giannis98 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 παιδια καλημερα, εχω ενα προβλημα με το pc, 1 μηνα τωρα μου παρουσιαζει προβλημα αφου κλεισω τον υπλογιστη καθε φορα που τον ανοιγω το πρωι μου βγαζει να παταω ctl alt del αφου κανω κολλαει η οθονη εκει που διχνει την μητρικη κ πρεπει να καν αλλες 2 φορες ctrl alt del για να ξενκινησει κανονικα.αλλες φορες μου βγαζει να επιλεξω κανονικη εκκινηση windows.τι φταει?ο δισκος ειναι καινουργιος τον εβαλα τον σεπτεμβριο. ευχαριστω εκ των προτερων
jim_p Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Μηπως εχεις ξεχασμενο πανω καποιο στικακι ή καποιο δισκακι αφημενο μεσα?
giannis98 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 οχι δν εχω ξεχασει κατι.εκανα check disk κ αυτοματη επιδιορθωση(αν το λεω σωστα) κ τον εκλεισα κ τον ξανα ανοιξα κ δν μου το ξανα εκανε.τωρα τι να πω ελπιζω να μην το ξανα κανει.
giannis98 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 τελικα παλι τα ιδια.σημερα τον ανοιξα παλι μυο εβγαζε (A Disk Read Error Occured. Press CTRL+ALT+DEL to restart). τον ανοιξα αλλαξα καλωδια μηπως φταιει αυτο παλι τα ιδια (reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key).αλλαξα κ την σειρα που μπουταρει κ παλι τπτ.τι να κανω ρε παιδια?ξερει κανεις?
A_panM Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Διαβασε αυτο μπορει να σε βοηθησει http://goo.gl/TCdts
ΠΟΣΕΙΔΩΝ Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Ίσως φταίνε τα Windows κάντα ξανά εγκατάσταση απο την αρχή, κάνε και κανένα Scan να δείς άν κόλλησες κανέναν ιό δέν είναι θέμα μόνο του δίσκου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα