Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι θελουν να τους κανουν voip γιατι ετσι γλυτωνουν και κεντρικα καλωδια αφου εχεις μονο απερχομενο.ενω αν παρεις tdm τοτε θα εχεις και κεντρικο.απλα οπως εχουν γραψει και στο site του οτε οτι σε special cases μπορει να παραμεινει το tdm.τωρα αν το special case πιανεται ο συναγερμος ή δεν ξερω τι αλλο δεν μπορω να το ξερω.ο συναγερμος αν και Off topic παιζει κανονικα με voip οπως και το Fax οπως και μηχανηματα πιστωτικων (Pos).αλλιως δεν πας σε ote.στελνουν και ups.Μια χαρα τουςκοβω.

Εγώ που είχα κάνει αίτηση για ΟΤΕ ADSL μου είπε η κοπέλα οτι θα γίνει VoIP (ανεξαρτήτως αν τώρα δεν έχω) και αν έχω συναγερμό μου στέλνουν αυτοί UPS για να μην έχω κανένα πρόβλημα...Δεν έκανα την μεταφορά αλλά με ενημέρωσε πως όλους τείνουν να τους κάνουν VoIP

• Απαντ. 95
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μάλιστα τι να πω τώρα ότι μου άρεσε? Δεν μου άρεσε....Για να δούμε!!

υπαρχει παντα και η εναλλακτικη να μην πας σε οτε αλλα σε ενα παροχο που μπορει να ειναι πιο φτηνος ή στα ιδια λεφτα με τον οτε να δινει περισσοτερο πραγματα + να σου δωσει tdm.αν υπαρχει εναλλακτικος εκει που εισαι.

Δημοσ.

Υπάρχει απλά δύσκολο γιατί έχω πακέτο OTE TV, OTE tvgo, κινητά cosmote και δέσμευση οπότε καταλαβαίνεις...

Δημοσ.

ή θα πρεπει να περιμενεις να ληξουν τα συμβολαια ή απλα πας παλι σε οτε και πας σε voip.για το vdsl για να παρεις τα max η καλωδιωση θα πρεπει να γινει οπως εδω.

https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf

αν κανεις αυτην την καλωδιωση τοτε ειναι ευκολο να δωσεις και το voip σε ολες τις πριζες.αλλιως υπαρχει και αλλος τροπος να γυρισεις το voip σε ολες τις πριζες αλλα δεν προτεινεται διοτι θα εχεις παραλληλα.ειτε voip παντως ειτε κανονικη τηλεφωνια καλο ειναι να γινει η σωστη καλωδιωση για να παρεις τα max.

Υπάρχει απλά δύσκολο γιατί έχω πακέτο OTE TV, OTE tvgo, κινητά cosmote και δέσμευση οπότε καταλαβαίνεις...

και επισης το κακο με to voip ειναι αυτο που σου ειπα.δεν μπορεις να βγαλεις τελειως το ρουτερ του οτε γιατι χανεις την τηλεφωνια.θα το κρατησεις εστω για την τηλεφωνια και να κανει τον συγχρονισμο

Δημοσ.

Έχω διαβάσει το θέμα καλωδίωσης που ανέφερες και το σίγουρο είναι θα χρειαστώ τεχνικό για να μην έχω προβλήματα....!! Πάντως διάβασα ότι το project Voip του ΟΤΕ δεν έχει περπατήσει καλά το 70% των πελατών έχουν πολλά προβλήματα με αποτέλεσμα εκεί που πάει για μαλλί ο ΟΤΕ (μείωση λειτουργικού κόστους) τελικά να βγαίνει κουρεμένος με αυτά τα προβλήματα!!

Δημοσ.

Σαφώς και πολλοί δεν θα έχουν προβλήματα αλλά αν σκεφτείς ότι στην περιοχή που μένω (Άνοιξη σύνορα με Εκάλη) έχουμε ειδικά το χειμώνα πολλές διακοπές ρεύματος ε είναι ένα θέμα...από την άλλη η αλήθεια είναι ότι το σταθερό πλέον το χρησιμοποιούμε πολύ σπάνια μιας και έχουμε πολλά λεπτά ομιλίας στα κινητά!!Εντάξει δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου με το Voip προς θεού :) Περισσότερο με προβλημάτισε ότι για να παίξει σωστά το όλο σύστημα Vdsl,Voip θέλει και σωστή καλωδίωση όπως είπε ο φίλος Poulinos πάρα τόσο το Voip σαν υπηρεσία!!

Δημοσ.

Έχω διαβάσει το θέμα καλωδίωσης που ανέφερες και το σίγουρο είναι θα χρειαστώ τεχνικό για να μην έχω προβλήματα....!! Πάντως διάβασα ότι το project Voip του ΟΤΕ δεν έχει περπατήσει καλά το 70% των πελατών έχουν πολλά προβλήματα με αποτέλεσμα εκεί που πάει για μαλλί ο ΟΤΕ (μείωση λειτουργικού κόστους) τελικά να βγαίνει κουρεμένος με αυτά τα προβλήματα!!

σκοπος ειναι να φτιαχτει σωστα το και η καλωδιωση για να παιζει σωστα το voip.εχουν βγει διαφορες πατεντες βεβαια για να παιξει το Voip σε ολα τα πριζακια αλλα μερικα ειναι πραγματι λιγο πατεντες.κατα τα αλλα σιγουρα εχει και τα συν σιγουρα εχει και τα πλην.

πχ καποια συν ειναι 

α.οτι μπορεις να ανοιξεις και δευτερη θυρα με το ιδιο νουμερο ή να βαλεις στην δευτερη Fxs δευτερο Νουμερο.

β.μπορεις να παιξεις σαν Msn.

γ.με αλλο ρουτερ μπορεις να εχεις και bri interface αλλα και παραπανω Fxs θυρες.

δ.μπορεις να βαλεις και 2 και 3 και 4 κτλ νουμερα πισω απο μια θυρα.

ε.δεν εχει ταση πλεον η γραμμη πανω οποτε πιο ευκολο σε μετρηση οπωςκαι λιγοτερες παρεμβολες (ειδικα απο τα Isdn που εχουν 96 volt ταση). 

και διαφορα αλλα συν.

και υπαρχουν και πλην.

α.πρεπει να φτιαχτει σωστα η καλωδιωση και μερικοι δεν θελουν να φωναξουν τεχνικο ή σου λενε πριν ειχα τηλεφωνο σε ολα τα πριζακια ενω τωρα δεν εχω.(ειδικα σε περιπτωσεις vdsl που το vdsl τα θελει ολα σωστα για να παιξει στα μεγιστα).

β.δεν μπορεις να αλλαξεις adsl/vdsl router και να βαλεις ενα δικο σου.σε υποχρεωνουν να εχεις του παροχου.μπορεις μονο να παιξεις Pppoepassthrough ή με bridge και να βαλεις απλα το δικο σου ρουτερ απο πισω.

γ.αν πεσει το ρευμα χανεις το τηλεφωνο.

δ.αν εχεις αποσυνδεσεις πεφτει το τηλεφωνο.βεβαια επειδη ο οτε δινει voip απο τα Kv ειναι λιγο δυσκολο να εχεις αποσυνδεση βεβαια.

για πολυ κοσμο ναι ειναι λιγο παραξενο να συνηθισει το voip>και φυσικα υπαρχουν και παντα καποια προβληματα ασυμβατοτητες πιο πολυ με εταιρειες με μηχανηματα fax,με συναγερμους ,με Pos,fax server με 56k modem .βεβαια αρκετα απο αυτα λυνονται απλα θελει ρυθμισεις.πχ μου εχει τυχει σε fax να χρειαστει να ριξω την ταχυτητα για να στειλει/λαβει Fax.δεν μιλαω μονο για οτε αλλα γενικα για voip.

και κλασσικα επειδη ειναι στην φυση μας να μην θελουμε να παμε μπροστα καποιοι θα σου πουν μα το Fax επαιζε και τωρα δεν παιζει.εγω δεν πληρωνω τεχνικο .οποτε καποια θεματα διωνιζονται

Εγω φιλε που εβαλα οτε vdsl 50 και μου εβαλαν voip τηλεφωνια μια χαρα ειμαι

ειναι πως θα τυχει ,ειναι αν η γραμμη σου ειναι καλη και δεν εχεις disconnects,ειναι η ολη καλωδιωση του σπιτιου πως ειναι φτιαγμενη.ειναι αρκετες μεταβλητες.απο την αλλη καποια στιγμη εκει παει και για θεμα οτι η τεχνολογια παει μπροστα αλλα και θεμα κοστους.πχ και η cyta γλυτωνει παρα πολλα που δινει μονο voip.σε ενα rack στο αστικο κεντρο αντι να εχει μια καρτα voice Μια data μια splitter εχει μονο μια καρτα  data.οποτε γλυτωνει χωρο στο rack που μεταφραζεται σε λεφτα.ειναι πολλα απο πισω που δεν βλεπει ο κοσμος και δεν τα ξερει και που πολλους βεβαια δεν τους νοιαζει να τα ξερουν.σου λενε ενα τηλεφωνο θελω δεν με νοιαζει τι κανει ο παροχος και ποσα πληρωνει ή αν ειναι πιο νεα τεχνολογια ή αν γλυτωνει λεφτα ο παροχος.

Σαφώς και πολλοί δεν θα έχουν προβλήματα αλλά αν σκεφτείς ότι στην περιοχή που μένω (Άνοιξη σύνορα με Εκάλη) έχουμε ειδικά το χειμώνα πολλές διακοπές ρεύματος ε είναι ένα θέμα...από την άλλη η αλήθεια είναι ότι το σταθερό πλέον το χρησιμοποιούμε πολύ σπάνια μιας και έχουμε πολλά λεπτά ομιλίας στα κινητά!!Εντάξει δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου με το Voip προς θεού :) Περισσότερο με προβλημάτισε ότι για να παίξει σωστά το όλο σύστημα Vdsl,Voip θέλει και σωστή καλωδίωση όπως είπε ο φίλος Poulinos πάρα τόσο το Voip σαν υπηρεσία!!

αν το χρησιμοποιεις πολυ εκει βαζεις ενα μικρο Ups πχ 420.το router εχει 5 Watt αντε σου λεω 10 Watt καταναλωση οποτε θακρατησει παρα πολυ ενα μικρο Ups.αν τωρα οπως λες το χρησιμοποιεις σπανια αφου οι περισσοτεροι εχουμε κινητα εκει ναι δεν σε νοιαζει καν αν θα μεινεις και μια ωρα χωρις τηλεφωνο.συνηθως και οι διακοπες δεν κρατανε πολυ.αν κρατησει πολυ πιο πολυ θα σε νοιαζει τι θα σαπισει μεσα στο ψυγειο παρα αν θα εχεις σταθερο :P.

απλα για πολλους ειναι σαν μπελας το voip.αντε να πεις πχ στον παππου 70 χρονων και 80 οτι αμα κολλησει το τηλεφωνο κανε Reboot το ρουτερ και περιμενε να αναψουν ολα τα λαμπακια. ή αν ειναι καμια βλαβη να κανει ο παππους troubleshooting.ξερει στην καλυτερη οτι βγαζω βαζω καλωδιο στο πριζακι του τοιχου.

για την καλωδιωση  εδω ειναι λιγο πολυπλοκο το θεμα.αν πχ εχεις vdsl για να παρεις τα max πρεπει να φτιαξεις σωστα την καλωδιωση αλλα αμα την φτιαξεις σωστα ισως να μην μπορεις να εχεις σε ολα τα πριζακια τηλεφωνο.αλλα αυτο ισχυει και σε κανονικη (tdm) τηλεφωνια οταν εχεις vdsl.σε adsl ή αμα δεν σε νοαιζει η σωστη καλωδιωση για vdsl εκει μπορεις απλα να κανεις επιστροφη την τηλεφωνια σε ολα τα πριζακια οποτε να εισαι οπως πριν.

απο εκει και περα δεν σημαινει οτι και η επιστροφη ειναι τελειως λαθος.ναι παιζει απλα δεν ειναι το βελτιστο που μπορει να εχει καποιος.δηλαδη αλλο ειναι να γυρνας την τηλεφωνια σε 60 μετρα καλωδιο μεσα στο σπιτι και αλλο να γυρνας την τηλεφωνια 200-300-700 μετρα μεχρι το Kv ή και παραπανω μεχρι το αστικο κεντρο.το ιδιο και για το vdsl.Ναι θα παιξει με bridge taps αλλα χανεις σε ταχυτητα.Οπως επισης σε πολλα σπιτια υπαρχουν πολλα παραξενα πραγματα που ριχνουν ταχυτητα στο ιντερνετ τα οποια σε κανονικη τηλεφωνια δεν δημιουργουσαν προβλημα αλλα στο voip μπορει να κανουν λογω οτι η γραμμη μπορει να εχει αποσυνδεσεις.

πχ πριζακια με λογοτυπο οτε που εχουν πυκνωτη ,αντικεραυνικα πριζακια,μηχανηματα που απομονωνουν τα δωματια για να μην ακουει ο ενας τον αλλον στο τηλεφωνο(αυτα ουτε με adsl δεν παιζουν),μεγαλα τηλεφωνικα καλωδια.μεχρι και καλωδιο πολυκλωνο ρευματος για τηλεφωνικο.Επισης τηλεφωνικες συσκευες που τραβανε πολυ απο την γραμμη και βγαζουν την γραμμη εκτος οριων και προκαλουν διαφορα θεματα ή σπιτια που εβαζαν 100 τηλεφωνικες συσκευες πανω.αυτα εκαναν θεμα στο ιντερνετ καποια και στο τηλεφωνο .αλλα με το voip οποιοδηποτε προβλημα στο ιντερνετ ειναι ταυτοχρονα και στο τηλεφωνο(voip)

Δημοσ.

Πολύ σωστά τα είπες και το πρώτο που έχω να κάνω μια και δεν το κατέχω με μετατροπές - δίκτυα είναι να βρω ένα γνώστη τεχνικό να ξέρω ότι θα παίζουν όλα σωστά στις ανάγκες που έχω στο σπίτι μου. Που θα πάει κάποιον γάτο θα βρω... Η όποια πρόταση δεκτή!!

Τώρα μια ερώτηση η απόσταση του σπιτιού μου από την καμπίνα είναι γύρω στα 500 μέτρα όμως δεν ξέρω σε καλωδιακά μέτρα πόσο είναι ας υποθέσουμε ότι είναι εκεί στα 500 θα μου δώσει τα 50? Γιατί κάποιος φίλος μου είπε ότι από τη στιγμή που θα πάρεις από καμπίνα 30 θα διαλέξεις 30 θα πάρεις και αντίστοιχα για τα 50 φυσικά με την προϋπόθεση που είπες για την σωστή καλωδίωση αλλά ας υποθέσουμε όπως είπα παραπάνω ότι αυτό θα γίνει!!

Δημοσ.

Πολύ σωστά τα είπες και το πρώτο που έχω να κάνω μια και δεν το κατέχω με μετατροπές - δίκτυα είναι να βρω ένα γνώστη τεχνικό να ξέρω ότι θα παίζουν όλα σωστά στις ανάγκες που έχω στο σπίτι μου. Που θα πάει κάποιον γάτο θα βρω... Η όποια πρόταση δεκτή!!

Τώρα μια ερώτηση η απόσταση του σπιτιού μου από την καμπίνα είναι γύρω στα 500 μέτρα όμως δεν ξέρω σε καλωδιακά μέτρα πόσο είναι ας υποθέσουμε ότι είναι εκεί στα 500 θα μου δώσει τα 50? Γιατί κάποιος φίλος μου είπε ότι από τη στιγμή που θα πάρεις από καμπίνα 30 θα διαλέξεις 30 θα πάρεις και αντίστοιχα για τα 50 φυσικά με την προϋπόθεση που είπες για την σωστή καλωδίωση αλλά ας υποθέσουμε όπως είπα παραπάνω ότι αυτό θα γίνει!!

nope.και στο vdsl ισχυει το μεχρι 30 και το μεχρι 50.θεωρητικα στα 500 μετρα πρεπει να παιξεις 50αρι αρκει να εχεις σωστη καλωδιωση οπως ειπες.απλαδεν μπορει κανειςνα σου πει σιγουρα διοτι μπορει τα 500 μετρα να ειναι 500 μπορει και τα 500 να ειναι 800.ποτε δεν ξερεις πως παει το καλωδιο .επισης μπορει το καλωδιο να ειναι κομμενο ραμμενο 100 φορες οποτε να μην παρεις 50.δεν ειναι ολα τα καλωδια ιδια.αλλα ναι θεωρητικα σε αυτην την αποσταση πρεπει να το πιασεις το 50 αρι.τωρα για το σπιτι εξαρτατε ποσα πριζακια εχεις που θες να βαλεις το ιντερνετ και παει λεγοντας.δεν ειναι κατι δυσκολο αν καταλαβεις την λογικη συν οτι εδω ειμαστε να σε βοηθησουμε.το guide της cyta γραφει πανω κατω 5-10 πραγματα για να καταλαβεις τι πρεπει να κανεις και τι να αποφυγεις.αν δηλαδη εχεις μια δυο πριζες τηλεφωνικες μεσα στο σπιτι τα φτιαχνεις και μονος σου ή αμα δεν θες τηλεφωνα παντου.

αλλα αυτο με το 30 και το 50 δεν ισχυει οτι πληρωνεις τοσο παιρνεις τοσο.και ο αλλος σε αλλο θεμα επαιζε 47 και λογικο αφου ειχε την καμπινα σε κανα 800 μετρα.εκει απλα παιρνεις μικροτερο πακετο πχ 30 αρι.η βλακεια ειναι βεβαια οτι ετσι χανεις το upload.

Δημοσ.

Έτσι είναι το λογικό και πραγματικά δεν ξέρουμε την κατάσταση καλωδίων όπως λες και τα πραγματικά μέτρα από την καμπίνα αλλά και 47 να μου φέρει πίστεψέ με δε με χαλάει καθόλου τώρα με 5 παίζω να καταλάβεις απλά το "κακό" είναι το ping που θα ανέβει με το Vdsl μιας και παίζω Online games... Εκεί θα πάω fastpath αλλά και πάλι λογικά θα είμαι πιο ανεβασμένος σε σχέση με το τώρα...Το σπίτι έχει αρκετές πρίζες τηλεφώνου είναι 3 πατώματα στο ισόγειο έχει 2 στον πρώτο έχει 3 και στη σοφίτα άλλη μια που έχω και το φαξ!! Το ρουτεράκι το Archer d2 το έχω σε μια πρίζα στον 1ο όροφο στο ένα από τα δωμάτια και πάνω στο ρούτερ έχω και ένα powerline που δίνω στην σοφίτα μέσω του ρεύματος ενσύρματα στο ps4 στο ισόγειο έχω το τηλ σε άλλη πρίζα με το ανάλογο φιλτράκι και στη σοφίτα το φαξ μόνο του με φίλτρο στην πρίζα που έχω εκεί!! Σε πήγα λίγο πάνω κάτω χαχαχαχα Αυτό που θέλω είναι να έχω το ρουτεράκι στον 1ο όροφο σε ένα από τα 3 δωμάτια ή εκεί που είναι τώρα με σκοπό να δίνω Wireless μιας και το Archer d2 παίζει καλά το σήμα του, να δίνω με powerlines μια στη σοφίτα στο ps4 και ένα powerline στο σαλόνι για να δώσω αργότερα στον αποκοδικοποιτη του ΟΤΕ TV που θα γίνει Hybrid με την αναβάθμιση και τέλος το φαξ να παίξει όπως είναι τώρα εκεί που είναι!!Πολλά θέλω ε? Χαχαχαχα

Δημοσ.

Έτσι είναι το λογικό και πραγματικά δεν ξέρουμε την κατάσταση καλωδίων όπως λες και τα πραγματικά μέτρα από την καμπίνα αλλά και 47 να μου φέρει πίστεψέ με δε με χαλάει καθόλου τώρα με 5 παίζω να καταλάβεις απλά το "κακό" είναι το ping που θα ανέβει με το Vdsl μιας και παίζω Online games... Εκεί θα πάω fastpath αλλά και πάλι λογικά θα είμαι πιο ανεβασμένος σε σχέση με το τώρα...Το σπίτι έχει αρκετές πρίζες τηλεφώνου είναι 3 πατώματα στο ισόγειο έχει 2 στον πρώτο έχει 3 και στη σοφίτα άλλη μια που έχω και το φαξ!! Το ρουτεράκι το Archer d2 το έχω σε μια πρίζα στον 1ο όροφο στο ένα από τα δωμάτια και πάνω στο ρούτερ έχω και ένα powerline που δίνω στην σοφίτα μέσω του ρεύματος ενσύρματα στο ps4 στο ισόγειο έχω το τηλ σε άλλη πρίζα με το ανάλογο φιλτράκι και στη σοφίτα το φαξ μόνο του με φίλτρο στην πρίζα που έχω εκεί!! Σε πήγα λίγο πάνω κάτω χαχαχαχα Αυτό που θέλω είναι να έχω το ρουτεράκι στον 1ο όροφο σε ένα από τα 3 δωμάτια ή εκεί που είναι τώρα με σκοπό να δίνω Wireless μιας και το Archer d2 παίζει καλά το σήμα του, να δίνω με powerlines μια στη σοφίτα στο ps4 και ένα powerline στο σαλόνι για να δώσω αργότερα στον αποκοδικοποιτη του ΟΤΕ TV που θα γίνει Hybrid με την αναβάθμιση και τέλος το φαξ να παίξει όπως είναι τώρα εκεί που είναι!!Πολλά θέλω ε? Χαχαχαχα

καλα ναι σιγουρα θα εισαι πολυ καλυτερα απο τωρα.και 40 σου λεω να παιξεις με fastpath καμια σχεση με τα 5.απο default λογικα θα σε εχουν μονο στο Up fast path οποτε πρεπει να ζητησεις και στο down.δεν ειναι παρα πολλα αυτα που θες.οι ερωτησεις ειναι 2.α.ποια ειναι η κεντρικη πριζα?β.η μια πριζα δινει στην αλλη ή ολες οι πριζες ξεκινανε απο καποιο χ σημειο δηλαδη σαν αστερας?η μηπως απο το κεντρικο σημειο φευγει ενα καλωδιο σε καθε οροφο και απο εκει δινει σε σειρα στις υπολοιπες.το σιγουρο ειναι οτι επειδη εχεις πολλες πριζες και 3 πατωματα θαπρεπει να φτιαχτει αλλιως θα χανεις παρα πολυ σε ταχυτητα διοτι εχεις πολλα και μεγαλα παραλληλα.απο την αλλη αμα η κεντρικη πριζα ειναι στο ισογειο΄αλλα φευγει ενα καλωδιο για καθε οροφο και μετα παει σε σειρα τοτε για πλακα το φτιαχνεις σωστα.και λογικα ετσι πρεπει να ειναι να φευγει απο την κεντρικη πριζα προς καθε οροφο και μετα σε σειρα.αν ειναι ετσι επειδη θες τηλεφωνο σε σοφιτα και σε ισογειο ενω το ρουτερ στον πρωτο τοτε παμε καλα.μεχρι και τηλ στον πρωτο μπορεις να βαλεις .απλα το θεμα ειναι ποια ειναι η κεντρικη πριζα οπως και το ρουτερ αν θα μπει στην κεντρικη οποια ειναι αυτη ή αν θα ειναι σε καποια αλλη στον ιδιο οροφο.συνηθως η κεντρικη ειναι η πρωτη πριζα με το που μπεις στο δωματιο.

Δημοσ.

Αυτές είναι και οι πιο δύσκολες για εμένα που δεν το χώ ερωτήσεις χαχαχαχ οπότε με το καλό όταν έρθει η ώρα κάποιον θα βρω να μας απαντήσει. Βλέπεις δεν ήμουν παρών όταν έγιναν οι καλωδιώσεις στο σπίτι της γυναίκας χαχαχαχαχ

Δημοσ.

Αυτές είναι και οι πιο δύσκολες για εμένα που δεν το χώ ερωτήσεις χαχαχαχ οπότε με το καλό όταν έρθει η ώρα κάποιον θα βρω να μας απαντήσει. Βλέπεις δεν ήμουν παρών όταν έγιναν οι καλωδιώσεις στο σπίτι της γυναίκας χαχαχαχαχ

αμα πιανουν τα χερια σου να ανοιξεις τα πριζακια θα βγαλεις ακρη.εκτος αν ξερεις οτι καπου μεσα στο σπιτι συναντιουνται ολες οι καλωδιωσεις Πχ σε καποιο ντουλαπι ή σε καποιο κουτι ή πχ κατω στο υπογειο.απλα κοιταξε το απο τωρα για να εισαι ετοιμος οσο γινεται οταν με το καλο ερθει το vdsl.μην τρεχεις τελευταια στιγμη.

δεν ξερω ποσο πιανουν τα χερια σου για αυτο και ρωτησα τις παραπανω ερωτησεις μηπως και μπορεσεις με λιγη βοηθεια να τα φτιαξεις εσυ απο τωρα που εχεις χρονο μεχρι να ερθει το vdsl

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...