Προς το περιεχόμενο

HTC One S Sim Free Smartphone 310€ - amazon.co.uk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στα ίδια λεφτά κοίταξε για LG Optimus True HD LTE P936 και Sony Xperia S

(για specs κινητών εδώ http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4574&idPhone2=4369)

Από κει και πέρα παίζουν ρόλο και άλλα πράγματα εκτός των specs ;)

ποια ειναι η καλυτερη επιλογη που μπορω να κανω?

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

απλά έλεος,προσπαθώ να το παραγγείλω και μου λέει το άμαζον οτι δεν το στέλνει στην διευθηνσή μου :(

πρώτη φορά με σελλερ το άμαζον μου γινεται αυτό,γιατί?

το Metallic Grey τελείωσε, δοκίμασε με το black

Δημοσ.

το Metallic Grey τελείωσε, δοκίμασε με το black

βρε με το black προσπαθω! αλλα κάθε φορά τα ίδια,κολάει στην διεύθηνσή μου!

Δημοσ.

Αν παρουσιάσει το πρόβλημα μετά από 1 μήνα (δεν το παρουσιάζει πάντα αμέσως) τι θα γίνει; Θα το αντικαταστήσει το Amazon ή θα μπλέξει ο δυνητικός αγοράστής του με το εδώ σέρβις της HTC; Η HTC δεν αναγνωρίζει επισήμως το πρόβλημα οπότε θα το πηγαίνεις στο σερβις, θα το ελέγχουν, δε θα βρίσκουν τίποτα (είπαμε, γίνεται εντελώς τυχαία και σε φάσεις με κακό σήμα) και θα στο επιστρέφουν όπως είναι πίσω. Έτσι λένε πολλοί που έχουν το πρόβλημα...

αυτό μπορεί να συμβεί όχι μόνο απο αγορά απο amazon άλλα και απο οπουδήποτε αλλού...

Δημοσ.

βρε με το black προσπαθω! αλλα κάθε φορά τα ίδια,κολάει στην διεύθηνσή μου!

τώρα το δα και εγώ...,και έκανα δοκιμή έβαλα το συγκεκριμένο, το HTC One V και το HTC One X με μικρότερη και μεγαλύτερη αντίστοιχα αξία τα οποία και τα δέχεται κανινικά. οπότε κάποιο θέμα παίζει με αυτό εδώ.

Δημοσ.

τώρα το δα και εγώ...,και έκανα δοκιμή έβαλα το συγκεκριμένο, το HTC One V και το HTC One X με μικρότερη και μεγαλύτερη αντίστοιχα αξία τα οποία και τα δέχεται κανινικά. οπότε κάποιο θέμα παίζει με αυτό εδώ.

μηλισα με support του αμαζον αλλα μου ελεγε μπαρουφες,οτι καποια item δεν ερχονται γενικα ελλαδα και μου εδινε λινκ με delivery restrictions ενω προσπαθουσα να εξηγησω οτι με τα λινκ που μου δινει πρεπει να ερθει το κινητο στην διευθηνση μου αφου τα electronics περιλαμβανουν την ελλαδα σαν χωρα αποστολης.

δεν εβγαλα ακρη,τι να πω...

Δημοσ.

Η εγγύηση είναι πανευρωπαϊκή βάση νόμου (2χρόνια), όπως και σε οτιδήποτε που πωλείται εντός ευρωπαϊκής ένωσης. Οποιοσδήποτε σας πει κάτι διαφορετικό υπάρχουν 2 περιπτώσεις: 1. Είναι άσχετος. 2. Πάει να σας ξεγελάσει. Μοναδική εξαίρεση είναι όταν η συσκευή που αγοράζετε έχει φτιαχτεί για να κυκλοφορήσει σε χώρα εκτός Ε.Ε. (όπως πχ και εφόσον μιλάμε για κινητά, Μαρόκο, Ακτή ελεφαντοστού και κάτι τέτοια περίεργα markets  B) ) 

Δημοσ.

ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΤΟ HTC ONE S BLACK...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ...ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ 30ΛΙΡΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΜΟΥ ΜΓΗΚΕ 285 ΛΙΡΕΣ...ΔΗΛΑΔΗ 350 ΕΥΡΩ...ΜΗΠΩς ΕΠΙΒΑΡΥΝΘΩ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟ...? ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ..? ΘΑ ΕΡΘΕΙ 12-18 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ...

Δημοσ.

ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΤΟ HTC ONE S BLACK...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ...ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ 30ΛΙΡΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΜΟΥ ΜΓΗΚΕ 285 ΛΙΡΕΣ...ΔΗΛΑΔΗ 350 ΕΥΡΩ...ΜΗΠΩς ΕΠΙΒΑΡΥΝΘΩ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟ...? ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ..? ΘΑ ΕΡΘΕΙ 12-18 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ...

Από το MediaDevil δεν το παρήγγειλες; Βασικά ήταν ο μόνος που μπορούσε να στείλει Ελλάδα. Διάβασες ότι έγραφε πως το κουτί ήταν ανοιχτό και το κινητό (αν και αχρησιμοποίητο) το είχε για να επιδεικνύει αξεσουάρ;

Το είχα βάλει και εγώ στο καλάθι χθες για παραγγελία, αλλά πρόσεξα τα παραπάνω, και 350€ για ανοιχτό κουτί δεν έδινα...

Δημοσ.

εγώ χθες παρήγγειλα το γκρί.

Απο amazon.co.uk και η αγορά γίνεται απο το ίδιο το amazon και όχι απο κάποιο τρίτο μαγαζί.

Αποστολή κανονικά στην Ελλάδα (δεν μου έβγαλε κάποιο πρόβλημα) και σε τελική τιμή 263,13 λίρες (δεν επέλεξα δωρεάν ταχυδρομικά άλλα μια άλλη επιλογή - πιο γρήγορη με μια μικρή χρέωση).

που το είδατε αυτό το mediadevil?

Δημοσ.

για να πω την αληθεια δεν το προσεξα φιλε μου...σε ευχαριστω! μπορω να ακυρωσω τωρα την παραγγελια...? γιατι οντως 350 ειναι πολλά για ανοικτό κουτι...

Δημοσ.

ποια ειναι η καλυτερη επιλογη που μπορω να κανω?

Δεν υπάρχει καλύτερη και χειρότερη. Το θέμα είναι εσύ τι ζητάς από το κινητό οπότε μέχρι να μας πεις, απάντηση δεν μπορεί να υπάρξει σ' αυτό ...

Δημοσ.

για να πω την αληθεια δεν το προσεξα φιλε μου...σε ευχαριστω! μπορω να ακυρωσω τωρα την παραγγελια...? γιατι οντως 350 ειναι πολλά για ανοικτό κουτι...

που ακριβώς το είδατε αυτό;

που γράφει για την κατάσταση του κουτιού ή του τηλεφώνου;

ποιό προϊόν ακριβώς (link) πήρες φίλε μου;

Δημοσ.

MediaDevil ήταν ο πωλητής του amazon που μπορούσε να στείλει Ελλάδα το μάυρο. Όλοι οι υπόλοιποι, συμπεριλαμβανομένου και του amazon δεν έστελναν.

Κοίτα, δε θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου, μπορεί και το κινητό να είναι αστέρι, απλά θεώρησα σωστό να ενημερώσω. Και 350€ για ανοιχτή συσκευασία δεν νομίζω να είναι ευκαιρία, όσο ειλικρινής και να είναι ο πωλητής.
Εάν δεν έχει γίνει dispatched, μπορείς να το ακυρώσεις από το λογαριασμό σου.

που ακριβώς το είδατε αυτό;
που γράφει για την κατάσταση του κουτιού ή του τηλεφώνου;

ποιό προϊόν ακριβώς (link) πήρες φίλε μου;

Εάν πας εδώ : http://www.amazon.co.uk/gp/offer-listing/B007H7G6IE/ref=sr_1_1_olp?ie=UTF8&qid=1357650762&sr=8-1&condition=new ο κάθε πωλητής έχει πληροφορίες για το προϊόν.

π.χ. στο 4ο από Super Discounts λέει "Brand New Sim Free, Phone and charger ONLY. No Accessories included and No Original Box." οπότε το συγκεκριμένο δεν έχει αυθεντικό κουτί και αξεσουάρ.

Στο μόνο μαύρο S που μπορούσε να έρθει Ελλάδα έγραφε αυτά που είπα παραπάνω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...