Killex Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 γεια σας θέλω να κάνω μια αναβάθμιση στον υπολογιστή μου και σκευτομαι να αλα είμαι μεταξύ 8350 ι να πάω σε ι5,ι7 θέλω οποιος έχει τον 8350 εντυπώσεις γιατί δεν ξέρω κανέναν που να τον έχει έριξα μια ματιά εδώ και βλέπω μεγάλη διαφορά http://www.cpubenchmark.net/high_end_cpus.html απο τον ι5 το pc μου είναι το παρακάτω για intel δίνω μέχρι 250 ευρώ(αλλά άμα τα αξίζει δηνο και 300 για ι7) και μα ζει με το cpu θέλω και έναν ssd για να ανηγει γρήγορα το pc mexri 60-65 ευρώ κουτί ENERMAX ECA3170 STARAY BLUE cpu amd phenom ii x4 965 black edition mitriki http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.522873 την διχνο από το ε-shop γιατί μου διχνι διαφορετικά αποτελέσματά το google και σκεφτικα μην μπερεδεφτιτε ram INGSTON KHX1333C9D3B1K2/8G 8GB (2X4GB) HYPERX BLU DDR3 DUAL CHANNEL KIT gpu GIGABYTE GEFORCE GTX550 TI GV-N550D5-1GI 1GB GDDR5 PCI-E RETAIL hdd SEAGATE ST31000524AS 1TB BARRACUDA 7200.12 SATA3 psu DEER DR-8600BTX 600W 14CM FAN
GothmogGr Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Εγώ λέω να κρατήσεις τον επεξεργαστή σου που είναι υπεραρκετος για τα πάντα και να βάλεις κανένα σοβαρό τροφοδοτικο! 5
petranthe Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Έχει δίκιο ο Goth...Τι θέλεις να κάνεις και δε μπορεις με τον 965;;; Το μπάτζετ σου να το σπαταλησεις αλλου...Αν παίζεις παιχνίδια και έχεις θέμα άλλαξε GPU.Αλλιως πάρε ssd που θα δώσει αέρα στο συστημα σου.Και τέλος κανε τη χάρη στο PC και άλλαξε τροφοδοτικο... 1
skipper+ Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Πρώτη σου προτεραιότητα όπως σωστά προ-είπαν τα παιδιά είναι ένα καλό psu και κατά δεύτερον ένας SSD. Τα οφέλη από μια τέτοια αναβάθμιση θα είναι τόσο αισθητά όσο και ουσιαστικά. Εάν είσαι αποφασισμένος να προχωρήσεις σε αλλαγή πλατφόρμας τόσο ο FX-8350 όσο και κάποιος εκ των Core-i5 είναι αξιόλογες επιλογές και δεν χρειάζεται να ξηλωθείς για Core i7. Εδώ μπαίνει το ερώτημα που πρόλαβε να εκφράσει ο Red Devil. Την χρήση που χρειάζεσαι το PC καθώς και αν έχεις σκοπό να αξιοποιήσεις το overclockability τους. Στην δεύτερη περίπτωση χρειάζεσαι και ένα φιλότιμο aftermarket cooler. Τέλος εάν θέλεις να πάρεις το μέγιστο και από τους 2 επεξεργαστές χρειάζεσαι σαφώς καλύτερες μνήμες από τις υπάρχουσες. Όλα τα παραπάνω είναι σημεία που εστιάζω ότι χρειάζονται βελτιώσεις για να καταλάβεις ότι το τελευταίο σου πρόβλημα είναι ο επεξεργαστής.
Duck Dodgers Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Αν θες να πας σε κάτι ποιο δυνατό/καινούργιο πρέπει πρώτα να πάρεις όπως σου λένε και τα παιδιά ένα καλό τροφοδοτικό μετά έναν ssd και μετά αν θες ακόμα να κάνεις αναβαθμίσεις το pc σου πούλα στο setακι επεξεργαστή και μητρική (αν θες ρώτα εδώ για τιμή) και μετά πάρε καλύτερα τον ι5 3470 ο ι7 είναι υπερβολή κατά την γνώμη μου και μια καλή μητρική!
Heatspreader Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Αρχικά χρειάζεσαι ένα νέο τροφοδοτικό, για την ασφάλεια του υπολογιστή και του σπιτιού (σε περίπτωση βραχυκυκλώματος, κλπ). Αν έχεις τα χρήματα μπορείς να πας σε Intel i7 3770k. Αν διαθέτεις λιγότερα, μπορείς να πας στο AMD FX 8320. Οτιδήποτε λιγότερο, όπως i5, θεωρώ ότι δεν αξίζει την κίνηση. Ένας 120GB SSD κοστίζει περίπου 100€. http://www.cosmodata.gr/product/78396/ 1
Killex Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Αν θες να πας σε κάτι ποιο δυνατό/καινούργιο πρέπει πρώτα να πάρεις όπως σου λένε και τα παιδιά ένα καλό τροφοδοτικό μετά έναν ssd και μετά αν θες ακόμα να κάνεις αναβαθμίσεις το pc σου πούλα στο setακι επεξεργαστή και μητρική (αν θες ρώτα εδώ για τιμή) και μετά πάρε καλύτερα τον ι5 3470 ο ι7 είναι υπερβολή κατά την γνώμη μου και μια καλή μητρική! όχι θα τον πουλήσω ολοκληρο πες μας τι χρηση θελεις το pc το θέλω για gaming κυρίως
Δεινόσαυρος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Τότε το μόνο που χρειάζεται να αλλάξεις είναι η κάρτα γραφικών και το τροφοδοτικό σου. Η κάρτα είναι που δεν τραβάει στα παιχνίδια, όχι ο επεξεργαστής σου. Αυτός θα είναι οκ και με πολύ δυνατότερες κάρτες.
3DJIN Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 αλλαξε την vga πρωτα οπως σου λενε και μετα βλεπεις αν τραβαει αναλόγως τι θα εχεις παρει.
50EuroUser Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Πάρε ένα τροφοδοτικό πρώτα. Παίζει με OCCT/prime95 + Furmark μόνο να το κάψεις ! Πεταμένα τα ~30€ που το πήρες, αυτό με το ζόρι να βγάλει 250-300w max και με απόδοση 60-70%. Γνωστός το κάψε με HD3850 και Athlon 64 4200+ με πολύ χαλαρό oc μετα από furmark-prime95 test. Όσο για games που λες δώσε budget για VGA να πέσουν οι προτάσεις κανά SSD αλλά 1ο και καλύτερο τροφοδοτικό. Η αλλαγή επεξεργαστή είναι άχρηστη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα