poulinos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 στο Thomson εχω δοκιμασει μονο usb stick και δεν επαιζε σε ntfs.σε usr πχ ειχα ακουσει οτι εβαζες και Usb εκτυπωτη.στο gennet to oxygen μου ειχαν πει απο την Gennet Οτι παιρνει τα παντα.γενικα οτι και απο τα 3 νακανει πρσωπικα το βρισκω useless.εκτυπωτη παντα επαιρνα δικτυακο για να τελειωνω.σκληρο οκ ενα nas ειναι μια λυση και 3g αν καποιος θελει κατι καλο παει σε κανα teltonika απλα ειναι ακριβα. για 3g βεβαια υπαρχουν και αλλες λυσεις πλεον αν και ναι το stick βολευει αν το εχεις ηδη παρει για να μπαινεις ιντερνετ.αρκει βεβαια το router να υποστηριζει το 3g stick σου
george664 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Γεια σας σημερα παραλαβα το ZTE ruter VDSL OTE οταν το συνδεσα πηρε μονο του user &pass ειχα αμεσως ιντερνετ αλλα η ταχυτητα που μου δινει ειναι πολυ χαμηλη μηπως θελει ρυθμισει το ρουτερ ?υπαρχει καποιος οδηγος ευχαριστω
SPANK Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Γεια σας σημερα παραλαβα το ZTE ruter VDSL OTE οταν το συνδεσα πηρε μονο του user &pass ειχα αμεσως ιντερνετ αλλα η ταχυτητα που μου δινει ειναι πολυ χαμηλη μηπως θελει ρυθμισει το ρουτερ ?υπαρχει καποιος οδηγος ευχαριστω Συνήθως δεν εχει τους δικούς σου κωδικούς αλλα τους default του οτε για να συνδεθείς ισα ισα να φτιάξεις τους κωδικούς απο το site του οτε και μετα να τους περάσεις ειδικά αν πρόκειται για καινούργια σύνδεση. Παρε τους ενα τηλέφωνο στο 13888
poulinos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 επισης πες μας στα ποσα συγχρονιζει.επισης η καλωδιωση του vdsl ειναι διαφορετικη απο του adsl. διαβασε αυτο και θα καταλαβεις. http://www.insomnia.gr/topic/487049-forthnet-vdsl-πρόβλημα-σύνδεσης/
george664 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Φιλε poulino το συνδεσα με το καλωδιο που ειχε το προηγουμενο ρουτερ και μου πηρε τα στοιχεια συνδεσης (αυτα που μου εδωσε ο ΟΤΕ) αυτοματα και με ενα προγραμμα μετρησης που εχω στο iphone εγραψε 29 download & upload 4,85 .Μου εκλεισε το ρευμα και οταν το ανοιξα ξανα δεν μπαινει ουτε σε τοπικο δικτυο !!! ενω οταν εβαλα το ρουτερ που ειχα πριν δουλεψε αμεσως .Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι πως δουλεψε στην αρχη και τωρα δεν μπαινει ουτε σε τοπικο του εκανα reset αλλα το ιδιο αποτελεσμα μηπως επαθε βλαβη ? τι αλλο μπορω να κανω να το τσεκαρω ?
poulinos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Φιλε poulino το συνδεσα με το καλωδιο που ειχε το προηγουμενο ρουτερ και μου πηρε τα στοιχεια συνδεσης (αυτα που μου εδωσε ο ΟΤΕ) αυτοματα και με ενα προγραμμα μετρησης που εχω στο iphone εγραψε 29 download & upload 4,85 .Μου εκλεισε το ρευμα και οταν το ανοιξα ξανα δεν μπαινει ουτε σε τοπικο δικτυο !!! ενω οταν εβαλα το ρουτερ που ειχα πριν δουλεψε αμεσως .Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι πως δουλεψε στην αρχη και τωρα δεν μπαινει ουτε σε τοπικο του εκανα reset αλλα το ιδιο αποτελεσμα μηπως επαθε βλαβη ? τι αλλο μπορω να κανω να το τσεκαρω ? 50 με 5 εχεις ζητησει?τωρα τι μπορει να εχει γινει με το ρουτερ δεν ξερω.μιλα με τον οτε και δοκιμασε να του τραβηξεις κανα 2 hard reset μηπως και στρωσει.εκτος αν εγινε κατι με το Pc οποτε δοκιμασε και με αλλο pc. αστο και λιγο εκτος ρευματος.
george664 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Nαι εχω ζητησει 50 με 5 καπου διαβασα οτι το μπλοκαρει το wlan πρεπει να το κανω μη ενεργο και ετσι θα λυσω το προβλημα!!!
poulinos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 τι να σου πω δεν το ξερω.δες παντως ποσο συγχρονιζει και επισης κανε και αυτο με την καλωδιωση που σου εγραψα
donkixoths Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Παιδιά καλησπέρα σύντομα θα περάσω και εγώ σε Vdsl γραμμή και θέλω να κάνω μια ερώτηση έχω το tplink archer d2 υπάρχει η δυνατότητα να το συνδέσω με το Vdsl ρούτερ που δίνει ο OTE? ή πρέπει να πάρω κάποιο άλλο? Και αν γίνετε υπάρχει κάπου κάποιος οδηγός? Ευχαριστώ
poulinos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Παιδιά καλησπέρα σύντομα θα περάσω και εγώ σε Vdsl γραμμή και θέλω να κάνω μια ερώτηση έχω το tplink archer d2 υπάρχει η δυνατότητα να το συνδέσω με το Vdsl ρούτερ που δίνει ο OTE? ή πρέπει να πάρω κάποιο άλλο? Και αν γίνετε υπάρχει κάπου κάποιος οδηγός? Ευχαριστώ δυο λυσεις.η μια να κανεις bridge το router του οτε και να βαλεις το tp link να κανει κληση pppoe αφου γυρισεις την μια lan του σε wan. δευτερη λυση και η πιο ευκολη αν θελεις το tp link μονο για το wifi του να το βαλεις να παιξει απλα σαν ενα access point. α ναι και μια τριτη λυση που δεν βρισκω νοημα απλα ειναι πιο ευκολη απο την πρωτη να αφησεις το router του οτε οπως ειναι και να βαλεις το tp link οπως στην πρωτη λυση να παιξει σαν pppoe με wan.απλα θα πρεπει στο ρουτερ του οτε να ειναι ενεργοποιημενο το pppoe passthrough που λογικα ειναι. αναλογως ποια λυση θες να κανεις ειναι και αλλες οδηγιες.
donkixoths Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση και για τις λύσεις αλλά επειδή δε το έχω και τόσο με τα δίκτυα και τις ρυθμίσεις, η λύση του να έχω το tplink για το wifi του μου κάνει περισσότερο άλλωστε και τώρα στις Lan του δεν έχω πάνω κάτι!! Θα πρέπει να ψάξω το manual του να δω που αναφέρει τις ρυθμίσεις για να γίνε access point το tplink... Με τις άλλες λύσεις που προτείνεις έχω να κερδίσω κάτι ουσιαστικό?
poulinos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 στο manual δεν θα σου γραφει κατι αλλα στο γραφω εδω. αν το vdsl router σου ειναι πχ 192.168.1.1 τοτε βαλε το tp link 192.168.1.254. αν το vdsl router σου ειναι πχ 192.168.1.254 τοτε βαλε το tp link 192.168.1.253. μετα του κλεινεις τον dhcp. του φτιαχνεις το wireless οπως θες εσυ και κλεινεις το wireless απο το vdsl router.και εισαι ετοιμος.εννοειται τα ενωνεις μεταξυ τους με ethernet.αν θες τωρα μπορεις να βαλεις μεγαλυτερο ethernet αναμεσα τους και το ενα ρουτερ να ειναι πχ στο σαλονι για να καλυπτει με ασυρματο τα χ δωματια και το αλλο να ειναι στο αλλο σημειο για να καλυπτει τα ψ δωματια.δηλαδη να εχεις και τα 2 wireless ανοιχτα για καλυτερο coverage.εκει απλα βαζεις ιδιο ssid ιδιο κωδικο ιδιο κλειδωμα αλλα 5 καναλια διαφορα στο ασυρματο.πχ το πρωτο να ειναι 6 το δευτερο 11.οχι auto Οχι 12 οχι 13 διοτι το 12,13 δεν το πιανουν καποιες συσκευες αμερικης(εχουν 1-11). αν θες μπορεις να βαλεις και διαφορετικο ssid και να αλλαζεις εσυ καθε φορα αλλα δεν βολευει. με τις αλλες λυσεις δινεις παραπανω φορτο στο tp link δηλαδη να μην διαχειριζεται μονο το wireless αλλα και ολη την κινηση και ταυτοχρονα μειωνεις το φορτο στο vdsl router του παροχου που κανει μονο το συγχρονισμο στην περιπτωση που το κανεις bridge.ετσι το δυνατο tp link κανει τα δυσκολα και το ρουτερ του παροχου που ειναι του 10 ευρου κανει τα ευκολα. στο pppoe passthrough μειωνεις λιγοτερο το φορτο στο vdsl router του παροχου αλλα στο tp link εχεις το ιδιο φορτο με το να ειχες το vdsl router bridge.ειναι λιγο πιο δυσκολες λυσεις.Σε καθε περιπτωση οταν παρεις του παροχου καντο και firmware update.Μετα αποφασισε τι θες να κανεις και σε βοηθαμε.Για να κανεις κληση pppoe αναφερει και το manual πως γινεται. Απλα μετα αποφασιζεις αν θα παιξεις με pppoepassthrough στο vdsl router που σημαινει οτι το vdsl router θα συνεχιζει να παιζει σαν vdsl router οπως και μπορει να δωσει και με ethernet και με wireless χωρις να εχεις το tp link ή αν θες να το κανεις bridge(Θα σε βοηθησουμε) που εκει απλα θα παιζει σαν ενα modem.Στην περιπτωση του bridge το router του παροχου δεν θα παιζει σαν ρουτερ απο default οποτε ολα τα κανει το tp link ενω στην περιπτωση του Passthrough θα ειναι σαν να εχεις δυο router πανω.δηλαδη θα μπορεις καποιος να συνδεθει και στο ρουτερ του παροχου και να εχει ιντερνετ αμα θελει.Το passthrough ειναι ηδη default ενεργοποιημενο στο vdsl router του παροχου οποτε δεν θα χρειαστει να πειραξεις κατι εκει.Για bridge θα χρειαστει μια δυο ρυθμισεις αλλα το θεωρω την καλυτερη λυση.αλλιως πουλας το d2 και πας και παιρνεις το 9980 ή το 9970 της tp link που ειναι vdsl και δεν βαζεις του παροχου καθολου.αν σου δωσουν βεβαια voip τηλεφωνια εκει δεν μπορεις να το βγαλεις το ρουτερ του οτε τελειως διοτι θα χασεις την τηλεφωνια.οποτε εκει την ξεχνας την λυση να αλλαξεις τελειως το ρουτερ οποτε το D2 θα σου κανει μια χαρα. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση και για τις λύσεις αλλά επειδή δε το έχω και τόσο με τα δίκτυα και τις ρυθμίσεις, η λύση του να έχω το tplink για το wifi του μου κάνει περισσότερο άλλωστε και τώρα στις Lan του δεν έχω πάνω κάτι!! Θα πρέπει να ψάξω το manual του να δω που αναφέρει τις ρυθμίσεις για να γίνε access point το tplink... Με τις άλλες λύσεις που προτείνεις έχω να κερδίσω κάτι ουσιαστικό?
donkixoths Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δεν έχω λόγια.... Χίλια ευχαριστώ θα επανέλθω όταν με το καλό μας ενεργοποίησουν!! Αυτό με το Voip με χάλασε δηλαδή παίζει με το που ζητήσω Vdsl να μου δώσουν Voip τηλεφωνία?
poulinos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δεν έχω λόγια.... Χίλια ευχαριστώ θα επανέλθω όταν με το καλό μας ενεργοποίησουν!! Αυτό με το Voip με χάλασε δηλαδή παίζει με το που ζητήσω Vdsl να μου δώσουν Voip τηλεφωνία? αν παρεις απο Kv Ναι θα σου πουν για voip.τωρα σε καποιες περιπτωσεις ετσι και πει ο πελατης οτι δεν παιζει το voip με τον συναγερμο ή δεν ξερω τι αλλη δικαιολογια μπορει να του δωσουν κανονικη τηλεφωνια.αν πας σε αλλο παροχο και παρεις vdsl απο το Kv παλι του οτε αλλα διαμεσω αλλου παροχου πχ wind,forthnet θα παρεις κανονικη τηλεφωνια.εφοσον υπαρχει αλλος παροχος εκει που εισαι.
VonLoutsos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 αν παρεις απο Kv Ναι θα σου πουν για voip.τωρα σε καποιες περιπτωσεις ετσι και πει ο πελατης οτι δεν παιζει το voip με τον συναγερμο ή δεν ξερω τι αλλη δικαιολογια μπορει να του δωσουν κανονικη τηλεφωνια.αν πας σε αλλο παροχο και παρεις vdsl απο το Kv παλι του οτε αλλα διαμεσω αλλου παροχου πχ wind,forthnet θα παρεις κανονικη τηλεφωνια.εφοσον υπαρχει αλλος παροχος εκει που εισαι. Εγώ που είχα κάνει αίτηση για ΟΤΕ ADSL μου είπε η κοπέλα οτι θα γίνει VoIP (ανεξαρτήτως αν τώρα δεν έχω) και αν έχω συναγερμό μου στέλνουν αυτοί UPS για να μην έχω κανένα πρόβλημα...Δεν έκανα την μεταφορά αλλά με ενημέρωσε πως όλους τείνουν να τους κάνουν VoIP
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα