Avatar_GR Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Χάλασε το ρούτερ φίλης μου και πήρε τηλέφωνο στον ΟΤΕ που είναι εδώ και 4-5 χρόνια να της στείλουν ένα καινούριο και της είπαν ότι δεν γίνεται. Αύριο θα τους πάρω και εγώ τηλέφωνο. Καμιά ιδέα τι να τους πω; (εκτός από τα γνωστά μπινελίκια αν δεν μου στείλουν άλλο...)
tasos555 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 φιλε δεν είναι υποχρεωμένη να σου στείλουν άλλο αν έχει πέραση η εγγύηση
Avatar_GR Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Ναι ρε φίλε, αλλά 5 χρόνια συνεχόμενα είναι στο ΟΤΕ. Δηλαδή αν κάθε χρόνο έκανε διακοπή και ξανά ενεργοποίηση δεν θα της έδιναν και από ένα ρούτερ κάθε χρόνο; Κάτι τέτοια καραγκιοζιλίκια κάνουν και μετά απορούν γιατί χάνουν πελάτες.
tasos555 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 οχι ρε δύστυχος δεν είναι υποχρεούμενος πάρε μονός ένα ρουτερ http://www.skroutz.gr/s/302016/TP-LINK-TL-WR741ND.html στο λέω επειδή είμαι στον οτε και από τότε που πουλήθηκε είναι άριστος αλλά κάποια πράγματα δεν γινοντε όπως και αν κόψης την σύνδεση σου με ένα παροχο αν θέλει μπορεί να σου πάρει το εξοπλισμό που σου έδωσε 1
corrupted Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 +1 και Like στον Τασο αν και μας στραβωσε με την ορθογραφια του... Παρε ενα router, ειναι πολυ φθηνα.
tasos555 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 σορι για τα ορθογραφικά μερικές φορές ξεχνιέμαι
poulinos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Ναι ρε φίλε, αλλά 5 χρόνια συνεχόμενα είναι στο ΟΤΕ. Δηλαδή αν κάθε χρόνο έκανε διακοπή και ξανά ενεργοποίηση δεν θα της έδιναν και από ένα ρούτερ κάθε χρόνο; Κάτι τέτοια καραγκιοζιλίκια κάνουν και μετά απορούν γιατί χάνουν πελάτες. ρε παιδια σορρυ αλλα μας δουλευετε????αν εκανες διακοπη και ενεργοποιηση καθε χρονο θα πληρωνες τελος ενεργοποιησης οποτε ο οτε θα τα βγαζε τα λεφτα του νεου ρουτερ.αν κανεις συμβολαιο σε δεσμευει οποτε ναι παλι τα βγαζει τα λεφτα και πληρωνεις και προστιμο.επειδη ειναι καποιος 5 χρονια στον οτε σημαινει οτι πρεπει να του κανουν και ρουτερ δωρο?δηλαδη και εγω αν εχω ενα μηχανακι και το πηγαινω για service να τους πω στα 5 χρονια ενα service δωρο?δεν ειναι κινητο να εχει καποιος επιδοτηση.γιατι βλεπω απειρα θεματα να ανοιγουν και να ζητανε ολοι ρουτερ δωρεαν.χωρις παρεξηγηση.β.δεν εχει νοημα να ζητησεις απο αυτους ρουτερ. με 25 ευρω μπορεις να παρεις κλασεις ανωτερω ρουτερ απο αυτο που δινουν πχ vigor 2700vg η να παρεις με καποια λεφτα παραπανω ενα netgear η καποιο Thomson μεταχειρισμενο απο εδωμεσα που τα δινουν πολυ πιο φτηνα.δεν αξιζει ουτε να δεσμευτεις ενα χρονο για να σου δωσουν ενα ρουτερ των 5 ευρω ουτε να αλλαξεις παροχο η να κανεις διακοπη.φαντασου δηλαδη ο καθε παροχος να εχει 200.000 πελατες και καθε χρονο να δινει 200.000 ρουτερ.
Avatar_GR Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Αγριεμένος ακούγεσαι Poulinos. Θα έχεις δει πολλά τέτοια θέματα εδώ μέσα φαντάζομαι... Με την ίδια λογική που λες εσύ ότι ΔΕΝ θα έπρεπε να μου δώσουν ρούτερ, εγώ λέω ότι σαν "καλός" πελάτης θα έπρεπε να πάρω ένα ρούτερ μιας και τους κοστίζει τόσο λίγο όσο λες και κάθε χρόνο βγάζουν τόσα πολλά λεφτά από εμένα. Όπως κάνουν π.χ οι εταιρείες κινητής η όπως κάναν παλιότερα που σου έδιναν διάφορα δωράκια με κάθε σύνδεση (σκληρούς δίσκους,δωροεπιταγές κτλ κτλ.) -Βέβαια καταλαβαίνω ότι από ότι λες δεν είναι στην λογική της εταιρείας να δίνει ρουτερ... οπότε μάλλον θα ψάξω να βρω κάποιο φτηνό.http://www.skroutz.gr/s/314146/TP-LINK-TD-W8951ND.html <--Αυτό εδώ θα βολέψει; (Είναι για φίλη όχι για εμένα. Αυτό που χρειάζεται είναι να σηκώνει 24άρα γραμμή ΟΤΕ(ας κλειδώσει και σχετικά χαμηλά δεν πειράζει) και να μην έχει αποσυνδέσεις συνέχεια. Θα βάλει πάνω 1 PC με ethernet+ 1 TV με ethernet(DLNA) το ασύρματο κλειστό θα είναι. -Αν γίνει η σύνδεση VDSL χρειάζεται άλλο ρούτερ; Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2013 από Avatar_GR
poulinos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 σε καταλαβαινω αυτο που θες δεν ειναι παραλογο αλλο τοσο για τον οτε που λεφτα υπαρχουν αλλα δεν παυει να ειναι ενα εξοδο για την εταιρεια. και πραγματι τα ρουτερακια τους κοστιζουν πολυ λιγο.ναι οι εταιρειες κινητης σου δινουν καποια λεφτα για επιδοτηση αλλα η επιδοτηση ειναι τα παραπανω λεφτα που δινει καποιος περα απο το παγιο.αλλο πχ να πληρωνεις 20 ευρω (τα νουμερα εικονικα) καθε μηνα και αλλο να δινεις πχ 10 ευρω παγιο στην vodafone πχκαι μετα να εχεις και αλλα 80 ευρω λογαριασμο.βεβαια και στουςπαροχους θα μπορουσε να γινετε κατι παραξενο.αν καποιος κανει πολλα τηλεφωνηματα σε κινητα κτλ και πληρωνες παραπανω να ειχε καποια εκπτωση σαν επιδοτηση για αλλο ρουτερ.αν βαλει vdsl ναι θα χρειαστει αλλο που θα της το δωσουν τουλαχιστον την πρωτη φορα.τωρα τα tp lInk ειναι οτι πληρωνεις παιρνεις.με 25 ευρω αν εχεις ορεξη να την βοηθησεις και εσυ θα μπορουσε να παρει το vigor 2700vg απο το www.ebw.grεπισης φτηνα σε μεταχειρισμενα ειναι και τα thomson 585 ta v8.και το Netgear το 1000 πολυ καλο αλλα πιο ακριβο.το tp link ειναι οτι πληρωνεις παιρνεις.δεν ειναι ασχημα βεβαια και σιγουρα καλυτερα απο διαφορα αλλα που δινει ο οτε και διαφοροι αλλοι παροχοι και ναι εχω δει πολλα ατομα να το λενε αυτο που λες εσυ για αυτο φανηκα λιγο αγριεμενενος γιατι φαινεται σαν ο αλλος να το απαιτει με το ζορι 1
Avatar_GR Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Καλά υπάρχουν ακόμα τα Vigor 2700vg; Πίστευα ότι θα έχουν εξαντληθεί μέχρι τώρα. Πρέπει να είχαν τρελό στοκ! ISDN γίνετε αυτό με φλασάρισμα; (Αρχίζω να το σκέφτομαι να πάρω και για εμένα ένα... ) VDSL δεν σηκώνει αυτό ε;
corrupted Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δεν ξερω για το φλασαρισμα σε ISDN αλλα... με 25 ευρω θες και VDSL support? Εγω παντως θα επαιρνα ενα TP-Link για την κοπελιτσα. Εχει δικιο ο poulinos που λεει οτι ειναι "οτι πληρωνεις παιρνεις", αλλα για ατομο που δεν εχει απαιτησεις, ειναι μια χαρα. 1
poulinos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Ναι Υπαρχουν ακομα αφου δεν πιστευω οτι σταματησε η παραγωγη.δεν γινεται να υπηρχαν τοσα κομματια.ναι γινεται flasharisma.Αν δεν θες να μπλεξεις τωρα με τετοια ναι το tp link ειναι απο τα καλα σε θεμα τιμη αποδοσης.
corrupted Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Τα TP-Link εχουν και πολυ ευκολο και user friendly web ui, οποτε και να χρειαστει να αλλαξει κατι η κοπελιτσα μονη της, δεν θα δυσκολευτει (θελω να πιστευω ).
poulinos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 απλα αν η κοπελα δεν ξερει πολλα παρτο εσυ ριξτου κανα firmware update αν υπαρχει σεταρε το και δωστο της ετοιμο να το βαλει πανω.προσοχη αν ειναι Over isdn η Over pstn(annex b /annex a)
Avatar_GR Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δεν ξερω για το φλασαρισμα σε ISDN αλλα... με 25 ευρω θες και VDSL support? Εγω παντως θα επαιρνα ενα TP-Link για την κοπελιτσα Κοπελάρα. Θα πάρω το Vigor τότε για την κοπέλα(αδερφή της κοπέλας μου είναι να την βοηθήσω όσο μπορώ...) και εγώ θα κάνω VDSL στο σπίτι (από ADSL ISDN)και θα πάρω ότι σάπιο ρούτερ μου δώσει ο ΟΤΕ. Τα TP-Link εχουν και πολυ ευκολο και user friendly web ui, οποτε και να χρειαστει να αλλαξει κατι η κοπελιτσα μονη της, δεν θα δυσκολευτει (θελω να πιστευω ). Για πλάκα το έγραψες αυτό ε; Ναι poulinos βλέπω ότι είναι Annex A αυτά τα ρούτερ,για αυτό ρώτησα μήπως αλλάζει με φλασάρισμα για να έπερνα και εγώ για το σπίτι ένα που έχω ISDN,αλλά θα βάλω VDSL μάλλον οπότε άχρηστο θα πάει, θα πάρω για την κοπέλα ένα μόνο και θα το σετάρω πριν το πάω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα