Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας..εχω φτιαξει ενα φορουμ το gamersforum.info και το εκανα host στο thehostkings..αυτο που θελω να ρωτησω ειναι γιατι σερνεται?

Δημοσ.

Επειδή κ εγω θέλω να φτιάξω ένα forum, αλλα σκέφτομαι πως ακριβώς να το στησω. Μου έχουν πει να χρησιμοποιήσω phpbb . Εσυ τι χρησιμοποιείς ; Σχετικά με το forum σου που σέρνεται ίσως να φταίει ο host σου.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Που τη βρήκες αυτή την εταιρία ρε συ? φαίνεται ότι το site σου φιλοξενείται στη Τουρκία http://www.what-ipaddress.com/whatip/46.20.2.146 . Από otenet έχει περίπου 110ms RTT που είναι ο σχεδόν ο διπλάσιος χρόνος σε σχέση με τα ευρωπαικά datacenter. Ο πιθανότερος λόγος που σέρνεται είναι οτι ο server που το φιλοξενείς πέρα του οτι έχει μεγάλο RTT φαντάζομαι ότι θα είναι και οτι καλύτερο.

Επειδή κ εγω θέλω να φτιάξω ένα forum, αλλα σκέφτομαι πως ακριβώς να το στησω. Μου έχουν πει να χρησιμοποιήσω phpbb . Εσυ τι χρησιμοποιείς ; Σχετικά με το forum σου που σέρνεται ίσως να φταίει ο host σου.

Sent from my iPhone using Insomnia

To forum του φίλου (όπως και αυτό το forum που βρισκόμαστε) είναι φτιαγμένο με IP.Board το λέει κάτω χαμηλά...

Δημοσ.

To ipboard εχει καποια μηναια συνδρομη η απλα πληρωνεις καποιο ποσο εφαπαξ για να κανεις χρηση του software? Ξερεις για τι ποσο μιλαμε?

Δημοσ.

ειναι 165 δολλάρια μόνο το forum και πληρώνεις 25$ το εξάμηνο

αν θές αρχική σελίδα 50$  και 15$ κάθε εξάμηνο, και μερικά άλλα οπώς downloads/gallery κτλ ξεχωριστές τιμές το καθένα

Εγω στη δική μου δίνω 50$ κάθε εξάμηνο, τωρά αν αξίζει η όχι, εξαρτάται τι θες να κάνεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...