bulldog84m Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Παιδια εχω ενα σοβαρο προβλημα και χρειαζομαι βοηθεια!!!Σημερα το πρωι πηγα να στειλω ενα SMS και ξαφνικα δεν μπορουσα να μπω στα μηνυματα..Μου εβγαζε σφαλμα: "Υπηρξε μη αναμενωμενη διακοπη της εφαρμογης μηνυματα (διαδικασία com.android.mms)."Και φυσικα εκλεινε!!!!Εχω σκασει εχω μεσα μηνύματα που δεν γινεται και δεν θελω να χαθουν με τιποτα!!!!!τωρα δεν μπορω ουτε SMS να λαβω.. δεν λειτουργει καθολου το θεμα..Ιντερνετ κτλπ λειτουργουν κανονικα.. Εδω και λιγες εβδομαδες ειχα προβλημα με την μπαταρια, εκλεινε γρηγορα το κινητο μου..Το θεμα ειναι τι μπορω να κανω τωρα; Εψαξα λιγο στο google αλλα επειδη δεν ξερω αγγλικα δεν εβγαλα ακρη.Δεν θελω να χαθουν με τιποτα τα μηνυματα παιδια, σας παρακαλω βοηθηστε μεΚατεβασα το backup SMS & restore αλλα δεν βρισκει τιποτα..πηγα να βρω το path ( data/data/com.android.providers.telephony/databases/mmssms.db )αλλα δεν υπαρχει.. το κινητο μου δεν ηταν rootαρισμενο! Μπορω να κανω τιποτα; λογικα καποιος τροπος θα υπαρχει να μην χασω τα μηνυτα που εχουν μεγαλη συναισθηματικη αξια για μενα... πραγματικα δεν μπορειτε να καταλαβετε.. Οποιος μπορει ας με βοηθησει..Και μετα κανω και μια αναβαθμιση και λογικα θα ειμαι ΟΚ..αλλα καιγομαι για τα μηνυματα ρε αλανια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Ποια είναι η συσκευή σου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bulldog84m Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Ποια είναι η συσκευή σου? Samsung galaxy S2, ;/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cuttel Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Εγώ είχα ένα παρόμοιο πρόβλημα στο Xperia x8 μου, μονο που εγω δεν μπορουσα να μπω στο μενου (ή να το λειτουργήσω γενικά), οπότε κατέβασα το επίσημο πρόγραμμα της εταιρίας (εσύ της samsung δηλαδή) και έκανα factory format. Eννοείται ότι θα χάσεις ότι έχεις αποθηκευμένο στο κινητό, αλλά μόνο αυτό τον τρόπο ξέρω :-P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bulldog84m Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 ελπιζω να υπαρχει καποιος τροπος να κρατησω τα μηνυματα! το κινητο δουλευει κανονικα... μονο στα μηνυματα δεν μπαινει...πφφφ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gchris7 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δες μήπως φτιάξει με καθαρισμό της cache της εφαρμογής Λογικά θα το βρεις στις ρυθμίσεις > εφαρμογές(έχω αγγλικό μενού οπότε δεν μπορώ να σου πω ακριβώς.). Μονο πρόσεξε μην κάνεις εκκαθάριση δεδομένων. Αλλιώς ρουταρε το και βρες το mmssms.db Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Εχεις δοκιμάσει να κατέβασες το κογισμικό της Samsung μήκος σου συγχρονίσει Εκει τα μηνύματα??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 δοκιμασε να βαλεις καποια αλλη εφαρμογη για μηνυματα (go sms , handcent ) και δες μηπως μπορεις να εχεις προσβαση απο εκει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bulldog84m Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 δοκιμασα, εβαλα και το handcent και τιποτα... Το λογισμικο της samsung η αληθεια ειναι οτι δεν δοκιμασα να δω αν βρει τα μηνυματα αλλα και παλι δεν νομιζω..λεω να δοκιμασω να κανω ενα root το κινητο για να βρω το mmssms.db ;/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα