shooterg Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Γεια σας..εχω φτιαξει ενα φορουμ το gamersforum.info και το εκανα host στο thehostkings..αυτο που θελω να ρωτησω ειναι γιατι σερνεται?
troupdim Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Επειδή κ εγω θέλω να φτιάξω ένα forum, αλλα σκέφτομαι πως ακριβώς να το στησω. Μου έχουν πει να χρησιμοποιήσω phpbb . Εσυ τι χρησιμοποιείς ; Σχετικά με το forum σου που σέρνεται ίσως να φταίει ο host σου. Sent from my iPhone using Insomnia
mharis Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Που τη βρήκες αυτή την εταιρία ρε συ? φαίνεται ότι το site σου φιλοξενείται στη Τουρκία http://www.what-ipaddress.com/whatip/46.20.2.146 . Από otenet έχει περίπου 110ms RTT που είναι ο σχεδόν ο διπλάσιος χρόνος σε σχέση με τα ευρωπαικά datacenter. Ο πιθανότερος λόγος που σέρνεται είναι οτι ο server που το φιλοξενείς πέρα του οτι έχει μεγάλο RTT φαντάζομαι ότι θα είναι και οτι καλύτερο. Επειδή κ εγω θέλω να φτιάξω ένα forum, αλλα σκέφτομαι πως ακριβώς να το στησω. Μου έχουν πει να χρησιμοποιήσω phpbb . Εσυ τι χρησιμοποιείς ; Σχετικά με το forum σου που σέρνεται ίσως να φταίει ο host σου. Sent from my iPhone using Insomnia To forum του φίλου (όπως και αυτό το forum που βρισκόμαστε) είναι φτιαγμένο με IP.Board το λέει κάτω χαμηλά...
troupdim Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 To Ιp board ειναι επι πληρωμη η κανω λαθος?
troupdim Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 To ipboard εχει καποια μηναια συνδρομη η απλα πληρωνεις καποιο ποσο εφαπαξ για να κανεις χρηση του software? Ξερεις για τι ποσο μιλαμε?
foxeras86 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 ειναι 165 δολλάρια μόνο το forum και πληρώνεις 25$ το εξάμηνο αν θές αρχική σελίδα 50$ και 15$ κάθε εξάμηνο, και μερικά άλλα οπώς downloads/gallery κτλ ξεχωριστές τιμές το καθένα Εγω στη δική μου δίνω 50$ κάθε εξάμηνο, τωρά αν αξίζει η όχι, εξαρτάται τι θες να κάνεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα