Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, χτες το βράδυ έκανα ένα τσεκ απ με το HDsentinel τον σκληρό μου και τα αποτελέσματα ήταν 85% Health!!! Επίσης η θερμοκρασία του για χτες ήταν 35 βαθμοί!

Μήπως να αρχίσω να κάνω κανά back up? Για να είμαι έτοιμος για το μέλλον?

Δημοσ.

Πάντα κρατάμε bakcup, ειδικά στα αναντικατάστατα αρχεία μας, ακόμα και αν ο δίσκος είναι ολοκαίνουργιος και με 100% health.

Δημοσ.

Κατάλαβα... Θα ξεκινήσω λοιπόν σιγά σιγά την αποθηκεύση.

Α,και κάτι ακόμα με 85% υγεία ο δισκός θα ζήσει μερικούς μήνες μέχρι να προβώ σε αντικατάσταση.. ε?

Σας ευχαριστώ παιδιά.

Δημοσ.

ο δισκος μπορει και να μην χαλασει παραιτερω κ να τον εχεις για χρονια και χρονια.Το ξερεις ομως αυτο;

οπως επισης μπορει πχ να τον συνδεσεις αυριο κ να ειναι τελειως νεκρος.

Ακομα και 100% ζωη να ειχε.

Δημοσ.

ετσι ετσι ειναι, ο δισκος σημερα ειναι αυριο δεν ειναι  το ειχα παθει και εγω με εναν seagate 500gb

seagate 500gb είναι και μένα :fear:

Εντάξει ήδη σκέφτομαι το επόμενο μηχάνημα... Γιατί αυτό το νιώθω να με εγκαταλείπει!!

ΥΓ Ουσιαστικά όλοι μαζί θα το φτιάξουμε το επόμενο.. Διοτί ετοιμάζω τοπικ στην κατάλληλη ενότητα πάντα!! B)

ΥΓ1 Απίστευτη η ιστοσελιδα του ινσομνια βοηθάει πολύ κόσμο και ενημερώνει!! (λίγο οφ τοπικ, αλλά κάπου ήθελα να το γράψω) :-D

Δημοσ.

εγώ έχω western digital εξωτερικό με 13% υγεία από μικρο πέσιμο 15 πόντων την ώρα που έκανε μια αντιγραφή, και δουλεύει άψογα τα τελευταία 4 χρόνια έχω δει άπειρες ταινίες και σειρές.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...