lexmark Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Καλημερίζω το φόρουμ. Έχω αυτή τη στιγμή 2 οθόνες συνδεμένες σε μια GF 9600 GT. Η μια είναι Πηγή: http://www.cosmodata.gr/product/59560/">αυτή και η 2η είναι μια 17αρα proview. Είναι καιρός να αλλάξω τη 17αρα και θα ήθελα να μου προτείνετε μια άλλη στη θέση της. Η Proview επιτελεί χρέη βοηθητικής οθόνης, οπότε δεν είμαι και πολύ απαιτητικός (απλά ας είναι 19-21 ιντσών). Παιχνίδια δεν παίζω και αν παίξω κανένα θα είναι μόνο στην philips, άρααα... μην μιλήσει κανείς για την κάρτα γραφικών μου! Ευχαριστώ!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 κλασικά κάποιο 21.5" με IPS της LG...
lexmark Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 IPS γιατί Thresh; Έχω μείνει λίγο πίσω σε αυτά, ποια είναι η διαφορά με led;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 ips είναι το panel, led είναι το backlight... αν και outdated, http://www.insomnia.gr/topic/238135-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%AF-%CE%BF%CE%B8%CE%BF%CE%BD%CF%8E%CE%BD-%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CF%81%CF%8C%CF%82-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%82/
lexmark Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Yeah το διάβασα αυτό, αλλά σκέφτηκα ότι από τότε θα έχουν αλλάξει 5-6 πραγματάκια. Ο χρόνος απόκρισης και η αντίθεση δεν παίζουν ρόλο όμως; (επειδή δεν τα αναφέρει, για αυτό ρωτάω).
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 το typical contrast είναι σχεδόν παντού ίδιο (ονομαστικό), το dynamic είναι αδιάφορο... to response time δεν είναι άμεση συγκρίσιμο ανάμεσα σε διαφορετικά panels, επιπλέον δεν το μετράνε όλοι οι κατασκευαστές με τον ίδιο τρόπο, αλλά και πάλι τα "5-8ms" δεν έχουν κανένα πρόβλημα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα