Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Αφού η μετάδοση από τον υπολογιστή στην οθόνη γίνεται μέσω streaming τι σημασία έχει αν ο υπολογιστής μας έχει κάρτα γραφικών Radeon ή Geforce. Μας δουλεύουν; Καλό φαίνεται το tegra 4. Fingers crossed για το Nexus 8 του χρόνου.

Δημοσ.

Πως σκοτωνει η Nvidia απλα το ouya.....

Αληθεια ειμαι ο μονος gamer που δεν δινει σημασια για κατι τετοια και απλα περιμενω το καινουργιο xbox η υπαρχουν και αλλοι :)

• Like 2
Δημοσ.

Αφού η μετάδοση από τον υπολογιστή στην οθόνη γίνεται μέσω streaming τι σημασία έχει αν ο υπολογιστής μας έχει κάρτα γραφικών Radeon ή Geforce. Μας δουλεύουν; Καλό φαίνεται το tegra 4. Fingers crossed για το Nexus 8 του χρόνου.

Στο splashtop THD,αν εχεις radeon,δε σου βγαινει το παιχνιδι σε full screen,αλλα σε windows!Τωρα σ'αυτο δε ξερω πως λειτουργει και τι εχει κανει η nvidia!

Δημοσ.

Δεν τρελάθηκα αλλά μου έκανε ένα κλικ, σε λογική τιμή ίσως το πάρω σεπτέμβριο μεριά αν έχει έρθει κατά εδώ

Δημοσ.

Αγαπημένη εταιρία η Nvidia ...... αρκεί να μην κάνει κατάχρηση της κυριαρχίας της.

Όσο περισσότεροι, τόσο περισσότερες οι επιλογές του καταναλωτή ..... Άντε και κονσόλα.

• Super Moderators
Δημοσ.

Καλό φαίνεται το tegra 4. Fingers crossed για το Nexus 8 του χρόνου.

φέτος θες να πεις, τέλη 2013 :P

• Like 1
Δημοσ.

αντί να ασχοληθούνε με τίποτα σοβαρό ασχολούνται με κονσόλες που θα πιάσουν πάτο από την πρώτη ημερα κυκλοφορίας σε σχέση με τις επίδοσης τους - χρησιμότητα τους και την τιμή τους
κατά την γνώμη μου πάντα...

Δημοσ.

Απο οτι ειδα στο βιντεο παιζει παιχνιδια με καλα γραφικα,θα το τσιμπησω σιγουρα!

Μπραβο nVidia μου λυσες το προβλημα!

Συνηθως οταν επεζα ps3 κοιταγα το χειριστιριο!

Θα αρεσει ομως αυτο στην microsoft και στη Sony?

Καλα δε λενε ο καθε κατεργαρης στο μπαγκο του?

Δημοσ.

Και για να κλεισω,υπαρχουν τοσες βιντεοκονσολες σωστα?

και μονο δυο κατασκευαστες του ουσιαστικα πιο χρησιμου μερους την GPU.

Αραγε το PS3 που εχει nVidia καρτα και psp θα εχουν καλυτερη καρτα απο αυτην?

Βαλτε το μυαλο σας να δουλεψει και θα δειτε ποσο ξεκαθαρο ειναι!

Πλεον η Sony θα πληρωνει για καρτες οι οποιες θα ειναι και κατωτερες απο αυτες της nVidia στα ειδοι PSP!

Ελπιζω οπως και να χει να δω ενα ανεπτυγμενο λογισμικο!

Δημοσ.

Πόσες κονσόλες να αντέξει η αγορά?? Πόσες?

PS Vita, WiiU, PS4, Xbox720, Ouya, Project Shield και η steam ανακοινωσε hardware...Όλα αυτά τη στιγμή που όλοι παίζουν σε smartphone και tablet..

Δημοσ.

Πόσες κονσόλες να αντέξει η αγορά?? Πόσες?

PS Vita, WiiU, PS4, Xbox720, Ouya, Project Shield και η steam ανακοινωσε hardware...Όλα αυτά τη στιγμή που όλοι παίζουν σε smartphone και tablet..

Οταν βγει ps4,xbox τις υπολοιπες ξεχνα τες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...