graphist83 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Εαν υπάρχει το ανταλλακτικό στοκ, σε ενα δίωρο (με χαλαααρη δουλειά) αντικαθίσταται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stamatinho Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Μαλλον αρχισαν τα οργανα...στο service της samsung ανοιγει κανονικα λενε σε τηλ. επικοινωνια που ειχα σημερα μαζι τους.Πως γινεται σε μενα να κανει 1 λεπτο να ανοιξει και εκει οχι?Τους ειπα αφηστε τη στι πριζα και δοκιμαστε να την ανοιξετε το απογευμα(και μενα οταν εμενε ωρες κλειστη μου το εκανε αυτο το "κολπο") και παρτε με τηλεφωνο.Το βλεπω εγω το "εργο" απο τι "μυτη θα μου βγει" η tv.Πως γινεται αυτο?Υπαρχει περιπτωση να εχει υπερταση το σπιτι μου και να την "πιανει" μονο σε μενα αυτο το πραγμα?Ξερει κανεις αν παιζει κατι τετοιο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos0100 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 παιδια καλημερα και χρονια πολλα, λοιπον και εγω αντιμετωπίζω ενα παρόμοιο προβλημα με την τν η οποια ειναι μια sony 32 παλιου τυπου την ανοιγω και το λαμπακι τρεμοπαιζει και αργει παρα πολυ να ανοιξει, εχει ηχο οσο εχει μαυρη εικονα αλλά ο ήχος ειναι απο τον αποδικωποιητή, την εχω πανω απο 10 χρονια, που μπωρεί να είναι το πρόβλημα; μήπως να μην την κλεινω καθολου; γιατι φοβαμαι μη δεν δειξει τιποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Το πρόβλημα είναι τα 10 χρόνια χρήσης. Αποστολή από το Nexus S με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos0100 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 δεν καταλαβα, δηλαδη να περιμενω οτι καποια στιγμη θα σβησει; παντος οσο παει αργει ολο και πιο πολυ να ανοιξει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aristos98 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Το λαμπακι αναβοσβήνει συγκεκριμενες φορες και σου λεει τι προβλημα εχει,ειναι η διαγνωστικη της. ΠΙθανοτατα στην περιπτωση σου εχει πεσει η οθονη,και σου βγαζει προβλημα η πλακετα υψηλης.Με απλα λογια οδευεις για καινουργια τεχνολογια tft led Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Το λαμπακι αναβοσβήνει συγκεκριμενες φορες και σου λεει τι προβλημα εχει,ειναι η διαγνωστικη της. ΠΙθανοτατα στην περιπτωση σου εχει πεσει η οθονη,και σου βγαζει προβλημα η πλακετα υψηλης.Με απλα λογια οδευεις για καινουργια τεχνολογια tft led Fixed. Με απλα λογια οδευεις για καινούρια Plasma. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos0100 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 μαλιστα τελος η τηλεοραση με λιγα λογια, κριμα τουλαχιστον ελπιζω να αντεξει μεχρι την κυριακη που εχει F1 ευχαριστω πολυ παιδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Fixed. Με απλα λογια οδευεις για καινούρια Plasma. Απ' την στιγμή που την έκανε και η Panasonic... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα