Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας θέλω να κάνω μια αναβάθμιση στον υπολογιστή μου και σκευτομαι να αλα είμαι μεταξύ 8350 ι να πάω σε ι5,ι7 θέλω οποιος έχει τον 8350 εντυπώσεις γιατί δεν ξέρω κανέναν που να τον έχει έριξα μια ματιά εδώ και βλέπω μεγάλη διαφορά http://www.cpubenchmark.net/high_end_cpus.html απο τον ι5 το pc μου είναι το παρακάτω για intel δίνω μέχρι  250 ευρώ(αλλά άμα τα αξίζει δηνο και 300 για ι7) και μα ζει με το cpu θέλω και έναν ssd για να ανηγει γρήγορα το pc mexri 60-65 ευρώ

 

κουτί ENERMAX ECA3170 STARAY BLUE

 

cpu amd phenom ii x4 965 black edition

 

mitriki http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.522873 την διχνο από το ε-shop γιατί μου διχνι διαφορετικά αποτελέσματά το google και σκεφτικα μην μπερεδεφτιτε

 

ram INGSTON KHX1333C9D3B1K2/8G 8GB (2X4GB) HYPERX BLU DDR3 DUAL CHANNEL KIT

 

gpu  GIGABYTE GEFORCE GTX550 TI GV-N550D5-1GI 1GB GDDR5 PCI-E RETAIL

 

hdd SEAGATE ST31000524AS 1TB BARRACUDA 7200.12 SATA3

 

psu DEER DR-8600BTX 600W 14CM FAN

Δημοσ.

Εγώ λέω να κρατήσεις τον επεξεργαστή σου που είναι υπεραρκετος για τα πάντα και να βάλεις κανένα σοβαρό τροφοδοτικο!

  • Like 5
Δημοσ.

Έχει δίκιο ο Goth...Τι θέλεις να κάνεις και δε μπορεις με τον 965;;; Το μπάτζετ σου να το σπαταλησεις αλλου...Αν παίζεις παιχνίδια και έχεις θέμα άλλαξε GPU.Αλλιως πάρε ssd που θα δώσει αέρα στο συστημα σου.Και τέλος κανε τη χάρη στο PC και άλλαξε τροφοδοτικο...

  • Like 1
Δημοσ.

Πρώτη σου προτεραιότητα όπως σωστά προ-είπαν τα παιδιά είναι ένα καλό psu και κατά δεύτερον ένας SSD. Τα οφέλη από μια τέτοια αναβάθμιση θα είναι τόσο αισθητά όσο και ουσιαστικά.

 

Εάν είσαι αποφασισμένος να προχωρήσεις σε αλλαγή πλατφόρμας τόσο ο FX-8350 όσο και κάποιος εκ των Core-i5 είναι αξιόλογες επιλογές και δεν χρειάζεται να ξηλωθείς για Core i7.

Εδώ μπαίνει το ερώτημα που πρόλαβε να εκφράσει ο Red Devil. Την χρήση που χρειάζεσαι το PC καθώς και αν έχεις σκοπό να αξιοποιήσεις το overclockability τους. Στην δεύτερη περίπτωση χρειάζεσαι και ένα φιλότιμο aftermarket cooler. 

Τέλος εάν θέλεις να πάρεις το μέγιστο και από τους 2 επεξεργαστές χρειάζεσαι σαφώς καλύτερες μνήμες από τις υπάρχουσες. 

 

Όλα τα παραπάνω είναι σημεία που εστιάζω ότι χρειάζονται βελτιώσεις για να καταλάβεις ότι το τελευταίο σου πρόβλημα είναι ο επεξεργαστής.

Δημοσ.

Αν θες να πας σε κάτι ποιο δυνατό/καινούργιο πρέπει πρώτα να πάρεις όπως σου λένε και τα παιδιά ένα καλό τροφοδοτικό μετά έναν ssd και μετά αν θες ακόμα να κάνεις αναβαθμίσεις το pc σου πούλα στο setακι επεξεργαστή και μητρική (αν θες ρώτα εδώ για τιμή)

και μετά πάρε καλύτερα τον ι5 3470 ο ι7 είναι υπερβολή κατά την γνώμη μου και μια καλή μητρική!

Δημοσ.

Αρχικά χρειάζεσαι ένα νέο τροφοδοτικό, για την ασφάλεια του υπολογιστή και του σπιτιού (σε περίπτωση βραχυκυκλώματος, κλπ).

 

Αν έχεις τα χρήματα μπορείς να πας σε Intel i7 3770k. Αν διαθέτεις λιγότερα, μπορείς να πας στο AMD FX 8320. Οτιδήποτε λιγότερο, όπως i5, θεωρώ ότι δεν αξίζει την κίνηση.

Ένας 120GB SSD κοστίζει περίπου 100€.

http://www.cosmodata.gr/product/78396/

  • Like 1
Δημοσ.

Αν θες να πας σε κάτι ποιο δυνατό/καινούργιο πρέπει πρώτα να πάρεις όπως σου λένε και τα παιδιά ένα καλό τροφοδοτικό μετά έναν ssd και μετά αν θες ακόμα να κάνεις αναβαθμίσεις το pc σου πούλα στο setακι επεξεργαστή και μητρική (αν θες ρώτα εδώ για τιμή)

και μετά πάρε καλύτερα τον ι5 3470 ο ι7 είναι υπερβολή κατά την γνώμη μου και μια καλή μητρική!

όχι θα τον πουλήσω ολοκληρο

 

πες μας τι χρηση θελεις το pc

το θέλω για gaming κυρίως

Δημοσ.

Τότε το μόνο που χρειάζεται να αλλάξεις είναι η κάρτα γραφικών και το τροφοδοτικό σου. Η κάρτα είναι που δεν τραβάει στα παιχνίδια, όχι ο επεξεργαστής σου. Αυτός θα είναι οκ και με πολύ δυνατότερες κάρτες.

Δημοσ.

Πάρε ένα τροφοδοτικό πρώτα. Παίζει με OCCT/prime95 + Furmark μόνο να το κάψεις :-)! Πεταμένα τα ~30€ που το πήρες, αυτό με το ζόρι να βγάλει 250-300w max και με απόδοση 60-70%. Γνωστός το κάψε με HD3850 και Athlon 64 4200+ με πολύ χαλαρό oc μετα από furmark-prime95 test. Όσο για games που λες δώσε budget για VGA να πέσουν οι προτάσεις κανά SSD αλλά 1ο και καλύτερο τροφοδοτικό. Η αλλαγή επεξεργαστή είναι άχρηστη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...