Chemical Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Αυτό ναι, είναι κουλτούρα, 90's καταστάσεις 1
prokopisboy Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Αφού η μετάδοση από τον υπολογιστή στην οθόνη γίνεται μέσω streaming τι σημασία έχει αν ο υπολογιστής μας έχει κάρτα γραφικών Radeon ή Geforce. Μας δουλεύουν; Καλό φαίνεται το tegra 4. Fingers crossed για το Nexus 8 του χρόνου.
lepaterious Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Πως σκοτωνει η Nvidia απλα το ouya..... Αληθεια ειμαι ο μονος gamer που δεν δινει σημασια για κατι τετοια και απλα περιμενω το καινουργιο xbox η υπαρχουν και αλλοι 2
ektor7 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Αφού η μετάδοση από τον υπολογιστή στην οθόνη γίνεται μέσω streaming τι σημασία έχει αν ο υπολογιστής μας έχει κάρτα γραφικών Radeon ή Geforce. Μας δουλεύουν; Καλό φαίνεται το tegra 4. Fingers crossed για το Nexus 8 του χρόνου. Στο splashtop THD,αν εχεις radeon,δε σου βγαινει το παιχνιδι σε full screen,αλλα σε windows!Τωρα σ'αυτο δε ξερω πως λειτουργει και τι εχει κανει η nvidia!
mpikoz Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δεν τρελάθηκα αλλά μου έκανε ένα κλικ, σε λογική τιμή ίσως το πάρω σεπτέμβριο μεριά αν έχει έρθει κατά εδώ
JS v.i.p. Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Αγαπημένη εταιρία η Nvidia ...... αρκεί να μην κάνει κατάχρηση της κυριαρχίας της. Όσο περισσότεροι, τόσο περισσότερες οι επιλογές του καταναλωτή ..... Άντε και κονσόλα.
ANHLIKOS Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Ρε παίδες άσχημο δεν είναι; Ή το γούστο μου είναι για το πέος; 5
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Καλό φαίνεται το tegra 4. Fingers crossed για το Nexus 8 του χρόνου. φέτος θες να πεις, τέλη 2013 1
Millennium Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Epic Fail η κονσόλα. Epic Win o Tegra 4. Τα δοκιμασες?? Τι λενε? 2
lousifer2008 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 αντί να ασχοληθούνε με τίποτα σοβαρό ασχολούνται με κονσόλες που θα πιάσουν πάτο από την πρώτη ημερα κυκλοφορίας σε σχέση με τις επίδοσης τους - χρησιμότητα τους και την τιμή τουςκατά την γνώμη μου πάντα...
Nikos667 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Απο οτι ειδα στο βιντεο παιζει παιχνιδια με καλα γραφικα,θα το τσιμπησω σιγουρα! Μπραβο nVidia μου λυσες το προβλημα! Συνηθως οταν επεζα ps3 κοιταγα το χειριστιριο! Θα αρεσει ομως αυτο στην microsoft και στη Sony? Καλα δε λενε ο καθε κατεργαρης στο μπαγκο του?
Nikos667 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Και για να κλεισω,υπαρχουν τοσες βιντεοκονσολες σωστα? και μονο δυο κατασκευαστες του ουσιαστικα πιο χρησιμου μερους την GPU. Αραγε το PS3 που εχει nVidia καρτα και psp θα εχουν καλυτερη καρτα απο αυτην? Βαλτε το μυαλο σας να δουλεψει και θα δειτε ποσο ξεκαθαρο ειναι! Πλεον η Sony θα πληρωνει για καρτες οι οποιες θα ειναι και κατωτερες απο αυτες της nVidia στα ειδοι PSP! Ελπιζω οπως και να χει να δω ενα ανεπτυγμενο λογισμικο!
Millennium Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 http://buy.thegameklip.com/ http://www.powera.com/moga 2
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Πόσες κονσόλες να αντέξει η αγορά?? Πόσες? PS Vita, WiiU, PS4, Xbox720, Ouya, Project Shield και η steam ανακοινωσε hardware...Όλα αυτά τη στιγμή που όλοι παίζουν σε smartphone και tablet..
lepaterious Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Πόσες κονσόλες να αντέξει η αγορά?? Πόσες? PS Vita, WiiU, PS4, Xbox720, Ouya, Project Shield και η steam ανακοινωσε hardware...Όλα αυτά τη στιγμή που όλοι παίζουν σε smartphone και tablet.. Οταν βγει ps4,xbox τις υπολοιπες ξεχνα τες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα