Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν το εγραψε για πλακα.σοβαρα το εγραψε.ναι γινεται flasharisma.αν πας για vdsl μην μπεις καν στον κοπο να παρεις κατι ουτε για 25 ευρω που κανει.soon or late θα το αλλαξεις για το vdsl οποτε κανε υπομονη μεχρι να βαλεις.

• Απαντ. 95
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παλιά ο ΟΤΕ σου έκανε δώρο το ρούτερ, είχε ένα χρόνο εγγύηση και ήταν δικό σου. Εδώ και κάποιο καιρό αυτό έχει σταματήσει. Δίνει δωρεάν το ρούτερ με χρησιδάνειο, στο αντικαθιστά σε βλάβη δωρεάν όσα χρόνια και αν περάσουν και όταν διακόψεις το συμβόλαιο το επιστρέφεις στην εταιρία.

Δημοσ.

Ναι το ειχα ακουσει και εγω αυτο για το χρησιδανειο και ειναι ξεφτιλα για αυτα τα ρουτερ που κανουν 3 ευρω.αντε ο αλλος να το εχει 2 χρονια και μετα να το δωσεις σε αλλον που  θα εχει γινει απο την χρηση λιωμα.τι να πει κανεις.

• Like 1
Δημοσ.

Φαντάσου όμως ότι θα είχε δωρεαν αντικατάσταση στα 5 χρονια. Μια χαρά θα του φαινόταν και δεν θα άνοιγε το topic. Βέβαια θα γκρίνιαζε όταν θα έκοβε την σύνδεση και θα του το ζητούσαν πίσω.

Δημοσ.

τι να πω.για μενα προσωπικα αν δεν μου δινε ο παροχος α. ενα ρουτερ που να το θεωρω αξιολογο και να ηταν και δικο μου απλα θα πηγαινα να παρω το δικο μου.δηλαδη αν μου διναν sagem,philips,zte .netfaster και κατι τετοια απλα θα αγοραζα δικο μου.ελαχιστα ρουτερ απο αυτα που εχουν δωσει κατα καιρους οι Isp θα κραταγα.και πλεον επειδη ειναι και φτηνα αξιζει για μενα να αγορασει καποιος ενα καλυτερο αφου θα το κρατησει και πολλα χρονια (εκτος αν παει vdsl) και θα εχει και το κεφαλι του ησυχο απο το να παιδευεται με τις μπουρδες των 3 ευρω.

Δημοσ.

Ότι και να λέτε είναι γυφτιά πάντως η όλη κατάσταση. Σε καλούς πελάτες δηλαδή να μην σου δίνουν ένα ρούτερ. Η κοπέλα το συγκεκριμένο ρούτερ το έχει 5 χρόνια όταν είχει 1mbit σύνδεση τώρα έχει 24 και ακόμα έχει το ίδιο. Μπορεί να γονάτισε και για αυτό το μηχάνημα να ην σηκώνει την 24άρα. Κλειδώνει και "σχετικά" ψηλά 16mbit.

Δημοσ.

Ίσως να μπορεί να πάρει να πάρει ρούτερ με χρησιδάνειο αν αλλάξει πρόγραμμα ή αν έχει αλλάξει πρόσφατα. Ξαναπάρε ένα τηλέφωνο στο 13888.

Δημοσ.

Ότι και να λέτε είναι γυφτιά πάντως η όλη κατάσταση. Σε καλούς πελάτες δηλαδή να μην σου δίνουν ένα ρούτερ. Η κοπέλα το συγκεκριμένο ρούτερ το έχει 5 χρόνια όταν είχει 1mbit σύνδεση τώρα έχει 24 και ακόμα έχει το ίδιο. Μπορεί να γονάτισε και για αυτό το μηχάνημα να ην σηκώνει την 24άρα. Κλειδώνει και "σχετικά" ψηλά 16mbit.

κανονικα οταν ειχε αλλαξει σε 24 αρη θα πρεπε να της ειχαν δωσει αλλο ρουτερ αλλιως αν εχει κρατησει το παλιο και το παλιο ειναι adsl και οχι adsl2+ τοτε θα παιζε max 8128 περιπου.αν εχει γινει ετσι τοτε ναι ειναι λιγο αστα να πανε.οχι οτι κατι παρομοια δεν εχουν γινει και απο αλλους providers αλλα οκ.

Ίσως να μπορεί να πάρει να πάρει ρούτερ με χρησιδάνειο αν αλλάξει πρόγραμμα ή αν έχει αλλάξει πρόσφατα. Ξαναπάρε ένα τηλέφωνο στο 13888.

απλα αν αλλαξει η εχει αλλαξει μπορει να την δεσμευσουν για  1 χρονο ακομα.τοτε ετσι εκαναν γενικα.τωρα με το χρησιδανειο δεν ξερω.

Δημοσ.

Παιδιά το έλυσα το πρόβλημα. Έκανα αυτό που είπα πριν. Μετέτρεψα την δικιά μου σύνδεση σε VDSL και περιμένω να μου στείλουν νέο ρούτερ. Το παλιό Baudtec TW263 ISDN που έχω (και μαμώ τα ρούτερ ε; χαχαχα. Ε poulinos;; ;) θα το φλασάρω να το κάνω PSTN και θα το δώσω στην κοπέλα. Αν κάτι δεν πάει καλά,τότε αγοράζω το Vigor και το φλασάρω.
Σας ευχαριστώ για την βοήθεια.

P.S: Για να μην παρεξηγηθώ δεν είμαι τσιγκούνης.Απλά το 40ευρώ που θα έδινα για νέο ρούτερ, προτιμάω να το φάω αλλού (Π.Χ με τα κορίτσια σε κανένα ταβερνάκι) και να μην πάει και χαμένος ο εξοπλισμός που έχω τώρα,αν και σαβούρα κρίμα είναι.

Δημοσ.

Παιδιά το έλυσα το πρόβλημα. Έκανα αυτό που είπα πριν. Μετέτρεψα την δικιά μου σύνδεση σε VDSL και περιμένω να μου στείλουν νέο ρούτερ. Το παλιό Baudtec TW263 ISDN που έχω (και μαμώ τα ρούτερ ε; χαχαχα. Ε poulinos;; θα το φλασάρω να το κάνω PSTN και θα το δώσω στην κοπέλα. Αν κάτι δεν πάει καλά,τότε αγοράζω το Vigor και το φλασάρω.

Σας ευχαριστώ για την βοήθεια.

P.S: Για να μην παρεξηγηθώ δεν είμαι τσιγκούνης.Απλά το 40ευρώ που θα έδινα για νέο ρούτερ, προτιμάω να το φάω αλλού (Π.Χ με τα κορίτσια σε κανένα ταβερνάκι) και να μην πάει και χαμένος ο εξοπλισμός που έχω τώρα,αν και σαβούρα κρίμα είναι.

χωρις να θελω να σε απογοητευσω αλλα εχεις δει και εχεις βρει αν γινεται να το flashareis απο Isdn σε pstn? δεν γινετε σε ολα τα ρουτερ.καλα ναι δεν ειπε κανεις οτι εισαι τσιγγουνης.ο καθενας δινει τα λεφτα εκει που θεωρει οτι αξιζει.βεβαια με κανα 10 ευρω παιζει να βρεις και κανα Thomson αν θες να πας σε κατι πιο φτηνο απο το vigor.

Δημοσ.

χωρις να θελω να σε απογοητευσω αλλα εχεις δει και εχεις βρει αν γινεται να το flashareis απο Isdn σε pstn? δεν γινετε σε ολα τα ρουτερ.καλα ναι δεν ειπε κανεις οτι εισαι τσιγγουνης.ο καθενας δινει τα λεφτα εκει που θεωρει οτι αξιζει.βεβαια με κανα 10 ευρω παιζει να βρεις και κανα Thomson αν θες να πας σε κατι πιο φτηνο απο το vigor.

Ναι το έχω τσεκάρει. Το έχουν κάνει εδώ μέσα και από ISDN-PSTN και το αντίστροφο. Τώρα αν το brickάρω θα πάει στα σκουπίδια και θα αγοράσω άλλο μετά. Θα το παλέψω όμως!

Δημοσ.

οκ αν το εχεις τσεκαρει τοτε go for it.δεν χανεις κατι.απλα το λεω γιατι για το συγκεκριμενο δεν το εχω ψαξει και δεν πετυχαινει σε ολα τα ρουτερ.

Δημοσ.

Τελικά μου έφεραν σήμερα το VDSL ρούτερ ZTE ZXDSL 931VII. Δοκίμασα να το βάλω σε ADSL,μιάς και ακόμα δεν έχει αλλάξει η γραμμή μου, αλλά τίποτα. Έχει μέσα ένα προφίλ το ρούτερ "ADSL CONN-X" που από ότι βλέπω βάζει τις ρυθμίσεις για ADSL. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μου τις κρατάει το ρούτερ! Τι επανεκκίνηση έκανα, τι αποθήκευση, κάθε φορά με πήγαινε σε προφίλ VDSL οπότε και δεν δούλευε.

Μάλλον το έχει κλειδώσει ο ΟΤΕ να παίζει μόνο σε VDSL.  :unsure:

Πόσο καιρό θα πάρει περίπου μέχρι να αλλάξουν την γραμμή μου ξέρει κανείς;

Το ρούτερ είναι αυτό εδώ: http://wwwen.zte.com.cn/en/products/access/cpe/201111/t20111110_352106.html

Δημοσ.

πραγματι μπορει να το εχει κλειδωσει.δεν σου τις σωζει η απλα τις χανει μετα απο reboot?αμα κανει τοδευτερο τοτε απλα μην κανεις reboot.τωρα για την γραμμη κανονικα μια δυο μερες παιρνει για τον οτε γιατι απλα μια αλλαγη οριου ειναι .τωρα αν καθυστερησουν για τον α β λογο τοτε... κανεις υπομονη.

weenend μην περιμενεις πολλα βεβαια.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...