνω από τώρα φίλε μου για να μην τρέχω τελευταία στιγμή τώρα ψάχνω να βρω κανένα καλό γνωστή τεχνικό
ksexilas Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Καλησπέρα Πριν από περίπου μια εβδομάδα αντικααστήσαμε το παλιό royter του ΟΤΕ ένα ΖΤΕ με ένα καινούργιο. Μας έδωσαν μαζί και ένα ups μιας και πλέον ο ΟΤΕ θα είναι το ίδιο και με τους όλους παροχους δλδ όταν κόβεται το ρεύμα δεν θα έχεις σταθερό τηλέφωνο το οποίο συνέβαινε παλαιότερα.... Το θέμα μου είναι ότι με το παλιό κατέβαζα με 1,2- 1,8 mb ένω με το καινούργιο μόνο 600kb Μπορώ να κάνω τπτ?? ωστε να ανεβασω την ταχυτητα???
poulinos Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Καλησπέρα Πριν από περίπου μια εβδομάδα αντικααστήσαμε το παλιό royter του ΟΤΕ ένα ΖΤΕ με ένα καινούργιο. Μας έδωσαν μαζί και ένα ups μιας και πλέον ο ΟΤΕ θα είναι το ίδιο και με τους όλους παροχους δλδ όταν κόβεται το ρεύμα δεν θα έχεις σταθερό τηλέφωνο το οποίο συνέβαινε παλαιότερα.... Το θέμα μου είναι ότι με το παλιό κατέβαζα με 1,2- 1,8 mb ένω με το καινούργιο μόνο 600kb Μπορώ να κάνω τπτ?? ωστε να ανεβασω την ταχυτητα??? πες μας ποσο συγχρονιζεις μεσα απο το ρουτερ.για να δουμε αν συγχρονιζεις σωστα και απλα δεν κατεβαζεις γρηγορα ή απλα δεν συγχρονιζεις σωστα.μηπως εχεις τα χαρακτηριστικα της γραμμης και απο το παλιο ρουτερ? ναι σε γυρισαν σε voip.ζητησες vdsl απο το kv γιατι συνηθως τοτε σε γυρνανε σε voip.επισης δοκιμασε και με καλωδιο αν κατεβαζεις οπως παλια διοτι μπορει να ειναι καποιο θεμα και με το wireless.Πχ να θελει αλλο καναλι.αν σου δωσαν ειτε το speedport 724 ή το 2entry κανε και firmware update.αν ειναι θεμα wireless δοκιμασε σε αλλο καναλι οπως και πιο νεους drivers στην ασυρματη καρτα δικτυου σου.εκτος αν εχεις το ιδιο προβλημα απο ολες τις συσκευες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα