Προς το περιεχόμενο

Αργει εκκινηση καινουριας πλασμα τηλεορασεις

stamatinho

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ειμαι κατοχος περιπου κανα μηνα της samsung ps51e450 plasma Εχω παρατηρησει οτι οταν η τηλεοραση ειναι κλειστη ανω της 1 ωρας περιπου και παταω το power αργει να ανοιξει αρκετα δευτερολεπτα ισως πανω απο 20 μερικες φορες και το κοκκινο led λαμπακι του stand by αναβοσβηνει,θορυβο η tv κατα τη διαρκεια της αργεις εκκινησης δεν κανει,επισης να αναφερω οτι αυτο γινεται μονο οταν η τηλεοραση παραμενει κλειστη ανω της 1 ωρας περιπου ισως και λιγοτερο(μισαωρο),αν η τηλεοραση ειναι ανοιχτει και την κλεισω και την ανοιξω αμεσως δε συμβαινει κατι τετοιο.
Τη μπορει να συμβαινει?Καποιος μου ειπε οτι ειναι ισως φυσιολογικο της tv επειδη το κανει μονο σε ειδικη περιπτωση αλλα δε ξερω,εχω ανγχωθει αρκετα διοτι μενω σε επαρχεια και θελω να αποφυγω το service και ρωταω μηπως ξερει κανεις κατι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μάλλον για χαλασμένη την βλέπω. Δεν βρήκα αναφορά για τέτοιο πρόβλημα στην τηλεόραση σου. Ένα άλλο μοντέλο ωστόσο παρουσίασε παρόμοιο πρόβλημα με το δικό σου.

http://forums.cnet.com/7723-13973_102-339473/ln-s4041d-takes-a-long-time-to-turn-on/

Επικοινώνησε με το Service.

Τι να πω ρε γαμωτο 1 μηνα την εχω μονο,ποση γκαντεμια πια,ξερω οτι στα μοντελα της samsung κυριως στις lcd 08-09 ειχαν προβλημα με πυκνωτες αλλα και παλι το εβγαζαν το προβλημα μετα τα 2-3 χρονια.Θα τους παρω ενα τηλ και βλεπουμε.

Αντε παλι μπλεξιμο με τις μεταφορικες και αντε παλι χωρις tv αν τη στειλω για επισκευη-αντικατασταση.

Παντως σε ενα αλλο σαιτ πηρε το ματι μου αυτο http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/17490-%CE%92%CE%9B%CE%91%CE%92%CE%97-32PFL9632D-10 και εχει να κανει με το θεμα υπερτασης στο σπιτι,υπαρχει περιπτωση να συμβαινει κατι τετοιο και να προσπαθει να ριξει ταση η τηλεοραση?Να σημειωσω οτι πριν κατι μηνες εχασα ψυγειο στο σπιτι απο το ρευμα και χρειαστηκε καινουριο μοτερ,οχι τιποτα αλλο..μη τους τη στειλω και τη δουν οτι δουλευει μια χαρα και μου τη στειλουν παλι πισω χωρις να γινει τιποτα.

Η κατασταση χειροτερευει μαλλον μερα με τη μερα,πριν λιγο οταν πατησα το power για να την ανοιξω εκανα περιπου στα 40-50 δευτερα να ανοιξει και στην δειαρκεια αυτη εκανε κατι σαν επαννεκινησεις,δηλαδι εβγαζε το λογοτυπο της samsung και υστερα ξαναεκλεινε παλι μετα το ξαναεβγαζε και παει λεγοντας και μετα απο κανα λεπτο περιπου οπως ειπα ανοιξε,αναγκαστηκα πηρα τη samsung τηλ. και θα ερθουν να την παρουν,στην αρχη σαν να μου τα "μασουσαν" λεγοντας "ενταξει αφου μετα ανοιγει..."  φυσικα τους ειπα οτι αυτο δεν ειναι φυσιολογικο για μια τηλεοραση και καταληξαμε να περιμενω το κοντινοτερο service της περιοχης μου να την παραλαβη.Ειδωμεν.Μαλλον για τροφοδοτικο το κοβω.

Να σημειωσω μονο για να λεμε και κανα καλο αν υπαρχει οτι η κοπελα στο τηλεφωνο αφου καταληξαμε οτι χρειαζετε service και αφου της ειπα οτι δεν μπορω με ενα ιχ που εχω να την μεταφερω ο ιδιος στο service μου οτι δεν ειναι δικη μου δουλεια να την παω στο service και οτι θα ερθουν αυτοι να την παρουν απο το σπιτι οπως και να εχει.

Μια χαρα. Ωραια.

Εχεις μετρησει ποση ταση βγαζουν οι πριζες σου; Αν δεν ξερεις πως, μην το κανεις!

Δεν ξερω δυστυχως και ουτε εχω μετρησει επισης,παντως ενα αξιοπεριεργο ειναι οτι οταν ανοιγω το φως του μπανιου κυριως(ακυρο) η καμια σομπα ο σταθεροποιητης κανει τσακ τσακ για μερικα δευτερα λες και κατι το πιανει,δε ξερω τη μπορει να σημαινει αυτη η ειδοποιησει.

Απ' ότι καταλαβαίνω στο σπίτι ή στην περιοχή υπάρχει πρόβλημα με το ρεύμα. Και να σου αλλάξουν την τηλεόραση, θα έχεις ξανά πρόβλημα. Φώναξε έναν ηλεκτρολόγο να δει τι γίνεται με την εγκατάσταση στο σπίτι σου. Να δει αν έχεις σωστή γείωση, σωστή τάση, κλπ. Εκτός από τις ηλεκτρικές συσκευές, είναι και για τη δική σου ασφάλεια!

Πρεπει να το κανω αυτο που λες,αν και επρεπε ειδη να το ειχα κανει μετα το καψιμο του ψυγειου πριν μερικους μηνες,μονο το pc δεν την εχει γλυτωσει επειδη εχει ups ενα "σκυλι" accupower,μαλλον με βλεπω και στη tv να βαζω αλλο ενα ιδιο.

Να το κάνεις οπωσδήποτε. Ο ηλεκτρολόγος θα σου προτείνει κάποιες λύσεις. Όταν σου κάνει τη διάγνωση, ενημέρωσε μας.

Τελικα την πηρε σημερα το τοπικο service για αλλαγη τροφοδοτικου κατα 99%,20 ημερων τηλεοραση και πανω που την ειχα στρωσει.Τη γκαντεμια μου μεσα.

Η αλλαγή τροφοδοτικου ειναι κατι το συνηθισμένο στις tv. Δεν ειναι κατι σοβαρό ουτε θα επηρεάσει την απόδοση της μετέπειτα. Μην ανησυχείς.

Η αλλαγή τροφοδοτικου ειναι κατι το συνηθισμένο στις tv. Δεν ειναι κατι σοβαρό ουτε θα επηρεάσει την απόδοση της μετέπειτα. Μην ανησυχείς.

Ποση ωρα δουλεια ειναι περιπου φιλε?Σημερα δεν ειχα νεα παντως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...