Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γειά σας. ψάχνω μια απάντηση στο ερώτημα του θέματος καθώς και το ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ συμβαίνει με τις εγγυήσεις για τα Lenovo και τα Dell (φαντάζομαι είναι πανευρωπαϊκές) σε περίπτωση που το πάρω από άλλη ευρωπαϊκή χώρα εκτός ελλάδας.

δως τε μου λοιπόν αυτές τις δύο απαντήσεις αν έχετε την καλοσύνη

φυσικά, καταλαβαίνετε (μιας και δεν πάω για apple) πως προσανατολίζομαι σε μία από τις προαναφερθείσες μάρκες .

η χρήση θα είναι γενική (θέλω φορητότητα , άρα τα μεγέθη που περιγράφω ΑΚΡΙΒΩΣ, 6 ή 8 giga μνήμη, και θα προτιμούσα hdd >320gigs με 24 ή 32 ssd . χρήση ελαφριά-μέτρια (σερφάρισμα, και μίξη μουσικής κυρίως) .

τα υπόλοιπα πάνω στην κουβέντα.

ευχαριστώ.

Δημοσ.

προς τα εκεί έκλινα (εντάξει μπορεί να είναι με i3 αλλά γι αυτή τη σειρά σκεφτόμουν αρχικά, λίγο στραβώνει η οθόνη και νομίζω πως ΔΕΝ βγαίνει και η μπαταρία) μέχρι που ανακάλυψα τα Lenovo u410 (ή το μικρότερο u310) που όμως απ'ότι διαβάζω είχαν στην αρχή θέμα με το Wifi (το έχανε ή κάτι τέτοιο)...τα ultrabook της lenovo ΔΕΝ έχουν και οπτικό drive . φαντάζομαι τα λειτουργικά με το usb στήνονται για πλάκα (ενημερώστε με γιατί δεν το γνωρίζω, υποθέτω απλώς)

κάποιος από σας με εμπειρία ΚΑΛΗ σε κάποιο ultrabook ?

Δημοσ.

+ Κατεσκευη + Service  + Αψογη τηλεφωνική εξυπηρέτηση

Dell,οτι πληρωνεις παιρνεις.

ίδια τιμή έιναι πάνω κάτω (το lenovo είναι και λίγο ακριβότερο απ'ότι βλέπω ΕΞΩ.)

+dell 14z και απο μένα

διευκρινίζω ΚΑΙ στον τίτλο και μέσα στο μήνυμα πως με ενδιαφέρει ΜΟΝΟΝ 13.3 ή 14'' . θα ήθελα όμως τη γνώμη σας για το μέγεθος, αν είναι αντίθετη με τη βούληση/άποψή μου . νομίζω πως στη διάσταση που ψάχνω έχεις μια χρυσή τομή φορητότητας και "επιδόσεων" , ώστε να μην πάρεις π.χ. netbook ή tablet... και να κάνεις 10 βασικές δουλειές . αν έχετε αντίθετη γνώμη , ευχαρίστως να την ακούσω . με macbook 13.3 που έχω δουλέψει το μέγεθος βόλευε πάντως.

επίσης πείτε μου -αν γνωρίζετε- αν με καλύπτει π.χ. η Dell αν αγοράσω το laptop της από την αγγλία για τον ένα χρόνο της εγγύησης στην ελλάδα.

τέλος, επειδή δεν γνωρίζω αυτό το 512GB hdd 5400rpm + 32/24GB SSD . τί είναι υβριδικό hdd ? και σου δίνει π.χ. τη δυνατότητα να βάζεις το λειτουργικό και προγράμματα που θες να ανοίγουν άμεσα στο SSD ? όποιος ξέρει ας με διαφωτίσει.
Δημοσ.

Εγώ έχω πάθει πλάκα με το Lenovo yoga.

Το είδα σε καταστήματα και είναι απίθανο. Παίρνει δεύτερο δίσκο, αναβαθμιζεται η μνήμη.

Το μόνο κακό που έχει, είναι ότι οι ανεμιστήρες δουλεύουν συνεχώς στο 100%. Είναι γνωστό πρόβλημα και λογικά θα το φτιάξουν.

Δημοσ.

αυτό που διπλώνει λες , ε?

αυτό με τους ανεμιστήρες είναι πρόβλημα ... είναι θέμα software, όμως ? αλλιώς πως μπορούν να το φτιάξουν αν όχι με ανάκληση?

Δημοσ.

Κοίτα, αν δεις τα διάφορα forum, κανείς δεν ξέρει. Λογικά, αφού δεν ζεστένεται, θα έπρεπε να πέφτουν οι στροφές...

Επίσης, δεν είναι οτι κάνει πολύ φασαρία, απλά όταν είναι idle, θα μπορούσε να είναι πιο ήσυχο.

Εγώ προσωπική άποψη δεν μπορώ να έχω, γιατί το είδα σε πολυκατάστημα και είχε φασαρία γύρω.

http://forums.lenovo.com/t5/IdeaPad-IdeaTab-Slate-Tablets/Yoga-13-Fan-Noise/td-p/902693

Επίσης, μου άρεσαν πολύ τα vaio duo 11 και acer w700 (το οποίο όμως φαίνεται να έχει πολλά προβληματα).

Είναι πιο κοντά σε tablet όμως και είναι 11''. Τα χαρακτηριστικά τους είναι ίδια, σαν υπολογιστές. Θα προτιμούσα λίγη παραπάνω φορητότητα εγώ, και μάλλον θα πήγαινα σε ένα από αυτά.

Δημοσ.

παιδιά μιας και δεν έχω ακόμα κατασταλάξει επανέρχομαι.

ποια είναι η πιο φθηνή και συνάμα λύση, κατά τη γνώμη σας σε <15.6 μηχάνημα που θα μπορεί να σηκώσει και το Traktor για μίξη μουσικής ?

σημείωση : θα αγοράσω SSD οπότε το τι HDD θα έχει από τη μάνα του ΔΕΝ με νοιάζει, ίσα-ίσα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...