Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταλάθος και επειδή είναι στριμωχτά στο δωμάτιο την ώρα που έβαζα το καλώδιο της οθόνης με μια απότομη κίνηση το χέρι μου βρέθηκε να ακουμπάει το pcb της 7870 καθώς το side panel ήταν ανοιχτό.
Δεν ακούστηκε κάποιο "τσάφ" από στατικό ηλεκτρισμό ή οτιδήποτε άλλο και η λειτουργία του υπολογιστή ήταν κανονική σαν να μην συνέβη κάτι.

Από εκείνη την ώρα και μετά όμως,κάτι δεν μου άρεσε στην οθόνη...τα εικονίδια της επιφάνειας εργασίας φαίνονταν κάπως ξεθωριασμένα...ενώ πριν γυάλιζαν...εκτός και αν ήταν στην φαντασία μου.

Μετά από αυτή την παρατήρηση,έβγαλα την κάρτα γραφικών και άνοιξα τον υπολογιστή με την onboard κάρτα γραφικών και η εικόνα ήταν ακριβώς η ίδια...

Υπάρχει περίπτωση να πειράχτηκε κάτι άλλο,όπως για παράδειγμα η μητρική ο επεξεργαστής οι μνήμες κλπ?

Δημοσ.

Δεν έγινε τίποτα, μην ανησυχείς.Αν το καλώδιο που χρησιμοποιείς είναι bga τότε λογικό είναι να τα δείχνει κάπως θολά.

Δημοσ.

Δεν έγινε τίποτα, μην ανησυχείς.Αν το καλώδιο που χρησιμοποιείς είναι bga τότε λογικό είναι να τα δείχνει κάπως θολά.

Το καλώδιο που χρησιμοποιώ είναι DVI η κάρτα γραφικών είναι η 7870GHZ και η οθόνη μου είναι Full HD .Είναι το PC της υπογραφής μου.

Δημοσ.

Αφού δεν συνέβη τίποτα εκείνη τη στιγμή, όλα είναι καλά. Αν είχες ακουμπήσει το pcb με κάποιο μεταλλικό αντικείμενο να ανησυχούσες για τη καρτούλα. Αφού την ακούμπησες με το χέρι, εγώ θα ανησυχούσα περισσότερο ... για το χέρι μου!

Δημοσ.

Έκανα FurMark 15min χωρίς κανένα πρόβλημα...μήπως φάγανε φλασιά οι drivers και θέλουν reinstall ή μήπως τα έπαιξε η οθόνη...ηηηη μήπωςςςς είμαι τρελός...μήπως τα'χω χαμμένα?
Η εικόνα σαν να θόλωσε κάπως με το που ακούμπησα το χέρι μου στην κάρτα την ώρα που δούλευε(λογικά ακούμπησε σε 2 διαφορετικά σημεία το δάχτυλό μου και τα ένωσε...με αποτέλεσμα να έγινε κάποιο fail?Πάντως οι επιδόσεις είναι ακριβώς οι ίδιες)...πριν τα έδειχνε όλα τελείως κρύσταλλο ενώ τώρα τα εικονίδια είναι κάπως θαμπά...λες και έβαλα πάνω στην οθόνη προστατευτικό όπως αυτά που βάζουν στα κινητά και έγινε λίγο θαμπή....any ideas????

Δημοσ.

Αυτο με το ακουμπαω pcb θα χαλασει εχει καταντησει λιγο βαρετο :P

Δεν ειναι τοσο ευκολο πια να παθει κατι :P 

Αμα δεις πως επιανα εγω το h/w απο αυτα που διαβαζω παιζει να με σκοτωνες

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...