Chrisfiremac Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Γεια σε ολους, χρειαζομαι τη βοηθεια σας για κατι που εχει παρουσιασει τελευταια το laptop μου. Τον τελευταιο καιρο κατα λαθος εχω βαλει στο hp μερικες βλακιουλες που πιστευω οτι κανουν τον υπολογιστη πιο αργο και επιφερουν δισλητουργεια. Π.χ pc performer, babylon και αλλα πραγματα που δεν μου ειναι χρησιμα. Θελω να κανω ενα ξεκαθαρισμα ωστε ο υπολογιστης μου να ξαναγινει οσο γρηγορος ηταν και χωρις προβληματα. Για να καταλαβετε τελευταια μου παρουσιασε κατι το chrome και δεν μπορω να το χρησιμοποιησω . Και χρησιμοποιω μονο τον explorer.
vaggospat13 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Ανεβασε μια λιστα με προγραμματα που εχεις βαλει στο laptop να σου πουμε ποια να απεγκαταστησεις. Τα pc performer, babylon διωχτα απο τώρα
Chrisfiremac Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Τα προγραμματα ειναι Addict - thing adobe live cyrcle ES2 driover pro elaborate bytes lightscribe direct disk labeling optimized pro sharks 007 codecs the bflix total commander uniblue νομιζω αυτα ειναι τα σκουπιδια δηλαδη να κανω διαγραφη σε ολα στον καδω Τα προγραμματα ειναι Addict - thing adobe live cyrcle ES2 driover pro elaborate bytes lightscribe direct disk labeling optimized pro sharks 007 codecs the bflix total commander uniblue νομιζω αυτα ειναι τα σκουπιδια δηλαδη να κανω διαγραφη σε ολα στον καδω
vaggospat13 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 απεγκατασταση τα κανεις προσοχη ποτε διαγραφη ,δεν ειναι αρχεια ειναι προγραμματα πας πινακας ελεγχου -προγραμματα και δυνατοτητες και κανεις απεγκατασταση τα προγραμματα που δεν χρειαζεσαι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα