poulinos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 εκτος αν η καρτα στο dslam μπορει να παιξει αυτοματα σε adsl αμα δει adsl πανω ρουτερ.δεν το ξερω.δεν ξερω δηλαδη αν γυριζει αυτοματα η αμα θελει χειροκινητα αλλαγη.απλα νομιζω οτι θελει χειροκινητα.βεβαια υπαρχουν πολλες εταιρειες dslam οποτε δυσκολο να ξερει καποιος τι γινεται για ολες τις μαρκες dslam οταν παιξει το vdsl μπορεις να το δοκιμασεις και μονος σου για να δεις.(και να μας πεις μετα)
Muchacho Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Για να μην ανοιγω νεο θεμα,ξερει κανεις ποιο router δινει ο ΟΤΕ για VDSL και ποια ειναι η τιμη του?
poulinos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 zte Νομιζω δινει και το δινει σαν χρησιδανειο πλεον οπως λενε.δεν το πληρωνεις απλα το επιστρεφεις αν διακοψεις.αν χαλασει ενδιαμεσα στο αλλαζουν με αλλο δωρεαν
kifinas Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Υπάρχει και ένα comtrend. Έχει πληροφορίες στο site του ΟΤΕ. http://oteshop.ote.gr/portal/page/portal/OTESHOP/customer_service/AdslModemInstall
Avatar_GR Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Τελικά μάλλον αυτόματα "βλέπει" το dslam αν έχεις ρούτερ ADSL η VDSL. Τους πήρα τηλέφωνο σήμερα και τους ρώτησα αν έχει αλλάξει η γραμμή μου σε VDSL(Έχει περάσει μια εβδομάδα ήδη). Μου είπανε ναι, οπότε έβγαλα το ADSL ρούτερ,έβαλα το VDSL και αφού έκανα τις ρυθμίσεις και περίμενα καμιά 10αριά λεπτά να συγχρονίσει τώρα τρέχω με VDSL. Τρελές ταχύτητες λεμεεεεεεεε!
poulinos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Υπάρχει και ένα comtrend. Έχει πληροφορίες στο site του ΟΤΕ. http://oteshop.ote.gr/portal/page/portal/OTESHOP/customer_service/AdslModemInstall zte ,comtrend ολες τις τελειες μαρκες ο οτε. (διαλεγμενες μια μια)παλια εδινε και κανα thomson>τουλαχιστον ηταν καλυτερα απο κατι zte κτλ.αλλα το thomson ερχεται πιο ακριβα απο Huawei,zte, κτλ. Τελικά μάλλον αυτόματα "βλέπει" το dslam αν έχεις ρούτερ ADSL η VDSL. Τους πήρα τηλέφωνο σήμερα και τους ρώτησα αν έχει αλλάξει η γραμμή μου σε VDSL(Έχει περάσει μια εβδομάδα ήδη). Μου είπανε ναι, οπότε έβγαλα το ADSL ρούτερ,έβαλα το VDSL και αφού έκανα τις ρυθμίσεις και περίμενα καμιά 10αριά λεπτά να συγχρονίσει τώρα τρέχω με VDSL. Τρελές ταχύτητες λεμεεεεεεεε! μια χαρα.αντε καλοριζικη.να την χαρεις με μπολικα Upload.δωστε bandwidth στο λαο.και αφου γυριζει αυτοματα και να σου χαλασει το ρουτερ βαζεις ενα adsl πανω και παιζεις μεχρι να στο αλλαξουν.αν εισαι και απο kv κιολας τοτε τα 50 ειναι για την πλακα.
Avatar_GR Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Είμαι από Βόλο και εδώ δεν έχουμε ακόμα 50άρες συνδέσεις,αλλά και η 30άρα που έχω πετάει!!!
poulinos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 παραξενο να μην εχουθν δωσει 50 αρες αφου το ιδιο dslam κτλ ειναι.αλλα και 30 πολυ μια χαρα ειναι.
kifinas Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Τα ZTE μπορεί να μην σου γεμίζουν το μάτι σαν όνομα αλλά σε πολλά βάζουν κάτω τα αντίστοιχα μοντέλα της technicolor και άλλων γνωστών κατασκευαστών. Αν έχει χρόνο ο φίλος Avatar_GR ας μας πει την γνώμη του για το ρούτερ που έχει στα χέρια του.
Avatar_GR Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Φίλε δεν ξέρω και πολλά από ρούτερ,πάντα χρησιμοποιούσα ότι σαβούρα με έδεινε ο κάθε πάροχος, οπότε ότι και να σου πω δεν νομίζω να σε καλύψει.<br /><br />Πάντος το ρουτεράκι φαίνεται καλή κατασκευή, αλλά ζεστένετε αρκετά. Έχει και 2 υποδοχές για USB αλλά δεν έχω δοκιμάσει ακόμα να βάλω κάποιο σκληρό πάνω και άλλες δύο υποδοχές για VOIP.
poulinos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Τα ZTE μπορεί να μην σου γεμίζουν το μάτι σαν όνομα αλλά σε πολλά βάζουν κάτω τα αντίστοιχα μοντέλα της technicolor και άλλων γνωστών κατασκευαστών. Αν έχει χρόνο ο φίλος Avatar_GR ας μας πει την γνώμη του για το ρούτερ που έχει στα χέρια του. το thomson σαν κατασκευη το θεωρω αρκετα καλο χωρις να βγαζει φλογες απο θερμοκρασια και επισης σταθερο.μεγαλο κακο οτι δεν δινουν firmware και ολα ειναι σχεδον custom.επισης μεγαλο καλο για οποιον ξερεις οτι μπορεις να ρυθμισεις τα παντα αλλα απο cli μονο.θα προτιμουσα να ρυθμισω cisco απο cli παρα το Thomson βεβαια.επρεπε να τα βαλουν και στο Web interface ολα τα καλουδια που εχει. Φίλε δεν ξέρω και πολλά από ρούτερ,πάντα χρησιμοποιούσα ότι σαβούρα με έδεινε ο κάθε πάροχος, οπότε ότι και να σου πω δεν νομίζω να σε καλύψει.<br /><br />Πάντος το ρουτεράκι φαίνεται καλή κατασκευή, αλλά ζεστένετε αρκετά. Έχει και 2 υποδοχές για USB αλλά δεν έχω δοκιμάσει ακόμα να βάλω κάποιο σκληρό πάνω και άλλες δύο υποδοχές για VOIP. δισκο αμα ειναι να παρειςκατι παρε απο την αρχη δικτυακο παρα να μπλεκεις με Usb Πανω στο ρουτερ.στα Thomson πχ δεν εβλεπε ntfs... τωρα για voIp μονο viva Μπορεις να σεταρεις αφου ολοι οι αλλοι παροχοι forthnet.cyta,hol που δινουν και voip ,δινουν με το δικο τους ρουτερ μονο εκτος αν το σπασεις και παρεις τις ρυθμισεις και τις περασεις στο δικο σου
Avatar_GR Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Μπα, δεν με ενδιαφέρουν όλα αυτά. Αν ήταν να τα χρησιμοποιήσω θα αγόραζα και ένα σωστό ρούτερ. Το ZTE έχει και μια υποδοχή PSTN που χωράει καλώδιο τηλεφώνου. Τι ρόλο παίζει αυτή;
kifinas Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 FXO είναι. Να γυρίσεις την pstn γραμμή στο ρούτερ και να έχεις ένα μικρό τηλεφωνικό κεντράκι (με την βοήθεια των δύο FXS), όπως πχ στα πάμφθηνα fritz.
poulinos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 FXO είναι. Να γυρίσεις την pstn γραμμή στο ρούτερ και να έχεις ένα μικρό τηλεφωνικό κεντράκι (με την βοήθεια των δύο FXS), όπως πχ στα πάμφθηνα fritz. σε καποια ρουτερ νομιζω επαιζε και σαν backup η υποδοχη που εγραφε pstn.Οτι να κουμπωσεις μια Tdm και αμα πεσει το voip να παιξει αυτη κατι τετοιο.δεν το εψαξα ποτε παραπανω. Μπα, δεν με ενδιαφέρουν όλα αυτά. Αν ήταν να τα χρησιμοποιήσω θα αγόραζα και ένα σωστό ρούτερ. Το ZTE έχει και μια υποδοχή PSTN που χωράει καλώδιο τηλεφώνου. Τι ρόλο παίζει αυτή; καλα ναι αν δεν θελει καποιος τα εξτρα πραγματα τι να τα κανει.και τις Usb πανω στο ρουτερ αποτυχια της θεωρω αφου μπορει καποιος να παρει και ενα μικρο nas και να το βαλει με ethernet.
kifinas Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Οι USB δεν είναι μόνο για φλασάκι αλλά και για 3G stick (μια χαρά για backup) και για εκτυπωτή. Πάντα ανάλογα με τις δυνατότητες του hardware και τις ορέξεις του firmware.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα