kougio Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Καλησπέρα, εδώ και μερικές μέρες έχω ξεκινήσει να modaro το κουτί μου το οποίο είναι ένα κουτί πενταετίας που ούτε αξίζει να αναφερθεί το όνομα του. Λοιπών ξεκινώντας το modding και αφού έκανα κάποιες μετατροπές στο σκελετό του, είπα να ανοίξω τρύπες για ανεμιστήρες στον σκελετό του. Και εδώ ξεκινάνε οι δυσκολίες. Πώς μπορώ να ανοίξω τρύπες για τους ανεμιστήρες. Να αναφερθεί ότι έχω ντρέμελ και ότι οι ανεμιστήρες που θα μπουν θα είναι 1 12άρης και ένας 8άρης στην πρόσοψη, και 2 8άριδες στην οροφή και ένας 8άρις πισω. Επίσης επιδεί μελλοντικά στην κατασκευή θα με χρειαστεί πώς μπορώ να βάψω το εξωτερικό μέρος του κουτιού μου. και πώς μπορώ να κάνω παράθυρο από plexi στο πλαϊνό του υπολογιστή. Με τους ανεμιστήρες νομίζετε πως είμαι καλά ή θα έχω θέμα στο airflow? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadamiraq Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Πολλοι ανεμηστηρες δεν νομιζεις? Θα σου προτεινα παντως να μην βαζεις 8αρια, 12αρια οπυ μπορεις να μην κανουν καθολου θορυβο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kougio Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Τι εννοείς να βάζω μικρότερους ή καθόλου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadamiraq Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Εννοω 12αρια να βαλεις απο το να βαλεις 8αρια,η διαφορα στον θορυβο δεν ειναι αμελητεα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angeleye Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Ανέβασε κάποια φωτογραφία να δούμε πως είναι το κουτί η stile κάποιο link από το internet. Τώρα για τις τρύπες για το ανεμιστηράκι μπορείς να άνοιξης μια μεγάλη στρογγυλη τρυπα για το ανεμιστηράκι και να βάλεις το παρακάτω Για το βάψιμο μπορείς να χρησιμοποίησης Spray στην αρχή τριβής με ένα γυαλόχαρτο νερού 800P και μετά το βαφής με spray η μπορείς να το ντύσεις με αυτοκόλλητο δες το project http://www.insomnia.gr/topic/461992-project-carbon-pc/#entry5015709 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kougio Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Εννοω 12αρια να βαλεις απο το να βαλεις 8αρια,η διαφορα στον θορυβο δεν ειναι αμελητεα Δηλαδή να βάλω 4 12έριδες 2 μπροστα και δυο πάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanaks Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Προσωπικά προτιμώ να έχω θετική πίεση στο κουτί οπότε θέλω περισσότερο όγκο αέρα να μπαίνει παρά να βγαίνει (για να μη μαζεύει πολύ σκόνη). Παίξε με 120άριδες φάνς, μεγαλύτερη ποικιλία και πιο αθόρυβοι. Έχε στο νού σου και τον ανεμιστήρα του τροφοδοτικού γιατί μάλλον πρέπει να τραβάει ψηλά και μέσα απ το κουτί αέρα (παλιό case). Για το πώς θα ανοίξεις παράθυρο ψαξε mnpctech σε youtube έχει πολυ καλο videaki. Το πιο σωστό εργαλείο ε για την δουλειά είναι η σέγα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamer hd Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 μα με τη θετικη ειναι που μαζευει σκονη ρε 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanaks Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 μα με τη θετικη ειναι που μαζευει σκονη ρε Απ' οτι κατάλαβα καλά τα λέω αλλά δεν θέλω να είμαι και απόλυτος. http://en.wikipedia.org/wiki/Positive_pressure Tο θέμα είναι να φουσκώνει το case ετσι ώστε να βγαίνει αέρας απο τις χαραμάδες και όχι να μπαίνει. Αυτό σε συνδιασμό με φιλτράκια στα φανς μαζεύει κάμποσο τη σκόνη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kougio Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 <p>Προσωπικά προτιμώ να έχω θετική πίεση στο κουτί οπότε θέλω περισσότερο όγκο αέρα να μπαίνει παρά να βγαίνει (για να μη μαζεύει πολύ σκόνη). Παίξε με 120άριδες φάνς, μεγαλύτερη ποικιλία και πιο αθόρυβοι. Έχε στο νού σου και τον ανεμιστήρα του τροφοδοτικού γιατί μάλλον πρέπει να τραβάει ψηλά και μέσα απ το κουτί αέρα (παλιό case).</p> <p> </p> <p>Για το πώς θα ανοίξεις παράθυρο ψαξε mnpctech σε youtube έχει πολυ καλο videaki. Το πιο σωστό εργαλείο ε για την δουλειά είναι η σέγα. </p> Στo case ηταν το τροφοδοτικό πανω αλλα αλαξα θεση όλη την πισω οψη ετσι ώστε το τροφοδοτικο να ειναι κατω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Red Devil Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Στo case ηταν το τροφοδοτικό πανω αλλα αλαξα θεση όλη την πισω οψη ετσι ώστε το τροφοδοτικο να ειναι κατω. για ανεβασε καμια φοτο ενδιαφερον φενεται 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanaks Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Στo case ηταν το τροφοδοτικό πανω αλλα αλαξα θεση όλη την πισω οψη ετσι ώστε το τροφοδοτικο να ειναι κατω. Νάτο το Videaki για το window http://www.youtube.com/watch?v=WpZoE-zj0-k Για δώσε φώτο στο λαό σου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kougio Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Μπορεί να μην προλάβω σήμερα αλλά αύριο θα έχω βάλει σίγουρα φωτογραφίες. Για το πώς θα ανοίξεις παράθυρο ψαξε mnpctech σε youtube έχει πολυ καλο videaki. Το πιο σωστό εργαλείο ε για την δουλειά είναι η σέγα. έχω και σέγα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kougio Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Λοιπών δεν βρήκα φώτο του case στο internet αλλά να μερικές όπως είναι τώρα. Μία γενική όψη όπως είναι τώρα χωρίς τα πλαϊνά και την πρόσοψη. η πίσω όψη που έχει έρθει πάνω κάτω η τρύπα για τον 12άρη ανεμιστήρα και ενα εξτρά μέταλο που έβαλα για να στιρίζει την θήκη των σκληρών για να κοιτάνε τα βύσματα προς τα πίσω. επίσης θα φτιάξω μια πρόσοψη από λαμαρίνα γιατί η παλιά εκεί που θέλω να βάλω τους ανεμιστήρες είχε λεντάκια και κουμπιά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kougio Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Μια ερώτηση. Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω Plexiglas στην Θεσσαλονίκη? Και επίσης μπορείτε να μου προτείνεται ένα fan 120mm με ασπρο led κατά προτίμηση και πάχος 25mm. Ευχάριστο προκαταβολικά Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2013 από kougio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα