Προς το περιεχόμενο

HTC One S Sim Free Smartphone 310€ - amazon.co.uk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγώ χθες παρήγγειλα το γκρί.

Απο amazon.co.uk και η αγορά γίνεται απο το ίδιο το amazon και όχι απο κάποιο τρίτο μαγαζί.

Αποστολή κανονικά στην Ελλάδα (δεν μου έβγαλε κάποιο πρόβλημα) και σε τελική τιμή 263,13 λίρες (δεν επέλεξα δωρεάν ταχυδρομικά άλλα μια άλλη επιλογή - πιο γρήγορη με μια μικρή χρέωση).

και εγω ακριβως τα ιδια με εσενα (για να σπασω την σιωπή μου.

παραλαβή Friday 11 Jan 2013 - Wednesday 16 Jan 2013

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και ένα ακόμα update :

Είχα στείλει μήνυμα χθές μέσω του amazon στον πωλητή για περισσότερες πληροφορίες για το κινητό (το μαύρο S) και μου απάντησε πριν λίγο ότι το κινητό είναι το Z560e, δηλαδή με τον S3 επεξεργαστή.Οπότε πάλι καλά που είδα και τα άλλα και δεν το παρήγγειλα!

Υποψιάζομαι ότι και όλοι οι υπόλοιποι πωλητές θα δίνουν το Z560e...

Δημοσ.

Δεν υπάρχει καλύτερη και χειρότερη. Το θέμα είναι εσύ τι ζητάς από το κινητό οπότε μέχρι να μας πεις, απάντηση δεν μπορεί να υπάρξει σ' αυτό ...

καταρχας το διαθεσιμο budget ειναι μεχρι 300 (+- κατι ) ευρω αλλα δεν ειναι απαραιτητο να τα ξοδεψω ολα αν υπαρχει κατι ποιο φθηνο και καλο..

η χρηση ειναι pdf/word,πολυ σερφαρισμα,multitasking,καλες φωτογραφιες,υποστηριξη,να μπορει να παιζει τελεια χωρις κολληματα/προβληματα ολα τα παιχνιδια(και τα HD) και το κυριοτερο να εχει διαρκεια στον χρονο οσο γινεται καθως θα το κρατησω μια 3ετια.

ως τωρα στην κορυφη της λιστας ειναι το xperia s.

μετα ειναι το galaxy nexus/sgs2  και δεν ξερω τι αλλο...

δεν χρειαζεται να ειναι απαραιτητα android μιας και τα wp8 τα βρηκα εξαισια,απλα δεν ξερω τι να επιλεξω,δεν θελω να κανω λαθος αγωρα και να το μετανιωσω γιατι 3κατοσταρικα ειναι αυτα..

Δημοσ.

Είχα στείλει μήνυμα χθές μέσω του amazon στον πωλητή για περισσότερες πληροφορίες για το κινητό (το μαύρο S) και μου απάντησε πριν λίγο ότι το κινητό είναι το Z560e, δηλαδή με τον S3 επεξεργαστή

στη σελιδα του ο πωλητης ελεγε για επεξεργαστη 1,7 η 1,5 ??

εαν ελεγε για 1,7 τοτε σωστα ειναι το Z560e με τον S3

εαν ελεγε για 1,5 θα επρεπε να ειναι το  Z520 με τον S4

Δημοσ.

Ο κάθε πωλητής δεν έχει δική του σελίδα, χρησιμοποιεί τη γενική σελίδα του amazon με την περιγραφή του amazon.

Εκεί λοιπόν έγραφε για 1.5GHz dual core που παραπέμπει σε Z520e (S4). Επειδή όμως οι S4 βρίσκονται μόνο με σαφάρι πλέον, την είχα ψυλλιαστεί τη δουλειά και γι' αυτό ήθελα εξακρίβωση.

Γιατί δεν ήθελα να μπλέκω με επιστροφές και μπερδέματα. Για ρωτήστε και εσείς που το παραγγείλατε να δούμε τι στέλνουν...

Δημοσ.

βασικα απο την στιγμη που αλλο λενε και αλλο στελνουν δεν υπαρχει κανενα προβλημα σχετικα με την επιστροφη. απλος σου μενει λιγο η απογοητευση απο την ολη διαδικασια. περαν αυτου και παρολο που θελω αυτο με τον S4 με προβληματιζει λιγο για το εαν τελικα δεν σταλει αυτο που λενε εαν θα το κρατησω. το λεω γιατι ψαχνω τοσο καιρο αυτο το κινητο και ειναι μεγαλο μπερδεμα για το που θα το βρει κανεις και ποιο θα ειναι κλπ κλπ. απο την στιγμη που οσοι εχουν δουλεψει και τα 2 λενε οτι δεν υπαρχει καμια ουσιαστικη διαφορα αυτο και μονο με βαζει σε σκεψεις για το τι τελικα αξιζει να κανω

Δημοσ.

Σύμφωνοι, απλά όπως λέω δεν ήθελα να μπλέξω με επιστροφές κλπ. Επίσης, όντως για βασική χρήση δεν έχει διαφορά. Απλά εγώ το ήθελα για full ξεκλείδωμα και customization (root, unlocked bootloader, S-OFF, custom ROM) κλπ, και ό,τι έχει κυκλοφορήσει προς αυτή την κατεύθυνση στους XDA είναι για τον S4, χωρίς να δουλεύει στον S3.

Αλλά για κάποιον που το θέλει εργοστασιακό, δεν θα δεί σχεδόν καμμία διαφορά.

Δημοσ.

πολυ σωστα, ετσι οπως το λες.

επειδη δεν πρόκειται να κανω ολα αυτα που λες (εως τωρα τουλάχιστον  για αυτο και το σκεπτομαι. απο την αλλη ομως που να βρουμε αυτο με τον S4 και να ειναι και free sim (οπως το λενε οι φιλοι μας οι αγγλοι)

Δημοσ.

και ομως μολις παρελαβα.

χωρις πολλα πολλα μιας και θελω να ασχοληθώ περισσοτερο μαζι του, να αναφερω τα παρακατω.

αρχικα το πιο σημαντικό, πηρα το χρωμμα γκρι και ειναι αυτο με τον S4. πιο συγκεκριμένα οπως αναφερει η συσκευασια Z520e.

διαθέτει hand's free και το τροφοδοτικο του ειναι αγγλικου τυπου που σημαίνει οτι θα χρειαστουμε ελληνικό ανταπτορα.

Δημοσ.

Μπράβο, ήσουν τυχερός! Είχα βρεί ακριβώς το ίδιο από Ελλάδα στο birdphone, αλλά 1ον) το είχαν 400€ και 2ον) ήθελα το μαύρο :P

Άντε, καλό λιώσιμο.

Δημοσ.

Μπράβο, ήσουν τυχερός! Είχα βρεί ακριβώς το ίδιο από Ελλάδα στο birdphone, αλλά 1ον) το είχαν 400€ και 2ον) ήθελα το μαύρο :P

Άντε, καλό λιώσιμο.

και γιατί δεν πέρνεις αυτό http://www.amazon.co.uk/gp/product/B007H7G6IE/ref=noref?ie=UTF8&psc=1&s=electronics φίλε μου σε καλή τιμή, μαύρο που το θέλεις και νομίζω με τον S4;

Δημοσ.

Γιατί, όπως έγραψα και σε προηγούμενα μηνύματα, κανείς πωλητής δεν το στέλνει Ελλάδα το μαύρο, εκτός από τον MediaDevil, και αυτός στέλνει το S3...

Δημοσ.

τελικά σήμερα παρέλαβα το htc one S (και μάλιστα είναι με τον S4 επεξεργαστή!!!).

ένα μεγάλο ευχαριστώ στον topic starter PETROS13

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...