Προς το περιεχόμενο

Αργει εκκινηση καινουριας πλασμα τηλεορασεις

stamatinho

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μαλλον αρχισαν τα οργανα...στο service της samsung ανοιγει κανονικα λενε σε τηλ. επικοινωνια που ειχα σημερα μαζι τους.Πως γινεται σε μενα να κανει 1 λεπτο να ανοιξει και εκει οχι?Τους ειπα αφηστε τη στι πριζα και δοκιμαστε να την ανοιξετε το απογευμα(και μενα οταν εμενε ωρες κλειστη μου το εκανε αυτο το "κολπο") και παρτε με τηλεφωνο.Το βλεπω εγω το "εργο" απο τι "μυτη θα μου βγει" η tv.Πως γινεται αυτο?Υπαρχει περιπτωση να εχει υπερταση το σπιτι μου και να την "πιανει" μονο σε μενα αυτο το πραγμα?Ξερει κανεις αν παιζει κατι τετοιο?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 1 χρόνο αργότερα...

παιδια καλημερα και χρονια πολλα, λοιπον και εγω αντιμετωπίζω ενα παρόμοιο προβλημα με την τν η οποια ειναι μια sony 32 παλιου τυπου την ανοιγω και το λαμπακι τρεμοπαιζει και αργει παρα πολυ να ανοιξει, εχει ηχο οσο εχει μαυρη εικονα αλλά ο ήχος ειναι απο τον αποδικωποιητή, την εχω πανω απο 10 χρονια, που μπωρεί να είναι το πρόβλημα;  μήπως να μην την κλεινω καθολου; γιατι φοβαμαι μη δεν δειξει τιποτα

Το λαμπακι αναβοσβήνει συγκεκριμενες φορες και σου λεει τι προβλημα εχει,ειναι η διαγνωστικη της. ΠΙθανοτατα στην περιπτωση σου εχει πεσει η οθονη,και σου βγαζει προβλημα η πλακετα υψηλης.Με απλα λογια οδευεις για καινουργια τεχνολογια tft led

Το λαμπακι αναβοσβήνει συγκεκριμενες φορες και σου λεει τι προβλημα εχει,ειναι η διαγνωστικη της. ΠΙθανοτατα στην περιπτωση σου εχει πεσει η οθονη,και σου βγαζει προβλημα η πλακετα υψηλης.Με απλα λογια οδευεις για καινουργια τεχνολογια tft led

Fixed. :)

Με απλα λογια οδευεις για καινούρια Plasma.

μαλιστα τελος η τηλεοραση με λιγα λογια, κριμα τουλαχιστον ελπιζω να αντεξει μεχρι την κυριακη που εχει F1

ευχαριστω πολυ παιδια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...